Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 69

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Fetelor, m-ati innebunit! io cred ca sunteti toate gravide si nu stiti inca

Crisarh, baga o cautare pe net la dr endocrinologi, dar vezi sa fie specializati pe pr sexuale. Fetele de la FIV o recomanda pe Corina Neamtu, eu o sa ma duc vineri la ea, la consult. Eu am aceasta parere ca f multe dintre pr noastre au o origine hormonala, chit ca nu e boala sau dezechilibru si doar o tendinta catre...
La mine, cm a durat intotdeauna f mult, 7-8 zile, cand luam AC abia reuseam sa scurtez cu 1 zi si nu cred ca a fost de 2 ori la fel, desi in majoritatea cazurilor s-a lasat cu pete maronii.
Dar nu te mai framanta chiar din orice, alege o cale (hormonale, acupunctura, naturiste, etc.) si mergi pe drumul ala cu convingere.

Citeam un articol in care se zicea ca femeile (ca parte dintr-un cuplu sanatos) care nu concep in primul an dupa incercari sustinute, au sanse mai mari sa conceapa in al doilea an Mie mi s-a parut f nostima abordarea, insa ideea cu care am ramas a fost ca primul an in incercari nesoldate cu rezultat nu inseamna musai infertilitate, asa cum se obisnuieste sa se creada. Pur si simplu sunt cazuri in care nu se poate explica medical motivul si pare-mi-se ca perseverenta este cheia

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Madutz, hai ca se mai gaseste o gura de ceva si pentru tine, cu toate ca e cam pe terminate la ora asta. Legat de simptomatologia descrisa de tine sper din suflet sa fie semn de implantare, ceva, ca vad ca esti z20. Ce bine ar fi.
Crisarh, chiar vorbeam cu Feli exact de treaba asta. La mine s-au schimbat putin datele problemei dupa laparo, in sensul ca inainte de laparo aveam pete maronii in prima zi, cateva ore, nu doua zile, cum va aud pe voi, iar acum vine de la inceput rosu, culoare si consistenta "frumoase" ca sa zic asa. Tine tot cam la fel, 5 zile, din care prima f putin, a doua si a treia mai mult, iar a patra si a cincea din ce in ce mai putin. In schimb durerile de burtica si de spate sunt cam la fel, nu vad vreo ameliorare. La mine ma gandesc ca aceasta schimbare are legatura si cu regimul de viata sanatos, suplimentele si ceaiurile baute zilnic.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Magdita...sar'na de ceiutz, hei sa ai gura aurita, dar in ultima vreme de la atatea buline nu mai stiu ce e normal si ce ciudat, asa ca slabe sperante.

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Dumnezeu te iubeste! Ca sa ti-o dovedeasca El a facut toate frumusetile si placerile naturii ca tu sa te bucuri de ele. Fii multumit cu ceea ce ai. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Mada, mai e si pentru tine, am pastrat special! Mai da voi tare v-ati intins cu zugravelile. Noi facem in fiecare an cate ceva: anul trecut bucataria si baia (cu meseriasi), anul asta dormitoarele si la anul sufrageria si holul (la astea o sa luam din nou meseriasi ca e mult de smotruit).

Flacarico imi placu abordarea ta referitor la infertilitate. Io-s acu la sfarsitul celui de-al treilea an de incrcari. Iti dai seama ca daca il incep si pe al patrulea fara bebe la purtator, sansele de a ramane cresc exponential??? pooop

Crisarh, eu cred ca fiecare organism este unic in felul lui. Ce la mine pare normal la tine s-ar putea sa nu fie la fel de ok. So, ciclul meu incepe in primele doua zile cu pete maronii (mai mult albicioase cu coloratie slab maronie, murdaresc doar un tamponel zilnic) iar din ziua a 3-a incepe sangerarea rosie si abundenta (adica as putea schimba numa doua tampoane normale pe zi dar din motive de igiena schimb mai multe...), o tine asa pana prin z5 cand se maroneste din nou si scade in flux foarte mult iar intr-a sasea nu mai e decat aceeasi chestiune albicioaso-maronie. Fetele, scuzati "detaliile tehnice". Daca tu ai reusit sa ramai gravi cu ciclul pe care il ai, atunci pt organismul tau este ok asa.

Magdita, mersic de informatii!

Georgia, poop fata!

Lali, calatorie placuta cu pluta, esti mortala oricum! Sper ca nu mergeti cu ea la Zalau!!!

Pupacesc fetile cucuietile,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Feli, io mi-s sigura ca la tine bebe e pe teava, asteapta numa' momentul prielnic sa-si arate mustacioara...
Madutz, sa stii ca asta cu spatele e o "clasica" la implantare, asa ca cred ca ti-a ciocanit barza la fereastra

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Feli... mersic , ce coincidenta si noi anul trecut am facut baia si bucataria hai ca-i tare
Flacarico...mi-a placut cum ti-a zis Feli si nu m-am putut abtine ma tavalesc de ras, barza saraca s-a lovit de geamul meu si nimic, dar mai insistam poate isi sparge capul pana la urma.

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Dumnezeu te iubeste! Ca sa ti-o dovedeasca El a facut toate frumusetile si placerile naturii ca tu sa te bucuri de ele. Fii multumit cu ceea ce ai. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

mada si felix, daca sunteti asa pricepute la zugraveli si alte alea va fac consiliere de-ale mele ca pe cand m-oi apuca si eu de trabaluit prin casa sa am la cine apela.

felix, ai fost tare cu mersul la Zalau cu pluta...as ajunge si eu in vreo 4 zile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

Fetele va pup pe toate !

Of, apropos de zugraveli. Eu anul trecut am facut dormitorul si baia, iar anul asta intentionam sa fac sufrageria si balconul, iar la anul bucataria si holul.

Sotul meu insa dupa tot balamucul de anul trecut cred ca a ramas traumatizat saracul si a spus ca anul asta nu facem nimic !

Sper ca macar la anul sa facem tot apartamentul si sa ne luam de-o grija !

Sotul meu zice ca anul asta sa ne concentram doar pe bebe :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Lali, cu draga inima devin consilier! Numa sa stiu sa raspund la intrebari... Daca nu stiu, il intreb pe sotulica, el e 5 intr-unul: si zugrav si doftor si electrician si bormasinator (mama ce-i mai place sa dea gauri prin pereti) si bucatar (asta mai rarut, cand e vorba de cartofi prajiti si atunci e buctaria DEZASTRU)...

Jasmin, traumele se vindeca usor: vrei pasa tre sa faci aia (se cheama santaj)

Mada, cand mai trece barzoiul pe la tine deschide si tu fereastra sa nu se mai ciocneasca saracu de geam... Nu de alta dar poate are mai multe drumuri de facut....Isi sparge capul si uita directia, iar aduce plozii la alea care nu si-i doresc iar noi ramanem cu buza umflata...

Flacarico noi muncim dar crez ca e barza nauca de cap din cauza bufnelilor de geamul lui Mada. Mada deschide odata geamul ala!!!!!

Sorela, azi e randul tau sa fii prinsa de sefi? Ia-o la sanatoasa si prinde-ne din urma! Sau tu te duci acasa si ne cetesti la linistea caminului conjugal?

Va pupacesc,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Scumpele mele,eu sunt in z20 astazi si de doua zile simt o usoara presiune in burtica.Va dati seama ca mi-e tare teama sa nu fie simtom de cm,desi am avut ovulatia in z13.Dar m-am speriat tare luna trecuta la cm-ul acela la 19z si nu stiu ce sa mai cred...

Mergi la inceput