Puiuti de Randunici 2008!! (60)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

buna fetelor
ajutati-ma si pe mine, va rog!!!!!!!!
nu mai stiu ce sa-i fac lu' fi-mea, ma dispera cat baga pumnii in gura.Stiti care este motivul???Ce se intampla????
efectiv isi scoate singura suzeta din gura si isi baga pumnii, cateodata chair se inneaca.....sper ca nu o manac gingiile de la dintit de pe acum!!!!!

Edit:scuze ca sunt directa cu intrebarea si nu am scris si altceva, dar sunt sunt inca racita cobza!!!
Pupici

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

quote:
citat din mesajul lui natynic

Ursule, poti sa-i porti si noaptea dar ideea e ca au niste microgranule cu aloe si cafeina si nu mai stiu eu ce minune si alea se aprg prin miscare, la frecarea piciorului de ciorap. Acum, daca te misti noaptea, merge!

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

n-am putut sa ma abtin!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Ha ha ha ha ha

www.dropshots.com/ursuleata14" target="_blank">1
2
tiker
Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

quote:
citat din mesajul lui bitza037

buna fetelor
nu mai stiu ce sa-i fac lu' fi-mea, ma dispera cat baga pumnii in gura.Stiti care este motivul???Ce se intampla????
efectiv isi scoate singura suzeta din gura si isi baga pumnii, cateodata chair se inneaca.....sper ca nu o manac gingiile de la dintit de pe acum!!!!!

Edit:scuze ca sunt directa cu intrebarea si nu am scris si altceva, dar sunt sunt inca racita cobza!!!
Pupici

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/

Exact la fel si Teo,dar nu ma stresez,ca mi-ajung altele!!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

clau,bine ai revenit!Ce frumos la vidraru!
Am vazut ca a dat pe la noi Movalinda-cu ciorapi anticelulita
Imi plange Teo sfasietor de o juma de ora de am obosit teribil!!!Si nu vrea sa manance!Si m-am certat cu randunoiul pt ca e super-mega-para nesuferit azi,fiindca a dormit toata ziua,eu m-am spetit muncind prin casa,si nu se sinchiseste sa o linisteasca nici pe Teo si nici sa faca de mancare!!Imi vine sa-l!!

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

va multumim ptr pupici, i-am transmis si a fost tare flatat Mufarinul, si i-a placut:)))..am tras o portie zdravana de joaca toti 3 in patul nostru,cu rostogoliri de pe spate pe burta si invers dintr-un capat al patului pana in celalalt, am ras de ne-am spart!apoi papa si la nani un pic cu bebele!:)) mai putin eu..
stela, eu niciodata nu l-am pus pe umar sa-l ragai cand adormea la san..iar acum, de la vreo 3 luni, Mufa ragaie singur cand are nevoie, se intrerupe si in timpul suptului daca e cazul, iar daca il ridic nu-i ia mai mult de 3 min ptr un ragait zdravan!...a crescut!
sovi si la noi miracolul s-a produs!! de cand s-a prins Mateiu' ce misto e sa te ridici in maini cand stai pe burta ptr ca vezi tot in jur, numa asa sta, si ii place!!
NEXT LEVEL: sa-l gasesc si yo macar o data dupa joaca pe burta, ca a cazut la datorie si a adormit asa!! dau de baut in ziua aia!
stela mai sunt si zile d-astea cu randunoii refractari..si eu la fel simt cand se intampla asa..
bitza si Mufa suge pumni/degete/ ale lui sau ale altora, e normal, stai linistita, ei asa cunosc orice, in prima faza, prin gustat, intai manute, apoi tot ce prind in jur...e posibil si gingiile s-o jeneze, dar asta nu inseamna neaparat ca erupe acum vreun dinte, poate dura mult, chair luni de zile..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

quote:
citat din mesajul lui bitza037

buna fetelor

Irina, parca ai fi randunoiul meu, zau! Si pe el tot asa il dispera chestia asta. Noi ne confruntam de saptamani de zile cu asa ceva. Dar...exact vorba Stelei: asta ar mai lipsi, sa ma stresez si din asa ceva! Absolut toti fac asta! Chiar ieri mi-a zis nasa mea ca finutul a inceput cu mancarimea gingiilor, balele si muscatul degetelor cam cu 2 luni!! inainte sa-i apara primul dinte. Nu, chiar nu cred ca ai ce face in afara de a-i da jucarii care se musca, din alea de se pun in frigider, cu apa/gel. Dar Iulia n-a vrut nici de-aia, tot mana e mai buna.
Daca te consoleaza cu ceva, uita-te bine la poza asta

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Stelutzo, uite un dezavantaj al crengutei: auzi pe aici de tot soiul de randunoi vrednici, harnici, care fac de toate si au grija integral si de copii daca e cazul si ajungi sa crezi ca tot ce zboara se mananca...Pai ce, mai mami, inginerii nostri Gemeni is oameni de pus la smotru in casa sau de linistit copii??
Ieri am fost la o terasa la mici cu niste prieteni, Iulia a fost exemplara pana cand a potopit-o caldura, si atunci da-i tipete, URLETE cumplite! Cum pt mine nu e prima experienta, nu m-am impacientat dar randunoiul repede s-a ridicat, a luat carutul si a iesit afara sa o plimbe; in nici 2 minute ma suna pe mobil disperat: "vino repede, dar REPEDE ca nu stiu ce are!!"

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Meyyy, Luny, nu te mai radea de ciorapii mei anticelulitici ca sa vezi ce craci o sa fac cu ei, poate ajung sa-ti fac tie concurenta!
Noi ne pregatim de prima masa de cereale

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

naty! spor la treaba cu cerealele!!

vreau in parc, ma duc sa scol iubul!

Mergi la inceput