Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 69

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

am fost aseara la manastirea radu voda si am intrebat un preot acolo daca trebuie sa imi faca slujba in urma avortului spontan ca sa pot intra in biserica si mi-a zis ca nu trebuie sa-mi faca nimic, doar sa mergem sa ne spovedim si sa avem putere in continuare, astea sunt vorbele lui.pup feteleaspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

fetelor, m-am tampit rau de tot.
Dupa ce m-am chinuit o saptamana intreaga sa dau de Ramona (si de care nu am dat nici pana acum)mi-am dat seama aseara ca m-am agitat degeaba deoarece am uitat complet ca noi vineri plecam acasa la ai mei,la Zalau si nu ma intorc decat luni pe seara. Ieri ii spuneam sotului meu ca azi o sa o sun pe Dr. Matei sa vedem pe la ce ora sa ajungem la IDS sambata cand el ma intreaba de Zalau. Chiar nu vreau sa renunt la plecarea la Zalau, ca nu am mai fost acasa de la Craciun si mi-e dor de ai mei, plus ca ne si asteapta.Asa ca toata agitatia mea din ultima saptamana a fost degeaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Lali, esti mortala rau! O fi semn de gravideala incipienta!

Sa aveti vreme buna si drum liber catre Zalau. Daca o luati pe Valea Oltului vedeti ca sunt 4 camere radar. Doua intre Rm. Valcea si Calimenesti si alte doua intre Robesti si Caineni...

Magdi si eu am simtit dureri de spate ca la ciclu (e prima data cand mi se intampla asta), oare e de la ovulatie? Chiar m-am mirat...
Trebuie sa intrerup si eu l-arginina si sa ma apuc de cretisoara! Se prepara cumva anume ceaiul sau doar pun planta in apa clocotita si o las sa se infuzeze 10 min?

Crisarh, ma bucur ca ti-ai rezolvat problema! Distractie placuta la nunta sau nunti...

Madutz, pe unde-mi umbli? Zugravesti? Noi am dat amorsa aseara, azi pensulesc colturile si imbinarile iar sosul da prima mana de lavabil.

Pupici,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Lali, asta fu ca-n bancurile cu olteni... Drum bun acasa si sa va simtiti bine.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Am uitat sa va pove efectele l-argininei de la ciclul trecut: am avut intr-adevar 2 zile de pete maronii (cred ca de la deficitul de faza luteala pe care il voi remedia acum cu ceai de cretisoara) dar a treia zi sangele a fost rosu intens si in cantitate considerabila fata de ciclurile in care nu luam l-arginina. Parerea mea este ca sangerarea abundenta este de la faptul ca endometrul s-a ingrosat considerabil.

pooop,

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Feli, si cretisoara si napraznicul, ca sa aiba mai mult efect, trebuie preparate special. Pui de seara planta in apa rece la macerat, dimineata strecori intr-o alta cana, iar planta umeda o pui in apa clocotita. Dupa ce se mai raceste, amesteci compozitiile si bei cu inghitituri mici, unii spun chiar cu lingura.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

asa e magda, ca in bancurile cu olteni. Cert e ca sunt dusa cu pluta. Am avut niste zile pline la serviciu si se pare ca mi-a scapat de tot faptul ca plecam la Zalau.

felix, merci de info, dar noi mergem pe Valea Prahovei, asa ne-am obisnuit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

neatza cam tarziu....buna ziua fetitzele
mai gasesc si eu un ceiut, o cafa ceva, pleaseeeeeeeee
Lalishor...esti criminala
Sa ma plang si eu, ce numai voi ma inteapa uterul, ma inteapa ovarele, ma dor si ca ma tin cu pishu, spatele ma omoara, de somn nu mai vb din orice pozitie la orice ora ma dor de mor.......mai vreti
Poopici la fete
Feli...noi am terminat de zugravit holul, mai avem de pus parchet, lambriu, plus de varuit in camere, deci ne apuca august

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

"Dumnezeu te iubeste! Ca sa ti-o dovedeasca El a facut toate frumusetile si placerile naturii ca tu sa te bucuri de ele. Fii multumit cu ceea ce ai. "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Cine poate sa spuna cum arata un cm normal? Sa fie cu pete maronii sau nu? Cate zile sa tina un min si un max? Cat de abundent sau nu? Ce ar trebui sa mai fie? Intreb de unul cat de cat normal. Sa vad daca al meu ar fi normal sau nu. Mie tot mi se pare ca cele 2 picaturi ale mele in 2-3 zile parca nu ar fi normal, iar cele 2 pete maronii in prima zi sunt normale? Eu nu am mai avut asa ceva. La mine se produc niste modificari si nu stiu cu cine sa discut daca sunt normale sau nu, cu tutu nici vorba probabil. Asa ca incerc cu voiaspiranta la

Mergi la inceput

crisarh, pot sa-ti spun ca in cazul meu ciclul tine 4 zile, in primele 2 zile curge mai abundent si din prima zi la mine culoarea este rosie si sunt si niste cheaguri. Deja din a treia zi curge mai putin ca in ultima zi sa fie si mai putin

Mergi la inceput