Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 69

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

crisarh de obicei nu ma prea bag la acest subiect dar vroiam sa iti spun ca si eu am patit ca tine. adica cm redus cantitativ de la un anumit moment, adica dupa chiuretajele facute pt pierderea sarcinii. am dus-o si eu 1 an si ceva cu abureala asta ca sunt modificari hormonale si de fapt era o sinechie uterina care ma impiedica sa raman gravi din nou si a fost si destul de greu de rezolvat dupa atata timp. asa ca eu ma gandesc ca dc reducerea asta a avut loc dupa natere/chiuretaj sau mai stiu eu ce infectie neaparat fa si o histero sa fii sigura ca nu e sinechie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Hai ca am rezolvat-o pe biata Crisarh acum
Deci ai inteles, da? in cat mai scurt timp, baga rapid o consultatie la homeopat, la endocrinolog, la alt ginecolog si cateva la tutu... asta asa, ca sa nu cumva sa apuci sa respiri
Totul asezonat fireste cu un card de analize inainte si fireste si dupa tratamente...

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

scuze nu am vrut sa o panichez da eu si acu ma bodoganesc ca am fost proasta si am pierdut atata timp cu stimulari si teste degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Pai eu in afara de avortul spontan din iarna, nu am mai avut alt chiuretaj, iar reducerea volumului s-a intamplat de mult, nici nu imi aduc aminte cand, poate in timp. De cand ne-am hotarat sa facem bb am inceput sa imi pun intrebari, cand am vazut ca am intrerupt pilulele de 2 ani, mai ne protejam mai nu, dar nu mi ramaneam, iar dupa un an cand ne-am pus pe treaba serios ma pregateam sa merg la doctor sa vad de ce nu se vine bb, cand in luna aceea am vazut II, numai ca dupa 18 saptamani am pierdut sarcina, iar acum au trecut 6 luni de la avort si nimic.Am mai vorbit cu cineva care a pierdut sarcina la 20si ceva de saptamani si a ramas insarcinata dupa 1an si o luna, acum e in 6 luni.Mie tot nu-mi prea place ca e volumul cam micut. Si ma tot intreb ca sunt unele femei care la cateva luni dupa nastere raman insarcinate, acum doar m-am mai destresat nu mai sunt asa stresata, sunt mai odihnita, ma tot gandesc daca am facut totul.probabil va trebui sa mai trec pe la tutu si sa-l intreb si pe el de cmaspiranta la

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui fireyes
Hai ca am rezolvat-o pe biata Crisarh acumDeci ai inteles, da? in cat mai scurt timp, baga rapid o consultatie la homeopat, la endocrinolog, la alt ginecolog si cateva la tutu... asta asa, ca sa nu cumva sa apuci sa respiriTotul asezonat fireste cu un card de analize inainte si fireste si dupa tratamente...http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
hai ca esti tarestai linistita irinabobe ca nu m-am speriat, mai bine sa stiu de niste chestii si sa incerc sa gasesc o rezolvare, mai greu ca nu stiu ce sa fac.aspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

irinabobe, stai linistita, eu ma gandeam cum biata crisarh se zbuciuma de cateva zile cu tot felul de probleme si noi la fiecare idee care-i mai vine o mai trimitem la cate un consult si fireste, o punem sa citeasca tone de info de pe net. cred ca lucreaza la turatie maxima daca se ia dupa fiecare sfat de-al nostru
bine ca tu ai rezolvat pana la urma, chiar daca a fost mai tarziu, important esteca i-ai dat de capat. multa bafta iti doresc si sanatate!

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

Irinabobe cum ti-a descoperit sinechie uterina?Ceva simptome? Poti sa imi spui mai multeAm mai spus, dr Matei i-a spus sotului ca se gandeste sa nu fie obturat pe undeva.Am citit acum repede ca se remediaza situatia, asa e?aspiranta la

Mergi la inceput

chiar ca sunt la turatie maxima, azi nu am facut nimic la serviciu, sper sa nu ma dea afara.Intrebare de 10 pcte Dupa fufu, ma pun pe o perna cu funduletzul sus, cateodata simt cum vine lichidul inapoi, iar dimineata cand ajung pe tron curge inapoi, asa este normal, sa nu radeti de mine, recunosc ca nu am mai vorbit cu nimeni asa ceva, dar am citit pe net niste chestii si m-am hotarat sa va intreb si pe voi. Asa e normal?aspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Fetelor, am ras de am murit la faza cu barzoiul, cu deschisul ferestrei. Un coleg imi citea un banc si eu am pufnit in ras - el s-a simtit f bine crezand ca rad la bancul lui...

Legat de cantitate, la CM inainte de laparo si eu aveam f putin si cam inchis la culoare(am banuit eu dupa aceea ca si din cauza endometriozei). Dupa laparo a fost ok.

Da Crisarh, este normal. Asa mi se intampla si mie.

Am pus niste pozici cu Bubu la 18 sapt si cu mine durdulia...

Pupici!!!

Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan
http://md.lilypie.com/mQ83p3.png
http://community.webshots.com/user/Machus78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

machus ... ce sa zic ... m-ai dat cu roatele pe spate cu bubu .... cred ca plingi de fiecare data cand te vezi cu el...
iar tu , micuta mea , esti o balerina , iti prieste sarcina , si da , are dreptate dr t , iosup sigur e invidios ... pupa-l pe bubu , si zi-i sa-i aduca aminte lui mami sa dea cd-ul ..sa-l vedem si noi cum se misca el in casuta lui

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput