Strumfi de un an (iul-aug 2007) (90)
Raspunsuri - Pagina 20
Luna1 spune:
Eu recunosc ca simt artistic am...deloc.
Cu stilul te cred, si eu am procedat la fel cu Cosmin si inca o facem (ati vazut ce discutii avem, sex alea alea) dar cu prichideaua asta mica aproape orice ma amuza, ii explic si eu destule dar mai putin decat cu Cosmin. Poate d'aia nu o fi fata precoce ca ne distram prea mult.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
diane_dun spune:
Luna, Dani are la aproape un an in jur de 8,200 kg, s-a nascut cu 2,600 kg, asa ca suntem tot p-acolo (ceva mai jos, totusi ). E haioasa Adelise cum se ridica ea ca sa dea cu behindul (cum bine ai zis) de pamant, Dani a mea doar se smiorcaie un pic si se incordeaza toata ca sa-mi fie cat mai greu s-o iau de unde ar vrea ea sa mai stea si nu e tocmai ok (ex. calare pe laptop, cu mainile pe wc... etc).
AndraZ, bine ai revenit!
Ma alatur si eu grupului Oanei ghinetz, sunt si eu in cautare de informatii privitoare la adormit fara san si eventual, de dormit toata noaptea (ce bine ar fi...). Si Dani se joaca de zor cu celalalt san cand suge, uneori il strange intre degete, alteori infige unghiile de-a binelea, asa ca am grija sa le aiba scurte mereu .
Mami de Dani (1 august 2007)
X-ray spune:
dana mi-au placut citatele tale,asa m-am mai linistit ,nu eram eu prea ingrijorata dar nici opusul...
deci vorbim de personalitati...dar mai intai kg la raport eli la un an si o luna 77cm si 9300g.a avut 2400 deci e fff bine asa la prima impresie daca nu asti ca a luat doar 400g in ultimele 5 luni....
dar cu personalitatea....da pe afara mai ales la masa.atunci efectiv ma " incearca", cred ca vrea sa vada cat ma tin nervii...eu ma duc in baie musc din prosop si revin cica zambitoare...odata am tipat la ea si a apucat-o rasul ceva de genul"in sfarsit am reusit sa o enervez"...
sa va zic cum decurg mesele la noi:se da cu fundu' de scaun,scuipa mancarea sa o "sufla"imi da peste lingurita de sterg toata bucataria dupa masa ei...mananca 10-15 lingurite si cand nu mai are senzatia de foame incepe show-ul...eu pe bune ca albesc progresiv cu fiecare masa.are 2 mese pe saptamana in care e "normala" si in rest de vreo luna incoace e "nervoasa".dar ar fi si o cauza evidenta inca nu au plesnit cei 2 molari de sus,stau acolo ingropati intr-o gingie vanata si tumefiata....
gata ma duc sa calc hainele de concediu cica plecam totusi...
fianna concediu placut!
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
AndraZ spune:
Simo, si eu ii explic Marei ce si cum, dar la mine am siguranta ca nu da rezultate. Ca fata mea se uita la mine cu o privire zambareata si ...blonda.... Si tot ce vrea ea face. Deci sunt 2 variante: ori eu nu explic cum trebuie, ori pe ea chiar n-o intereseaza
Luna1 spune:
Diana mersi frumos deci si Dani e normala ca si noi.
Fetelor cu atasamentul de tatica sa stiti ca Adelise trece printr-un atasament extrem de suzeta. Deci poate e varsta. Eu astept sa treaca si apoi o dezvat de suzeta. Acum e mereu cu ea in gura a inceput de vreo 2 saptamani. Vad ca la voi e cu tatica ma gandesc ca o fi o perioada doar.
Luna1 spune:
Alina sa stii ca si Adelise a trecut prin asa ceva, crize la masa iar eu inebuneam insa am vb cu dr si mi-a zis sa o las ca de foame nu moare.
M-am relaxat (nu stiu cum) si de atunci mananca fie-mea la greu. Nu exagerez, trei mese principale doua gustari iar mesele principale destul de mari. Dar si cand nu vrea o las in pace.
AndraZ spune:
Luna, nu-i asa ca are fatza de blonda veritabila?
Alina, Eli a fost cu personalitate din burtica, asa ca era de astepta sa se manifeste si acum. Pai sa va iasa molarii aia odata si sa vezi cum revine fata la normal. La noi nu masa este o problema, caci acolo sunt doar 2 posibilitati: se linge repede catsronul sau nu se deschide gura. Totul depinde de toane sau de vremea de afara ( ca alta explicatie n-am). La noi "problema" consta in restul timpului, cand ea nu doreste sa faca decat ce vrea: sa linga pantofii ei si ai nostri, sa ne streseze cu jucaria de la tricicleta, sa se urce/coboare din pat de 1000000 de ori pe zi, sa arunce cu telecomanda sau...mai nou sa linga prizele/stecherele si sa rupa tapetul de pe pereti. Am cedat si eu odata si am ridicat tonul la ea si s-a facut mica mica langa mine si 1 minut nu a miscat. In minutul ala am simtit ca sunt cea mai odioasa mama din lume si imi venea sa ma , dar in momentul ala nu m-am putut abtine. Oricum dupa momentul de reculegere Mara a inceput sa rada in hohote semn ca "te-am facuuuut! te-am facuuuut!" asa ca de atunci incerc si eu sa musc din prosop ca Alina si sa inghit in sec.
paticut spune:
Buna ziua Dragelor.....
mult ati scris.. mult ati vorbit .. care mai de care....
as avea multe de spus dar ca de obicei uit de la mana pan la gura.. eu cred ca am ramas tot cu un singur neuron viabil si dupa ce am nascut.
voiam in primul rand sa ma miinunez si sa-i spun Andrei ce minunat arata atat ea cat si fetita ei dar tu Draga mea m-ai uimit.. arati exceptional!!
in al doilea rand vroiam sa-ti spun Lunito ca amandoi copii tai sunt exceptionali. Lissy e o adevarata maestra in ale fluierului.. nici eu nu m-as descurca atata de bine iar cosmin e dulce si atent... mai rara asa comportament protectiv la baieti. felicitari pentru modul in care l-ai crescut!! in ce priveste postarile tale.. ca de obicei....
am vazut poze de Laurentiu - e un dulce...
am vazut poze de Dsoara Adeluta-- dar lasati-o fratilor sa nu fie dsoara Inginer.. e loc de mult mai bine in tara asta decat de inginerie!!! pe cuvant! esti o scumpica Adeluto! ca si mama ta de fapt (chiar daca semeni cu tati!)
MonicaBo sa-ti mai spun si eu ca esti liceanca?? un pup dulce!
Ddanagh sa stii ca si sotul meu daca-i dadea nastere lui Miron puteam jura ca nu facut cu mine!!!!
paticut fericita mamica de baiat voinic si dulce - www.flickr.com/photos/bogaci_miron/" target="_blank">Miron Petru
loredana_76 spune:
Buna.
Il primiti si pe David in formatie? El canta ca Ala ca Zapada si ca piticii dar pot sa-l reorientez spre taraf..Si la capitolul dans sta bine,tot pe alba cfa zapada,o sa incarc filmuletul sa-l vedeti cum presteaza.
La capitolul educatie ,eu stau pe cat pot de serioasa,adica imi musc buzele ca nu mai pot de ras si el face tot ce vrea.Cu aruncatul pe jos inca nu,dar nu e timpul pierdut.El ne impinge mana ca vrea sa mearga singur.