Strumfi de un an (iul-aug 2007) (90)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Ca veni vb de greutate, Mara are 10 kg si vreo 70 si ceva de cm....Nu am mai prins-o de vreo 2 luni la masurat pt ca fuge prin casa de-a busliea, in picioare, se cocoata peste tot, dar de stat la masurat nu sta. Ea a avut la nastere 3300g dar a luat constant si bine in greutate. Cert este ca e si inaltuta si nu as zice ca e grasuta. Are cutulite si falcute, dar carnita nu e tare ca piatra, e mai mult pufoasa....ca mami.

Edit: pt cine-i curios sa ne "revada" va pun un link cu cateva poze recente http://community.webshots.com/user/andra80?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Atunci Dana stau linistita ca musculita mea s-a nascut cu 2700. Ea pe grafic e super ok, mi-a arata dr acolo insa parca mi se parea putin.

Ah si inca una si ma duc: dragoste de sora. Ieri Cosmin si-a spart buza pe trambulina si sotul meu il aducea in brate sus in casa pe el intr-o mana si o tinea pe Lis in cealata mana. SI Cosmin zbiera binenteles la greu si Lis avea un ras asa cum sa explic, ras a plans. Si cand am luat-o din bratele lui si am inceput sa ma departez de Cosmin a inceput sa planga, apoi statea langa el si cum plagea el plangea si ea.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
citat din mesajul lui AndraZ

Remember me?

Anyone?

Andra de Mara Teodora

Povestea Marei

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Luna, Deni a mea are acum la 1 an fix 9kg, nascuta cu 3,100 deci cam musca, desi nu prea arata. Nici inalta nu e, cam 74cm.
Crizele de "personalitate" la noi sunt cam asa: se incrunta, se aseaza in fund, se intoarce cu spatele la noi, se lasa cu fruntea pe covor si bratele pe langa cap si incepe sa planga cu lacrimi de crocodil. Si mie mi se pare haioasa...inca.

mamik de Denisa Maria (20.07.2007) www.youtube.com/watch?v=G7F6ycqre2o" target="_blank">filmuletz

www.traduceri-rapide.cabanova.ro" target="_blank">traduceri

Mergi la inceput

Deci s-a deschis sezonul la crize ...si Matei, in ton cu moda. Acu...reactia mea depinde de starea de spirit. cand am rabdare ma asez langa el, fara sa il iau in brate si ii vorbesc pana se linisteste...ii explic ca nu-i frumos, ca e baiat mare, ca mama nu mai poate....Daca is eu intr-o pasa mai proasta il iau pe sus si ii explic cele de mai sus.

In rest, cred ca se incadreaza in "ascultator", in genere incepe sa reactioneze la spusele mele, de unde dedeuc ca incepe sa ma inteleaga, dar eu tot ma mir de fiecare data!

ANDRA... buzele dulci ca mura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

quote:
citat din mesajul lui Luna1

www.youtube.com/watch?v=j8463kmBFFk" target="_blank">Adelise canta la fluier

aplauze la scena deschisa din partea lui Laurentiu (am privit impreuna )

Laurentiu Ovidiu Otiliei

Mergi la inceput

Simo ma amuza spiritul tau didactic.

Eu in marea majoritate a timpului ma bufneste rasul, ma amuza cand vad asa o furnicuta mica cum sa da cu behindul de pamant. Incer sa mustacesc doar, binenteles ca ea nu vede cat ma amuz si incerc sa o distrag cu altceva.

Anto vroiam sa-ti zic si al meu sot, la ce vara avem, zice mereu "global warming my s..t". Duminica am iesit in parc cu gecile de iarna pe noi sa dam copiii in leagan. Dar ma pregatesc ca vineri vine vara la noi, am vazut prognoza meteo si vineri gata, e vara.

Mergi la inceput

Laurentiu multumim de vizionare.

La fel tuturor fetelor care ne-au vazut.

Am vazut si noi o blondina de Mara frumoasa foc cu palaria de petrecere pe cap.

Mergi la inceput

mey LUNA, daca ai impartasi simtul artistic al fetei, poate ti-ar si dansa, dar pe lalaiala aia, cum sa danseze fata?

Despre ditacticu` meu...mereu i-am explicat ca unui om mare ce facem, ce nu e frumos, cat de mult il iubesc, ce vedem pe geam.... cat pricepe, cat vorbesc singura, nush! Dar mi se potriveste stilul .S-o vedea mai tarziu daca a fost si cel mai potrivit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Ahaaa....deci suntem in ton cu crizele de personalitate. M-am linistit.

Simo, si Mara il pupa pe Ate si mi-a soptit ca abia asteapa sa-l revada, ca de poze e satula.

fetelor din afara tarii, dc nu credeti tot ce se spune despre incalzirea globala....veniti in RO! Va asteptam cu bratele deschise si muuuuulta caldura: din atmosfera si sufleteasca. Sa vedeti ce cald si bine e in casele noastre....

Mergi la inceput