Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 69
Raspunsuri - Pagina 10
felix76 spune:
Lilica, io crez ca barza a nimerit la tine luna asta, ar insemna ca nu s-a naucit de cap de tot! Astept cu interes cele doua liniute pe testul tau de sarcina!
Felix
mada23 spune:
gata, gata ca-l deschid, numa nu da , poftiti doamna barza, geamul e larg deschis
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
"Dumnezeu te iubeste! Ca sa ti-o dovedeasca El a facut toate frumusetile si placerile naturii ca tu sa te bucuri de ele. Fii multumit cu ceea ce ai. "
magdita spune:
Ilenutza, Doamne ajuta sa fie semn de implantare, ca la noi bate un vant de gravideala (la cap).
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
crisarh spune:
la mine e cam asa.sambata, venit din concediu intrat pe usa asezat in fotoliu, o picatura maronie si atat. duminica declar z1 o pata pe tampon cat degetul mare, cateodata pata patrunde in grosimea tamponului alte ori mai la suprafata, asta in z1 la fel este si z2, z3 o pata cat o unghie, cateodata mai este si z4 la fel. Si ce mai sterg pe hartie cand merg la "pi". Mai sunt uneori mici chegulete. Si sterg ca niste mizerii, ramasite, probabil se curata uterul. Culoarea e rosie catre grena inchis. Asta dupa sarcina. A devenit regulat, adica fix la 26 zile. Inainte de sarcina venea nitel mai mult, aveam dureri de burta si intre 24-30 zile. Cantitatea eram putin mai mare decat acum.Parca imi vine din ce in ce mai putin. Mi se pare prea mica cantitateaEu am fost la endocrinolog, la doctora marinescu, sotia lui marinescu de la giulesti, dar mi-a zis ca sunt ok, cu toate astea raman greu si am pierdut si o sarcina, parca nu mi se pare normal.Mama a facut si ea tratament sa ramana insarcinata cu mine, si ea are dereglari hormonale, ma tot gandesc daca nu oi avea si eu o problema. Nasa mea a facut tratam hormonal sa ramana insarcinata si ca bb sa nu mosteneasca dereglarea, asa i-a zis doctora. De aceea ea m-a intrebat si mi-a indicat sa fac si eu niste dozari hormonale. Din acest motiv intrebam de analize, dar se pare ca ar trebui sa merg la un doctor si sa nu le fac de capul meu, cred. Fireyes sa imi spui si mie cum a decurs consultatia cu endocrinologul, sa imi dai si mie tel sau unde o gasesc.Eu nu am avut de la inceput cm-ul asa putin, undeva la un moment dat, dar nu am retinut cand, in ce moment, a inceput sa vina mai putin. Nu stiu daca atunci cand am inceput viata sexuala sau in alt moment, de oboseala , nu stiu. As mai merge la niste medici sa vorbesc cu ei si sa imi explice, dar nu prea mai am incredere in eiOK. Ce ziceti de cm-ul meu, nu-i cam anormal?aspiranta la
aerlilian spune:
Magdita,pai gravideala la cap avem toate,in fiecare luna...Mai nasol e cand sta vantul si ne loveste in cap z1...Sper sa nu se mai intample luna aceasta...
felix76 spune:
Crisarh, iar imi vine piticu pe creier si tropaie nervos: de ce pisici nu da Tutu sa iti faci hormonalele? Daca e vreo insuficienta progesteronica? De ce nu face si histero odata cu laparo? Ca pe tine te interesa mai mult histero, daca e vreo sinechie sau vreun polip care nu il lasa pe bebe sa se fixeze si sa creasca cum trebuie! Hai ca ma iau iar naduselile de nervi...
Offf, prin cate trebuie sa trecem noi femeile pentru a avea un puiut!
Felix
crisarh spune:
Dupa cum spui tu, inseamna ca ar trebui sa trec pe la el si sa vorbim serios cu el, sa-l luam de guleras nitel.Si dr matei i-a zis sotului ca in urma avortului sa nu se fi obstructionat ceva pe acolo, dar a zis ca stie tutu si ne rezolvaaspiranta la
crisarh spune:
Offff, voi ce ma sfatuiti? Sa ma duc peste tutu?Eu ma hotarasem sa incercam normal niste luni, apoi sa mai merg la el.Nu stiu ce sa mai fac, daca Felix are dreptate?aspiranta la
jasmine30 spune:
Crisarh eu iti propun sa mergi si la alt medic. Nu de alta dar nu e bine sa mergi doar pe mana unui medic care sincer, pana acum nu te-a ajutat prea mult. Ti-a facut laparoscopie dar nu ti-a spus clar ce a gasit acolo, iar apoi nimic.
Eu in locul tau as incerca si la Marinescu (nu vreau sa ii fac reclama, insa asa cum vad eu el si Tutu sunt cam cei mai tari pe infertilitate). Marinescu e in concediu oricum pana in septembrie. Pana atunci mai incercati natural.
Poate nu e nici o problema ci doar nu e pregatit inca organismul tau. Sa stii ca e posibil si asta.