Strumfi de un an (iul-aug 2007) (90)
Raspunsuri - Pagina 17
ghinetz spune:
greierash...vreau si eu respectul tau. [alacarezambestefrumos]. Ce sa fac sa-l capat?
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ddanagh spune:
quote:
citat din mesajul lui ghinetz
greierash...vreau si eu respectul tau. [alacarezambestefrumos]. Ce sa fac sa-l capat?
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
SA-i mai scri Carlei ce i- ai scris in ultimul mesaj . Sincer si eu m-am saturat
Chiar nu aveam nimic cu ea. Mai comentam anumite exagerari (in acceptiunea mea), ma bucuram de una de alta din realizarile lui Sabi dar chiar mi se pare ca cauta (cacafonie intentionata - sa poata regasi mai usor kktul de aici daca tot il cauta asa de des ) cearta non stop. In plus mesajele ei au devenit de mahala si ma face sa cred ca -i o persoana malefica, genul de care nu as vrea sa am parte niciodata in viata.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
ddanagh spune:
Anto asa se plangea si soacra-mea de stomac. Facea crize. Am chemat de vreo doua ori si salvarea dar nu vroia sa se duca la spital. Cand intr-un final 'si-a gasit timp de analize' (e pensionara) nu i-au gasit nimic la stomac in schimb: peste 100 de pietre la fiere (operata), piatra mare la rinichi, pe canal (putea sa i-l perforeze daca mai statea mult neoperata) + hernie. Toate 3 operatiile si le-a facut anul trecut. Nu vreau sa te sperii, vreau doar sa te atentionez ca si ea se vaita de stomac insa avea atatea altele.
mychydutza Daria are o strungareata sus de zici ca mai trebuie sa creasca un dinte intre ei. Si eu sper sa se apropie in timp.
Mai DEni ce talent ai la interpretarea obiectelor alese de pe tava. M-ai distrat la toate verdictele date pana acum.
Cafera habar nu am de bame. As intreba si eu de ciuperci la punga congelate. Oare se pot da ?
Multumesc mult de complimente. Dragutza ca intotdeauna.
fianna la cofetarie gasesti diferite machete. De unde i-am luat eu cred ca aveau peste 200 sute. Am stat juma de ora sa aleg una
Otim l-am adimirat si eu pe micul precoc. Doar citeste bine la un an, nu ? E haios rau, ce serios tine el cartea in mana.
ddanagh spune:
A, uitam. Deni, Alina nu trebuie sa-mi reamintiti ca DAria e leita taica-su. O aud zilnic de la toti cu care ma intalnesc.
Daca o nastea taica-su as fi pus la indoiala ca-i facuta cu mine. Asa nu am ce zice. Macar are putica si nu cocosel . Aia trebuie sa-mi semene.
greierash spune:
Ghinetz toate aveti respectul meu, dar fetelor le-am spus in mod special pentru ca au avut niste raspunsuri "foarte bune" pe parcursul acestui capitol...
Nu au fost singurele, e adevarat, si pentru asta imi cer scuze!! Raspunsul meu a fost "fabricat" pe masura ce citeam....si pe masura ce citeam, nu mai vroiam sa mai scriu nimic.. nu stiu daca ma intelegi.
Dar mi-am revizuit atitudinea si m-am gandit ca nu merita! Punct.
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -
greierash spune:
Gata ca am teminat cu serviciul pe azi!! Ne vedem miine!! Pupici si floricele la mamici si copilasi frumosi si cuminti!!!
greierash mamica de Andrei Robert(05.07.2007)
- "Traieste clipa" -
Luna1 spune:
Doar sa va multumesc ca ne-ati admirat. Eu la serviciu muncesc ca sa recuperez de ieri.
Promit sa vad pozicile de acasa.
PUP.
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
monicabo spune:
Salutare!
Otim, l-am vazut si eu acum pe Laurentiu, prima data cand ai dat linkul, nu am fost pe faza. E un dulce. Si tot in categoria "cheliuta". Dar ne creste noua parul, si devenim pletosi
Claucia, frumoasa foc Alessia! V-am admirat in poze. Vad ca iesiti in parcul Kiseleff, la leagane. Mergeti des? Ca si noi mai iesim acolo, este aproape de noi, si la fel, ne dam in leagane, sau o las sa se joace la nisip cu jucarii, sau mai merge pe nisip.. Poate ne vedem o data...
Mamii, merci pt aprecieri
Jadi, Alina.a .... in legatura cu varsta mea...este mai mare in realitate decat pare...uneori ma simt si jenata de chestia asta, par mai copil, dar am 29 de ani, in decembrie fac 30
In decursul timpului, pe chestia asta am mai avut si de castigat, gen bilete la pret redus pe la intrari fara sa ma intrebe nimeni nimic, adica din oficiu, dar am mai trecut si prin faze mai stanjentoare, ca sa zic asa, de exemplu, terminasem facultatea si ma mai intreba careva in ce clasa sunt, am zis o data ca sunt anul 4, si persoana respectiva a zis "a, cls a 12-a" (adica anul 4 de liceu, si eu eram in anul 4 de facultate). Alta data, pe la 20-21 de ani, cand m-am dus sa votez, pana sa scot buletinul, se mirau cei din comisie, se intrebau daca am varsta sa votez si tot asa....
Si in maternitate ma tot intrebau medicii de garda cand veneau la vizita, cat am 18-20 de ani...unul a zis 17....nuuuu am 28 juma' (atat aveam cand am nascut)
Asta sunt...
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si 22+ Ana Maria
Luna1 spune:
www.youtube.com/watch?v=j8463kmBFFk" target="_blank">Adelise canta la fluier
Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)
ddanagh spune:
Ma consolez si eu citind astfel de chestii:
'Pentru copiii mici, este destul de normal sa treca printr-o faza dificila in ceea ce priveste mancarea din motive emotionale, de dezvoltare si fizice, conform Sal Severe, PhD, autorul cartii How to Behave So Your Preschooler Will Too! (Viking, 2002). Nu in mod surprinzator, 95% din copiii mofturosi la mancare au varste cuprinse intre 2 si 4 ani. Iata cateva din motivele pentru care copiii devin adesea mofturosi la mancare in aceasta faza:
1. Copiii mici se dezvolta in rutina si uneori le este teama de persoane sau experiente noi. Un copil mic poate fi coplesit de toate gusturile, texturile si mirosurile noi, astfel incat este putin probabil sa incerce un fel de mancare cu care nu este familiarizat.
2. Refuzul mancarii este felul copilului mic de a-si declara independenta. Pe masura ce copilul tau devine din ce in ce mai mobil si trece prin mai multe etape importante, acesta capata un simt al propriilor capacitati si incepe sa aiba mai multe pareri despre ceea ce vrea sa faca si unde vrea sa ajunga. Este o lupta continua intre copii si parinti – copiii de aceasta varsta testeaza lumea din jurul lor si masa de seara nu face exceptie!
3. Bataia cu mancarea permite unui copil mic sa observe cauza si efectul. Nimic nu multumeste mai mult un copil mic decat sa vada ce vor face parintii sai atunci cand el isi impune vointa.
4. Unii copii nu au nevoie de multa mancare. Micutul tau nu mai este bebelus. Bebelusii cresc intr-un ritm uimitor insa copiii intre 1 si 3 ani se dezvolta mai incet. De fapt, exista saptamani cand acestia nu cresc deloc. Apetitul unui copil mic va varia in functie de perioada de crestere – uneori acesta va fi mai flamand si va avea nevoie de mai multa mancare decat de obicei. Iar din moment ce stomacul unui copil este mic, acesta nu are nevoie de multa mancare pentru a se simti satul. '
As fi vrut sa-i fac urocultura mai ales ca a avut si febra aia fara alte simptome insa nu sta locului nici cand o schimb da'pai sa stea cu punga la putza nspe minute pana face pipi. Voi cum reusiti acum sa recoltati? Brazuca, please.