Strumfi de un an (iul-aug 2007) (90)
Raspunsuri - Pagina 5
monicabo spune:
Jadi, inteleg...e mult mai complex cazul decat a fost la mine.
Ma rog pt voi sa fie totul in regula cu copilasul....
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 21+ Ana Maria
Mirtha spune:
Buna fetelor. Sunt o viitoare mamica , DPN 27.10.2008 in cautarea unui carucior transformabil vara/iarna.
Daca intimplator aveti informatii despre caruciorul Bertoni Atlanta cu 3 roti , rog comunicati-le aici - http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124286
Multumesc !
Mirtha 26+ Eva
fianna spune:
Si mie imi place sa cred ca nu fac parte din vreo bisericuta. Pe mamicile pe care le-am cunoscut personal le-am indragit si sper sa pastram legatura.
Luna, jadi despre conflictul mai vechi nu stiu nimic, eu am spus doar cum mi s-a reactia unora in cadrul discutiilor recente. Nu sunt nici eu de acord cu cateva din replicile Carlei( respectiv cele citate de Simo) si cred ca mai bine astepta putin sa se mai calmeze spiritele in loc sa raspunda. Cred ca a vorbit la nervi si nu i-a iesit prea bine. Aici pot sa-l dau de exemplu pe sotul meu cu care am incercat degeaba sa ma cert in ultimii ani. Omul tace si-mi intoarce spatele, ca cica sa ma calmez. Si normal ca eu ma enervam si mai rau pana mi-a explicat ca daca imi tine isonul la cearta ajunge sa spuna lucruri pe care o sa le regrete cand se calmeaza asa ca prefera sa evite cearta( am barbat bun, nu?). Asa si acum, cred ca daca se evita cearta pana se calmau partile poate discutia ar fi fost mai constructiva si poate reuseati sa-i transmiteti Carlei mesajul corect.
Nu stiu mai mult ce sa spun si cum sa fiu mai impaciuitoare. Imi e draga Carla si imi e draga si Luna si toate fetele de aici si nu vreau sa ma cert cu cineva. O sa inchei aici in speranta ca am avut un aport cat de cat benefic.
fianna cu printisorul Matei
http://www.blurb.com/bookstore/detail/295731
X-ray spune:
deni analiza asta o fac si ungurii(cred) dar ai dreptate nu cred ca are timp.dar daca chiar vrea si-l suna pe dr novak si ii spune care e urgenta ei el reactioneaza fff prompt.eu am stat de vorba cu el asa mai in amanunte si mi-a zis ca scopul colegiului medicilor din szeged este sa se auto promoveze si sa evolueze cat mai mult asa ca un tot unitar,sunt fff legati intre ei si colaboreaza la orice nivel,genetician,laborator,etc...eu orice prob am avut cu un prieten sau personala l-am sunat pe dr novak si m-a "pus pe filiera" cum s-ar zice la colegi de care am fost fff multumita.
acum legat de dr budau eu stiu ca e un medic bun,dr meu din arad in care am mare incredere cu el lucreaza si cu dr cioata.cel din urma e si un fff bun ecografist.chiar nu am auzit sa fi facut catastrofe.imi pare fff rau ca trec prin asa ceva,ma rog la DD sa fie totul bine si sa treaca ca un vis urat....
dar de soprana nu aveti nevoie,am eu una si mai face si "joc de scena" la greu...si "ni-no ni-no"cand trece politia....si dans din buric...si "ole" cum fac baietii pe stadioane...
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
Simo78 spune:
pai ALINA, tocmai cautam solista
Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei
otim spune:
am pus poze noi de la "chef" ( Laurentiu mi-a plans toata ziulica , niciodata nu a plans atat )
Deni cu Dr.Budau eu nu am avut de a face , dar mamicile din Timisoara care ii sunt paciente sunt foarte multumite de el si numai cuvinte de lauda am auzit la adresa lui . Din pacate de analize genetice la spitalul Bega nu stiu chiar nimic din pacate .
Laurentiu Ovidiu Otiliei
fianna spune:
Jadi, e o tipa pe forum XIO care e studenta la medicia in Timisoara si e activa cam pe la toate subiectele despre medici. Poti sa-i dai un pm poate stie sa te ajute cu informatii.
X-ray spune:
quote:
citat din mesajul lui Simo78
pai ALINA, tocmai cautam solista
Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei
a aparut una pe firmament
eu sper sa o filmez odata cand face "vocalize",parca ar bea numai galbenus de ou...si odata a pus gura pe el si a si facut eczema,deci e voce originala,"fara adaosuri"
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
fianna spune:
otim sa-ti traiasca frumosul! Mi-a placut mult tortul, arata super!
Eu nu stiu cum de reusesc azi sa scriu atatea mesaje cat intr-o luna! Poate e de la aerul sarat de mare pe care-l simt in nari ca se apropie. Si dupa un an ma duc si eu la mare. Chiar mi-am adus aminte ca eu am intrat pe forum la odisee imediat ce m-am intors anul trecut de la mare, prin iunie. Si acum ma duc cu puiul mic. Mai e cineva prin zona Constanta, Mamaia, Eforie?
mychydutza spune:
deci punem de-un taraf? daca e vb de asa ceva atunci transform pianistul in tzambalagiu!
ioanaiub am vazut pozele.frumoase rau. alea ce sunt? pisici?
mamii daca te consoleaza cu ceva si eu sunt in aceiasi situatie: andrei nu adoarme decat la san, nu prea mananca nimic altceva, iar perioada asta cu dintii m-a zapacit de tot. acum mi-e mai bine pt ca sunt acasa si ma ajuta mult mama si sora mea, dar inainte sa plec eram obosita moarta, chiar am si slabit vreo 2 kile in ultimile saptamani.
concluzia e ca deocamdata baza e inca sanul si mancarea solida asa de amuzament. nu stiu daca e bine sau rau, dar eu chiar nu stiu ce sa fac k sa-l determin sa accepte si mancare solida.cred ca pe asta il alaptez pana la facultate!!!!
ghinetz mie dr mi-a explicat ca impachetarile in caz de febra, se fac cu un prosop imbibat in apa spre rece, care se pune pe piept, de la gat pana la brau,si care se lasa 20 min, dupa care se intoarce pe partea cealalta si se lasa iar 20 min.
Mihaela