Strumfi de un an (iul-aug 2007) (90)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Ohoho, deci personalitate...avem, avem si inca cata. Ma distreaza (dar si un pic ma ingrijoreaza) cand se uita la mine si intentionat face ce incerc eu sa il conving sa nu faca. Daca ii iau ceva din mana...isi ia o fatza serioasa si incepe sa maraie. Pe mine ma innebuneste si cu aruncatul lucrurilor. Toata ziua culegem lucruri dupa el, iar el gaseste locuri din ce in ce mai innacesibile, de unde sa ne fie greu sa le recuperam (in spatele patului, dupa dulap etc).Se gandeste puiul lu' mama sa ma ajute sa fac abdomene.

Incercam sa-i explicam bineinteles una, alta, dar de multe ori am senzatia ca s-a transformat intr-un smecherash, pricepe, dar nu vrea sa faca.

Kg ... 8.600 adunate cu greu, muncite cum s-ar zice ...

AndraZ, bine ai revenit

M. si Mihnea

http://www.flickr.com/photos/13025337@N04/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulaug2007 spune:

capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraZ spune:

Paticut, multumim de complimente. Cat despre mine, eu nu ma vad "prea bine" in oglinda, insa cert e ca m-am transformat din Fiona (care eram in timpul sarcinii) in verisoara acesteia ....adica am dat jos, dar ar mai un rost de vreo 15 kg ca sa arat si eu a om. Sa stii ca de multe ori imi aduc aminte de intalnirea de la Etiquette, din timpul sarcinii, deci si tu si Miron sunteti des in gandurile noastre

Diana mami de Dani, bine v-am regasit!

Karli, salutari "surioarei" Adeluta. Vazut poze si notat ca strumfita ta e buna in rolul Albei ca Zapada.

Mergi la inceput