Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 69

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

pup fetele azi!!sa ma gandesc ce intrebari sa va mai pun azi, sa nu cumva sa va plictisitiglumesc, bineinteles.Asaaa, m-am hotarat sa merg peste tutu, fac si monitoriare cu ocazia asta si am sa-l intreb si de cm-ul meu si poate il stresez si cu o histero. cine a mai fost in ultimul timp la el? cum mai este? aglomerat? raspunde la tel? parca citisem la cineva ca nu.vedem noipup feteleaspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

'neata fete dragi, sunt supi pt ce i s-a intamplat Ioanei dar asta-i viata trebuie sa mergem mai departe....
Georgi....face bine sa mai plangi din cand in cand, io zic ca imi spal sufletelul de atatea rautati, dar tre sa stii cand sa te opresti si sa mergi mai departe, cred cu toata taria ca DD ne da incercarile asa fel incat sa ne indreptam spre calea cea dreapta si cu siguranta ne va rasplati pentru rabdarea noastra, dar trebuie sa incetam sa intrebam "de ce?", suntem prea mici si neinsemnati ca sa cerem socoteala, cu siguranta toate au un scop.
Machus...burtica dragalasha , pupici lui bubu, arati foarte bine
mii de poopici la fete

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Va multumesc pentru pupici !! Sunteti tare dragute !

Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan
http://md.lilypie.com/mQ83p3.png
http://community.webshots.com/user/Machus78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

machus draga - l-am admirat pe bubu si parca e un pic mai bine, viata capata usoare nuante de roz.
Te rog eu mult sa mai intri si pe la noi, sa nu te muti cu totul la odisee, ca tare bine face la psihicul nostru, al aspirantelor.

gianina

Mergi la inceput

fetelor, ce mai stiti de noua clinica?A deschis-o? A mers cineva acolo?Eu l-am sunat mai devreme si nu mi-a raspuns, asa ca am trimis un mesaj, sper sa imi confirme pt martiaspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

doamnelor ..cred ca am reusit .. apare z1... .. asta e ... acum sunt curioasa daca ma va mai durea asa burta ca inainte de laparo ....

DONATIE IMPORTANTA

DONEZ PROGRAMARE , LA DR MATEI , SAMBATA ORA 10, CINE E INTERESAT(A) SA-MI DEA PM

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

salutare dragele mele
sper ca nu m-ati uitat. ieri am venit din concediu. dupa cum stiti am fost la mare apoi la sovata. la sovata am incercat sa fac ceva tratament dar nu am reusit sa termin tot pt ca mi-a fost teama. in primul rand tampoanele cu namol sunt groaznice . asta nu ar f nimic dar dupa cum am observat nu prea sterilizeaza instrumentele. asa ca nu am facut decat 3 zile.
vreau sa felicit si eu proaspetele gravidute si sa va imbratisez pe toate cu drag. mi-a fost dor de voi.

Mergi la inceput

URAAAA!!!!URAAAA!!!! A VENIT ROCSII!!!Bine ai venit, ca intreba Felix de tine.Imi pare rau cu instrumentele, sunt nasparlii, de asta mi-a fost si mie teama sa merg la Sovata, cand am auzit de tampoane, m-am gandit ca romanii tot romani sunt, mai greu cu sterilizarea, offff. Deci nu merita tratamentul de la Sovata?Bine ai revenit, dar cand pleci iar? La alea burtoase aspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Rocsyca, bine ai revenit, sper cu forte noi!

Hai spune-ne cum a fost la Lacul Ursu?

Poop,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Georgia,imi pare tare rau de z1.Ce se intampla fete dragi de avem astazi numai vesti proaste?Sper din tot sufletul sa nu-ti urmez,desi nu am sperante...Sunt si eu tare deprimata din cauza situatiei cu Ioana.Cat despre programarea la dr. Matei...as fi vrut-o eu dar plec din Bucuresti de maine pana duminica.
Rocsy ,bine ai revenit,poate ne dai mai multe amanunte despre tratamentele acelea de la Sovata.Despre ce tampoane era vorba si ce instrumente nu sterilizau?
Datorita frumoasei Fireyes,al meu sot a inceput sa ia de astazi Multimaca.Chiar daca nu era nevoie,citind prospectul am vazut ca nu are ce dauna,ba mai mult,putem lua si noi.

Mergi la inceput