Strumfi de un an (iul-aug 2007) (90)
Raspunsuri - Pagina 18
ddanagh spune:
quote:
citat din mesajul lui Luna1
www.youtube.com/watch?v=j8463kmBFFk" target="_blank">Adelise canta la fluier
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
e scumpa rau
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
Luna1 spune:
Am apucat sa vad si eu pozicile Monicai cu Andreea, Andreea e o frumoasa iar tu Monica arati de 18 ani. Stiu ti s-a mai spus, lasa sa-ti spun si eu. Foarte frumos.
Sunt in pauza de masa deci merg sa ma caut poze.
CarlaV spune:
Valen, deci s-a terminat cu vorbele frumoase de pe mess... Imi pare rau, nu credeam ca poti fi atat de rea dupa ce, o bucata de vreme, ne-am impartasit una alteia sentimentele si trairile intime. Pacat.
Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
AndraZ spune:
Am intrat si eu pe fuga sa spun un binemeritat LA MULTI ANI! strumfilor ce si-au serbat ziua de nastere pana acum. Sa fiti sanatosi, norocosi si sa va dea DD cat mai multe bucurii si impliniri alaturi de familiile voastre!
Din pacate cu timpul am stat cam prost in ultima vreme, iar cand am mai avut timp am realizat ca in unele discutii mai bine nu ma bag. dar asta nu inseamna ca nu am citit din scoarta in scoarta atunci cand am apucat. Sunt la zi cu tot: poze, traznai, progrese.
pupici multi la toata lumea!
Luna1 spune:
Andraaaaa! Asteptam relatari multe multe multe!
Am vazut poze cu Alex care sigur sigur ii va rapi inima Adelicioasei mele.
Valen sa-ti fie de bine concertul. La Madonna cred ca ma voi baga si eu.
Fetelor cu fetite din categoria musca, ce greutate au domnisoarele la un an? Lissy are 8,600 la aproape un an. Mi se pare putin fiu-miu avea 9 jumate la 4 luni (nu exagerez am scris in jurnal) si acum e scandura.
X-ray spune:
andra io io io !!!!adica eu remember eu mi-a fost dor de voi!!!!
luna e dementiala!ridica cu mult standardul formatiei
valen sa-ti fie de bine concertul,e super ca ai reusit sa iesi.
mamii l-am admirat pe alex,defapt pe toti 3,sunteti frumosi si haiosi si iar mi-ai facut dor de roma....
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
povestea noastra...
AndraZ spune:
Luna, sper sa relatez una alta din cand in cand, atunci cand prind orele de somn ale Marei pt ca altfel nu ma lasa la pc. Face adevarate crize de nervi cand ma vede la tastatura si mereu incearca sa ma saboteze, iar dc nu reuseste se tavaleste pe jos la propriu si plange de ti se rupe sufletul.
PS: vazut filmulete cu Lis si Cosmin. Sunt super haiosi amandoi! Sa-ti traiasca !
Alina, multumim ca ti-ai amintit de noi si nu numai odata!
Recunosc ca mi-a lipsit forumul, dar uneori copilul cere sacrificii. Asa ca Mara comes first!
ddanagh spune:
Daria are 75 cm si 9,500 kg in conditiile in care la nastere a avut 4200. Asa ca eu zic ca Lissy e ok.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
Luna1 spune:
Apropos de sabotat.
Eu am fata mare dom'ne. De unde stiu? Pai gata cand o superi se da cu dosul de pamant. Faza e ca ea nici nu merge singura dar se ridica numai ca sa se arunce apoi in kur de suparare zbierand cat o tin plamanii.
Eu mor de ras dar vad eu mai incolo.