Puiuti de Randunici 2008!! (60)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Oana,ma bucur ca ti-au placut pozicile noastre.La noi in zona asa se obisnuieste, sa fie mai multi nasi, nasii se ofera, nu i-am chemat eu.

Ursule, , te-am luat la bibe, io acuma numar 23 bibe si inca alptez, da mie lene sa tot spal, si o fac mai rar, dar bine.
Nu stiu cum rezistati in caldura , io n-as putea,de ex acuma am in casa 23 grade, si mi-e cald.

Vio, mi-a crescut tensiunea la 500 cand am citit ce ai scris, cum sa fie scarbos alaptatul, mama ce le ziceam vreo doua!!!

Naty, iaca ai aparut.Sunt curioasa ce efect vor avea ciorapii, si eu am vrut sa-mi iau dar o colega de la Centrofarm, mi-a zis sa merg mai departe, nu stiu de ce.

Irina, stai linistita mamico, ca e un pas normal in dezvoltarea bebeilor, si Iris mananca toata ziua la pumni, cateodata isi face si greata, dar ce sa faci, cum ii scoti din gurita ii baga inapoi.

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyvy spune:

Mah, sunt eu nebuna, dar parca de cand lucrez am mai mult timp, parca fac mai multe, nu stiu.....

In seara asta ma duc la un bebe de 7 zile, abia astept, ii duc hainutze si multe, ma duc sa-mi amintesc de Iris cand era proaspata.

Livi Mamica de Iris Miruna (12.03.2008)

Pozele mele
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Si eu o inscriu pe Diana cu bagatul manutzelor in gura
Daca ar incapea amandoi pumnii, ar fi tare bine

www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157605771628637/" target="_blank">Poze nunta
de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Ursule, , te-am luat la bibe, io acuma numar 23 bibe si inca alptez, da mie lene sa tot spal, si o fac mai rar, dar bine.
Nu stiu cum rezistati in caldura , io n-as putea,de ex acuma am in casa 23 grade, si mi-e cald.

eu tocmai mi-am mai comandat 6 bibe dr brown's cu tetine 3 pt ca as vrea sa renunt la avent(totusi am luat 6 tetine nr 3 si de avent ca ma mai gandesc daca renunt)sa ca pana vine comanda m-ai luat.

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

quote:
citat din mesajul lui ursuleata

eu tocmai mi-am mai comandat 6 bibe dr brown's cu tetine 3 pt ca as vrea sa renunt la avent(totusi am luat 6 tetine nr 3 si de avent ca ma mai gandesc daca renunt)sa ca pana vine comanda m-ai luat.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Iar am dormit, iar nu stiu pe ce lume sunt! Stiu insa ca sunt bucuroasa ca s-a inviorat atmosfera pe crenguta. Naty, uelcam bec !

Vazut poze ( Gecko, te urasc ! Din ce motiv vrei tu: din cauza de oras in care traiesti, clima, silueta, copil frumos etc..., Clau!Sa va fie de bine mama! Si pe tine te urasc, stai linistita ! ), filmulete cu pestici mici ( pe Sovi o uram prin definitie, ca e frumoasa rau )...si am mai vazut, dar nu mai tiu minte ! A! Pe Livi-care-ia-furat-movu'-lu'-Naty ....Sa va fie de bine botezul si tortul ala mistoc ! SI pe Bubu cu baietii ei ochiosi !

Ma bag sa ii spun si eu Irinei sa nu se mai ingrijoreze! E ori un fel de a-si cunoaste mainile/degetele, ori poate fi durere de gingii. Si am invatat deva la Tuchi : pana cand isi gaseste vreun deget favorit, nu imi fac griji!

Nicoleta, parerea mea e ca stressul ala nu face bine laptelui de care te ingrijesti tu asa de mult! Serios vorbind, s-au pus aici articole despre letdown-ul laptelui, si stressul este unul din factorii care ingreuneaza fenomenul de curgere al laptelui, stii? Adica mai rau iti fac tu singura, cum ar veni...

Si va mai zic una si plec afara: fii-mea a facut kk miercuri seara. Dupa care s-a oprit . Pana azi dimineata, cand a facut in cantitate si consistenta normala/obisnuita. Deci cand imi mai spune mie cineva de constipatie la bebe hranit exclusiv la san, ii dau exemplul meu, sa videm ce mai zice .

Saptamana asta iar suntem singure ( de data asta Ramnicu Valcea si Sibiu, ca nu se mai termina o data!!!! ). Mai stau nitzel si pe la 19:30 afara cu noi....

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

A! Sovi! Daca vrei musai sa ii inlesnesti misia celui care ramane cu Sash in esti tu plecata, ii poti lasa un tricou purtat de-al tau, in care sa il tina in brate/ sa il puna pe langa el in timp ce ii da sa pape. Iti simte mirosul asa si poate adormi mai lesne.

Iar cu militaria eu am o opinie: adormitul cu parintele musai langa el e o forma de dependenta, da. E un mod in care copilul mai mare isi poate arata muschii, sau poate simti ca asta e singurul moment in care atentia parintilor e 100% pe el si vrea sa pastreze asta. Adica: toata ziua parintii sunt la treaba, el se joaca singur, are nevoie de atentie, nu o capata din X motive, iar la nani isi cere drepturile, pentru ca parintii devin concentrati asupra lui la ora de culcare si nu vrea sa piarda asta.

Asta e farmecul AP; un copil care stie ca are atentia si sprijinul parintelui in orice moment in care simte ca are nevoie de ele, va fi mult mai independent decat un copil crescut cu reguli stricte si care nu e luat in brate ca se obisnuieste asta . Dupa cum am spus, subiectul e vast si de discutat...

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

pauza de nranit Sebul!
Randunoiul face clatite!( nu stiu ce l-a lovit pe caldura asta, dar nu ma pot impotrivi!)
Despre deste-n gura n-am nik de completat...
Olgutz, sper ca-ti vine soata pana sambata, ca sa vii la concert!
Naty, gata cu cerealele? Cum fu?

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Vineeeeee! Ma duc sa ma intalnesc cu sor'mea in parc, sa negociez cu ea sa o duca Razvan pe bunica-mea la Bucuresti weekendul asta, sa scap eu de doua drumuri la capitala...O sa va povestesc ce circ a putut sa iasa weekendul asta . Daca nu, vin si duminica la Bucale, Colentina. Deci as fi disponibila pentru parcul Circului .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Of, mai Olga, tare mare chin pe voi cu unchiul bolnav!
deja cred ca dureaza prea mult suferinta lui!
Sovi, borcanasele de urocultura au cam 120 ml( sunt si unele mai mici cu care n-ai ce face!) si costa cam 2 lei!
Eu initial le-am folosit pentru laptele propriu si apoi pentru mancare!
nasol e ca pe la 8 luni portia devine deja prea mica si tre' sa treci la ceva mai mare!
Eu am folosit pahare de plastic de unica folosinta!
Oricum, trebuie vazute si canitele de care zicea Bubu!
Fug la clatite!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput