Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 69
Raspunsuri - Pagina 12
georgia_c spune:
machus ,am o rugaminte ls tine ,ca deh m-au ajuns batranetile si nu mai stiu ,.,,care este povestea ta.. diagnosticul tau .. etc.. intelegi tu ce vrea un biet suflet ametit de la tine
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
aerlilian spune:
Se pare ca Ioanatugs are probleme...Eu refuz sa cred...mi-e greu sa-i spun ceva...cred ca nimic nu o poate consola....
felix76 spune:
Neata fete,
Va astept la cafeluta, ceiut, laptic, 3in1, laptic cu cereale si praji cu nuci si bezea.
Felix
georgia_c spune:
buna fetelor
de cand ma lupt io sa raman insarcinata , n-am mai avut niciodata asa o perioada de "succes"; in primul rand cum zicea si liliana , ioaneitugs , se pare ca i s-a oprit sarcina din evolutie ....mie sincer mi se pare ... nu vreau sa pronunt desi gandesc ..am sa spun altfel .....ca nu e filmul la care vroiam sa ma uit .. mie imi plac filmele cu final fericit
in al doilea rand , astept cm , si speram cum nu am sperat nici o luna pana la laparo ... ok , pana nu vad rosu , sper , nici nu stiu la ce , asa de-aiuea , caci azi dimineata am facut test si e negativ ..asa ca ...
si nu in ultimul rand ... e atat de urat afara .. incat va spun sincer , principala mea preocupare , ar fii sa ma pitesc intr-un colt si sa .. io care nu plang nici daca ma pici cu ceara , am o perioada naspa ....
hai ca am reusit sa va indispun si pe voi ... mai trec mai tarziu ... poate cu alta dispozitie
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
machus spune:
Georgia fetita, uite un link spre povestea mea : http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=119101&whichpage=15
Legat de emotiile pe care le traiesc atunci cand il vad, pot sa spun ca de data asta i-am vazut piciorusele incrucisate, apoi talpa piciorului. Imi tremura stomacul pur si simplu ca am crezut ca o sa imi spuna Iosup ca ii perturb "plimbarea" pe burtica. Va doresc din inima sa vina cat mai repede si la voi aceste clipe !
Si multumesc, esti o draguta, balerina...
Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan
http://md.lilypie.com/mQ83p3.png
http://community.webshots.com/user/Machus78
machus spune:
Offf Doamne cat de rau imi pare pentru Ioana.. nu stiu ce sa zic...numai ea stie ce simte (si alte fete care au trecut prin asa ceva). DD sa o intareasca sa mearga mai departe.
Georgia, te rog eu, nu te lasa coplesita. Nu fi suparici.
Eu cred in vorba "Ce-i al tau e pus deoparte".
Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan
http://md.lilypie.com/mQ83p3.png
http://community.webshots.com/user/Machus78
felix76 spune:
Georgia, imi pare rau ca esti in butoi! Te-a bagat rau testul ala negativ! Lasa fetita ca sigur se va intampla minunea minunata si pentru noi! Hai sus ca in cel mult 2 zile de insenineaza cerul si poate nu vin nici rusii! De Ioana n-am cuvinte, nu vreau sa cred, nu pot sa cred...Offffff
Machusica toate vom trece prin senzatiile pe care le ai tu, sunt convinsa de asta! Chiar daca se va intampla peste o vreme, te rog sa ne povestesti tot ce simti ca si eu simt alaturi de tine prin vorbele pe care le citesc! Pup burtica cu Bubulet!
Crisarh, si eu mai simt ca se scurge dar, ca sa mai inveselesc un pic atmosfera, sosul meu imi trage o scuturare zdravana de glezne, dupa dansul pinguinului ...Urmeaza perna sub fund pentru juma de ora si apoi rotirea pe toate partile...
Flacarico esti mortala ca totdeauna...Pey de aia suntem aici, sa ne bagam in ceata una pe alta! Sper ca io reusesc de fiecare data!
Jasmine, si eu as incerca pe la altii dar la atatia am fost inainte de Tutu si iciunul nu m-a ajutat. Macar el are o strategie in care de la un punct incep sa ma pierd... Marinescu este foarte ocupat si mi sa o iei iar de la capat cu tot felul de investigatii pe mine m-ar aduce la disperare. Asa ca eu una raman la Tutu dar incrc sa-mi rezolv problemele unde ma poate ajuta el... Dupa, mai vedem, ma indrept catre tari straine!
Va pupacesc pe toate, mentionatele sau nementionatele!
Felix
tamaryllis spune:
sunt eu dusa, sau s-a concluzionat la un moment dat ca cm-ul redus cantitativ ar fi rezultatul unei sinechii uterine? Eu l-am intrebat pe tutu ce e cu cm-ul asta redus cantitativ (pe mine ma tine 3 zile, din care ultima f putin si se continua cu pete maronii pana in z 5-6) si mi-a spus ca nu e o problema. Endometrul e ok la monitorizari. Si pe mine ma tinea mai mult acum cativa ani. Cred ca daca era o legatura de cauzalitate ar fi spus el ceva, nu?
de unde comandati maca? ca eu nu mai am timp sa citesc nimic, fetelor, asa de aglomerata sunt la serviciu. De abia reusesc sa va citesc!
magdita spune:
Nu am cuvinte sa imi exprim sentimentele legate de ce i se intampla Ioanei, sper totusi sa nu fie adevarat ! Georgia, te inteleg atat de bine cand spui ca nu intelegi cum de ia Dumnezeu la El copii doriti si asteptati cu atata dragoste de parinti. E cumplit ! Si auzim atat de des stiri la tv despre nenorocite care isi omoara pruncii ! Unde e dreptatea ? Mi-e imposibil sa inteleg in acest moment ! Si cum poti sa gasesti puterea sa mergi mai departe ? Si totusi nu avem alta solutie ! Nu putem renunta la acest vis niciodata ! Sper sa ne ajute Dumnezeu tuturor sa reusim sa ne tinem copilasii sanatosi in brate !
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
felix76 spune:
Tamy, ciclul foarte putin ca flux din mai multe motive:
- asa este normal pentru organismul respectiv
- lipiri in anumite zone ale uterului, datorate unor avorturi...
- sinechii uterine
- dereglari hormonale
- endometru subtire...
- altele pe careeu nu le cunosc...
Acu depinde foarte mult ce inseamna NORMAL pentru fiecare organism in parte.
De exemplu eu, in mod normal aveam flux aprox 5 zile, primele 3 mai abundent, rosu intens si ultimele 2 slabut, maroniu.
Dupa stimulare cu clomifen, endometrul meu era subtirel la echo, imi venea ciclu foarte putin, cam 3 zile, maroniu...
Acum, dupa ce am luat l-arginina fluxul de sange si-a revenit, culoarea este rosu intens iar numarul de zile a revenit la 5 fara sa le numar pe cele 2 zile dinainte in care patez tamponelul zilnic...
Asa ca eu spun ca fiecare sntem organisme unicat cu manifestari unice.
Sper ca te-am bagat in ceata asa cum intentionam de altfel.
Pupici,
Felix