Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 69

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Aerlilian, putem lua si noi dar cam are Tribullus. Daca luam poate nu vom mai avea nevoie de gigeii baietilor, o sa incepem sa producem noi!

Ma bucur ca azi nu e luni, ca am tine-o toata saptamana asa, numa in vesti nu tocmai bune!

Va pupicesc si maine sa vina si vestile buneeeee!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Georgi... un brat de pentru tine, ce-i cu programarea aia, de ce nu mai ai nevoie?
Rocsy..cum sa te uitam, bine ai revenit, odihnita?

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

sa inteleg fetele ca pot posta "donarea" programarii si la alte capitole ?

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna fetele,

Maine as vrea sa ajung la Biserica Madona Dudu (unde exista Icoana Facatoare de Minuni a Maicii Domnului) si sa las un acatist pentru daruiere de prunci sanatosi. Fetele mai vechi sau cele de la subiectul "Rugaciune colectiva" stiu despre ce este vorba. Daca vreti sa fiti pomenite la slujbe, am nevoie de prenumele voastre de botez pentru a fi trecute pe listuta( eventual si prenumele sotilor). Cele care mi le-ati mai trimis in randul trecut, nu mai este nevoie sa o faceti pentru ca deja sunteti in listuta mea, insa cele care nu sunteti deja si vreti, lista e deschisa pentru maine. Exista doua listute, una pentru aspirante si una pentru gravidutze. Nu ezitati sa imi trimiteti PM. Sa ne ajute Dumnezeu tuturor sa ne implinim visul de a fi mamici.
P.S. Eu vara asta am de gand sa ajung si la Manastirea Dervent si la Pestera Sf.Andrei, asa ca listutele vor ajunge si in alte locuri sfinte.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

rocsy, bine te-ai intors cu forte proaspete. sa ne mai povestesti ce ai mai facut pe acolo.

georgia, tare pacat ca te-au navalit rusii. speram la o alta luna care sa fie cu noroc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsy2007 spune:

felix la lacul ursu a fost suberb.
despre tratament ce sa va spun fetelor mie mi s-a parut destul de aiurea. mi-a curs namol pana alataieri desi ultimul tampon l-am pus vineri. aaaaaaaaaaa dar nu v-am spus de la inceput. am ajuns la sovata ne-am cazat si am mers la medic. s-a uitat pe analizele mele printre care si o histerosalpingografie din anul 2004. si ce credeti? imi zice ca am trompele infundate. i-am zis ca dr mi-a facut laparo si a zis ca sunt ok si plus ca si pe iesirea din spital cand am facut histero mi-a scris trompe permeabile plus ca la giulesti am avut acelasi rezultat. el nu si nu ca trebuia sa se vada niste firisoare sunt infundate . si mai spune ca la laparo nu se vad trompele daca sunt permeabile. sincer m-am cam speriat. dar la un moment dat i-am zis de histeroscopie si mi-a zis ca asta e HSG. deci habar nu avea ce era aia histeroscopie. confunda cu histerosalingografie. in fine. mi-a dat fisa si mi-a zis sa fac tampoane cu namol si irigatii. am mers acolo. irigatiile nu sunt rele. tamponul insa e naspa rau de tot. ti-l baga acolo si mai e si fierbinte. apoi te tine 20 min invelita. te ridici si mergi sa te speli bineinteles asta se face cu mai multe fete odata. bagi mana dupa tampon si te chinui sa il scoti . intr-o zi m-am ciupit de propria piele ca era prea adanc. si cand iti baga namolul coboara una dupa masa urca alta. am vazut niste instrumente care folosesc intr-un lighean cu apa. eu nu va spun sa nu va duceti sa faceti. eu una nu am putut sa mai continui. am facut doar 3. eram foarte stresata si am zis ca sunt in concediu a ma relaxez si oricum nu poate sa ma ajute niste tampoane cu namol mai mult decat ceea ce am facut pana acum. poate daca nu voi reusi si nu voi reusi voi merge din nou. dar atunci o sa merg la danubius unde e baza noua de tratament. cam atat cu povestea mea. in rest afost superb. am facut plaja am fost la sighisoara la bicaz pe transfagarasan. ma simt relaxata.hai ca m-am lungit cu vorba. sper sa aveti rabdare sa cititi tot. pupici pt tutunici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

fetelor, dar azi ati fost cumintele, nu prea ati vorbit, ce s-a intamplat cu voi, sper ca nu ati picat in borcanul cu melancolieaspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Pt cele care nu au facut laparo odata cu histero, am inteles ca exista si histero pt diagnosticare, care nu necesita anestezie, asa ca nu e totul pierdut. Daca stiati deja, probabil ca vi se pare ca sunt puerila.
de unde ziceati ca luati maca? de unde comandati? sa luam si maca, poate reusim. As lua orice! Numai tampoane din alea cu namol nu as face. Roxy. Bine ai venit!
Hai Georgia, revino-ti! suntem aici sa te sprijinim!
Eu am inteles ca alti medici nu recomanda sarcina cateva luni dupa laparo. Al nostru de ce oare ne spune ca nu are importanta? Stie el altceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

sa vezi tu tamy , daca ramane rocsy graviduta , ce ne ducem noi buluc la sovata... umblam cu tampoanele ale si pe strada , daca e sa se prinda bb ... iti spui io lansam o noua moda ...cu tamponul la vedere

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Sunteti haioase fetelor cu tamponele Tamy explica-mi mai bine cum e cu histero si fara anestezie? Adica as putea face histero doar pt diagnosticare, fara sa doara si fara anestezie? Zi-mi ca ma intereseazaIn legatura cu sovata, nasii mei au niste prieteni care au fost la sovata la tratament pt primul bb si acum se gandesc si pt a 2lea sa mearga. Ei au reusit acolo, dar au fost la Hotel Danubiu.va pupaspiranta la

Mergi la inceput