Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 69
Raspunsuri - Pagina 7
fireyes spune:
Crisarh, iubita, este foarte posibil ca dupa laparo sa nu mai simti, fara sa insemne ca nu mai ovulezi. si mie mi s-a intamplat la fel, asa ca eu banuiesc ca "simteam" mai mult pt ca aveam chistuletele pe acolo si orice modificare se resimtea si la nivelul lor. Eu vad mai degraba un semn bun in asta.
Cat despre hormonale... ideal ar fi sa ti le indice tot un medic, dar, daca nu mai ai rabdare (si rau tot n-are ce sa faca), poti sa le faci pe cele "clasice" de FIV, adica: in ziua 2-3 a cm urmatoarele: FSH, TSH (eventual si T3, T4), LH, Prolactina, Cortizol, Estradiol, iar in ziua 21 a cm urmatoarele: Progesteron, DHEA-S, Testosteron.
Sa stii insa ca sunt destul de costisitoare si le faci pe toate ca sa fii mai catolica decat papa.
Altfel, poti sa te multumesti doar cu un basic absolut, de genul FSH, TSH, LH, Prolactina.
Insa un medic (gineco sau endocrinolog bun) poate sa-ti recomande mai multe in functie de ce banuieli are.
Multa bafta in oricare dintre situatii
P.S. cu mama ta, mai bine cantaresti ce se intampla daca ii spui si cum ar reactiona daca nu ii spui tu si afla din alte parti... si mama e teribil de panicoasa, insa eu i-am zis, fara f multe detalii, fireste, ca si asa s-a amarat.
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
georgia_c spune:
fetele , in fine am intrat si io in lumea buna a emilatilor , si m-am conectat la net ... greu a mai fost .,..dar acum nu mai ma ia nimeni din fata lui
Crisarh,parerea mea este ca ,daca sotul tau are probleme cu spermograma , adica vrei sa o imbunatatesti relativ rapid , sa dai banii pe un produs care la multeeee fete ( in speta sotii) a avut efectul scontat... multi maca de la FLP .. s-a tot discutat subiectul chiar si azi ..... adevarat ca nu e ieftin insa este eficient ..vezi ca la naturiste este f dezbatut subiectul de-a lungul capitolelor
daca nu vrei sa faci monito , macar ia-ti niste teste de ovulatie .. iti vor indica perioada , si daca nu mai ovulezi
tamy , imi pare sincer rau ...
sincer , iti spun , ca si io am fost tentata sa nu le spun alor mei ca ma operez .. mama e mamica panicoaselor ... insa m-am gandit ca se va supara infinit mai mult daca afla apoi .. io te sfatuiesc sa-i spui ..daca nici parintii nu ne inteleg , apai cine ..
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
COCO2255 spune:
Ieri i-am trimis sms lui Tutu,i-am spus numele,ca am avut 2 luni monitorizari fara rezultat si ovare polichistice.
Azi am primit sms cu " Joi pe 31? ,i-am raspuns ca da si sa-mi spuna ora.
Deci saptamana viitoare eu fac laparoscopie.
Eu nu i-am spus lui Tutu ca am avut peritonita,cred ca ar fi cazul sa-i spun,daca ma gandesc din 2004 de cand m-am operat de peritonita nu am mai ramas insarcinata.
Sunt alaturi de voi,sper sa auzim vesti bune luna asta !!!
felix76 spune:
Neata fete,
Haideti la cafeluta, ceiut, laptic, 3in1, laptic cu cereale si praji!
Felix
machus spune:
Buna dimineatza,
Am fost ieri la dr Iosup. In afara de faptul ca am uitat sa ii dau CD-ul asistentei si nu am inregistrat nik, totul este ok. Bebe este foarte bine- este chiar grasunel, la fel si eu (col, artere uterine). M-a tras de urechi Iosup ca m-am ingrasat prea tare (tinand cont de kg luate -8 la 21 sapt-, ca de aratat nu sunt chiar asa de babana).Oricum m-am inrosit si ma simteam ca un purcel . Iar Tutu a fost un dragut si mi-a zis ca lui nu i se pare ca m-am ingrasat si Iosup mi-a zis asa fiindca este invidios.
Legat de programari, mi-a specificat de 2 ori Tutu sa sun la programari pentru urmatoarea intalnire (peste 1 luna). Este clar ca ceva s-a auzit...
Coincidenta sau nu - eu am intrat ieri exact la 14.00 (cand eram programata). E adevarat ca am fost si devreme acolo (la 12.30 am iesit de la Iosup), dar dupa mine mai erau doar 5 fete (dintre care majoritatea erau la fel ca mine- cu rezultatele la morfofetala).
De la Iosup nu am poze decat pe hartie, dar cand ajung deseara acasa am sa le incarc pe cele pe care le am de la Tutu in format electronic. Si am sa pun si poze noi cum mine, asa dolofanica cum sunt...
Anul acesta s-a intamplat
cu Bogdan
http://md.lilypie.com/mQ83p3.png
http://community.webshots.com/user/Machus78
georgia_c spune:
buna micutele
felix , multamim de tratatiune ....
bravo coco , sa ai un rezultat "beton"
machus, asteptam pozicile ..
nu-mi vine sa cred ...sa fie oare schimbarea ,rezultatul vaicarerilor noastre de pe forum .. io nu poci decat sa ma bucur ca s-a redus timpul pierdut pe la usa ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
magdita spune:
Neata fetele mele,
Tamy, bafta la programarea pentru laparo + histero ! Legat de tribullus, nu e o problema ca ia mai mult de 3 luni, din contra. Da-i si zinc, 1/zi pentru viteza si n-ar strica nici multimaca, daca ai pretentii de donator.
Crisarh, homeopata recomandata de dr.T este dr.Vladutu. In ceea ce priveste hormonalele, am impresia ca BU influenteaza rezultatele la hormonale, deci, daca le faci, nu trebuie sa inghiti naturiste in luna respectiva.
Coco, si noi suntem alaturi de tine. Foarte repede te-a programat la laparo. Histero faci? Ar fi foarte bine daca le-ai face pe amandoua. Iti tinem pumnii si sa vii cu un rezultat beton!
Felicic, mersic pentru ceiut. Eu aseara am avut dureri specifice ovulatiei, semn ca e musai program aristic . Ce m-a surprins, a fost ca in afara durerilor de burtica specifice, am avut si dureri de spate, pe care pana acum nu le aveam decat in preajma cm. F ciudat ! Sper sa fie de bine .Asa ca zilele urmatoare incep ceiutzul de napraznic si cretisoara.
Alexa101, Zuzulina, Alina1974, fetelor speram ca nu ne-ati uitat ! Asteptam vesti de la voi !
Pup toate tutunicile dragi
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
magdita spune:
Machus, felicitari pentru vestile bune ! E foarte bine ca se tine cont de programari acum, mai rau e ca se obtin greu, ca Ramonica nu prea raspunde la telefon. Sunt curioasa daca Lali a reusit sa se programeze pentru azi. Bafta la monitorizare iubita, sa vii cu valori bune !
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
felix76 spune:
Machusica, nu esti dolofanica deloc. Iosup e invidios, vorba lui Tutu...Ma bucur ca toate sunt in ordine, mai ales arterele uterine, la multe fete am vazut ca ies valori mari.
Crisarh, ca sa fii tu sigura, poti sa il rogi pe Tutu sa iti mai faca o monito. Parerea mea este sa nu-ti faci probleme daca nu mai simti cand ovulezi. Eu aveam senzatia ca ovulez numa cu stangul, ca numai pe ala il simt, dar se pare ca ovulez si cu dreptul...
Coco, iti tinem puminii la laparo! Sa vii cu rezultate bune iar dupa ce desfunda doctoru instalatia sa vii repede cu liniuta dubla!
Georgia, bine ai revenit in lumea emailatilor! Acu ai obectu muncii si acasa!
Tamy, imi place ca esti optimista! Punct si de le capat pana cand ne vom vedea visul cu ochii! Tribulus poate sa ia sosul tau in continuare! Al meu a luat din iunie anul trecut si pana saptamana trecuta cand l-am reorientat catre Multi Maca (si aia contine tribulus).
Aerlilian si al meu se trezea la fel din cauza de BU dar din pacate nu l-a ajutat prea mult, sper numa sa nu-i fi facut rau...
Magdi, ma bucur ca n-ai disparut la munca! Pe la subectul FIV in strachinataturi m-am cetit si eu! Totusi, speranta me este sa nu ajungem acolo si sa o rezolvam naturel, cel mult cu inseminare... Povestea cu mainile e valabila si la mine, nesatui sun baietii astia ai nostri desi cred ca toate fetele au "problema" asta cu sotii. Cantitativ s-a schimbat ceva???
Zuzi, nu mai treci si pe la noi? Pe unde imi umbli? Trecusi repede la gravi?
Fetele, va pupacesc pe toate, fara exceptiuni!
Felix
crisarh spune:
'neata fetelor!!!multumesc pt raspunsuri. multumesc pt analizefireyes nu sunt eu cu mama ingrijorata. dar multumesc.al meu sot "e beton" cu spermograma, asa a zis tutu. eu am iesit ok la laparoscopie, doar culoarea ciudata a uterului care nu i-a placut lui tutu. deci noi suntem ok, dar bb nu vine.nasa mea mi-a zis de ce nu fac niste dozari hormonale, sa nu cumva sa am ceva dereglat, de aceea intrebam de analize si nu stiu la ce doctor endocrinolog bun sa merg, ca nu mai am incredere (de mult) in medicii nostrii.de monitorizari la tutu, ma gandeam sa fac o pauza cateva luni, poate o fi si asta un stres, ma gandeam eu.machus sanatate multa tie , bbicului si familieisi tuturor fetelor de pe aiciaspiranta la