Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 69
Raspunsuri - Pagina 6
lalitica2000 spune:
magda, e adevarat a doua spermograma a iesit normala,64 mil, dar din cauza faptului ca la prima au fost doar 2,2 mil Dr Matei a zis sa repete spermograma ca e prea mare diferenta de gigei intre cele 2. ca sa fim siguri care spermograma este corecta va trebui sa o repete ca sa stim sigur cum stam din acest punct de vedere
mada, am sa-i tranmit sotului urarile tale!
aerlilian spune:
Nici pe mine nu m-a ajutat foarte tare BU,dar sotul meu se trezea numai in trei picioare...La el avea efect,dar nu s-a materializat nicicum...
Fireyes ,astept cu interes Maca daca fetele zic ca face minuni...
crisarh spune:
Ar fi mai bine sa intreb un medic daca sa iau/luam branca ursului? Eu am citit pe net despre el si m-am gandit sa incerc.Am citit ca se iau 30pic de 3 ori pe zi pana in ziua 10a min 3 luni, de cretisoara nu mai stiam.Sa nu-i dau si sotului? Sa incerc doar eu? Dar rau nu are ce sa imi faca , nu?aspiranta la
fireyes spune:
Crisarh, io cred ca un medic nu o sa fie foarte... pro pt BU, eventual incearca sa intrebi un homeopat, e mai avizat sa te ajute...
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
lalitica2000 spune:
crisarh, exista un subiect pe forum despre produse naturiste. poti sa citesti si pe acolo sa vezi ce se zice.
cert e ca nu orice tratament merge la fel. Depinde de organism. Fiecare organims functioneaza in felul lui.
fireyes spune:
Crisarh, asa cum zice si Lali, trebuie sa "sapi" un pic mai mult.
Daca e prea complicat (sau costisitor) sa incerci la un homeopat, vezi ca poti sa o intrebi pe Livia la naturiste, aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=86661&whichpage=12
Nu stiu in cat timp raspunde, dar oricum, in cazul in care nu exista deja un raspuns postat, eu cred ca Livia o sa te ajute.
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
tamaryllis spune:
Dragelor,
la mine e z 2, deci nu a mai fost nevoie de beta HCG. Punct si de la capat! Mai astept pana dupa concediu si in septembrie ma programez pt laparo so histero. poate nu o sa mai fie nevoie.
Mi-e frica de operatie si de faptul ca trebuie sa ii spun mamei mele, care e f sperioasa si care nu stie nimic de problema asta a mea. Nu stiu daca sa ii spun sau nu de operatie. Nu am vrut sa discut pana acum problema asta pt ca se supara f repede si nici nu am chef sa dau explicatii tot timpul. Cred ca ma intelegeti.
Offfffffff
O sa refacem si noi spermograma, ca au trecut cele 3 luni de tribullus. oare e gresit daca ia mai mult de trei luni?
sa ne vedem
crisarh spune:
Pai eu am citit de BU ne net, mai mult de bine, dar ma intrebam in cazul meu daca sa imi dea homeopatul sau nu BU. O sa mai discut cu sotu' diseara sa vedem ce zice si el.Daca ar fi sa merg la homeopat, cum pot face rost de tel dr. homeopate a lui tutu? are cineva tel ei? mi-l da si mie cineva. ma gandesc sa intreb totusi.merciva pupaspiranta la
crisarh spune:
merci fireyes, am intrat la naturiste, vad ca mai este cineva in aceeasi situatie cu mine, o sa urmaresc.vroiam sa va mai intreb unde as putea face analize hormonale si ce exact analize se fac, puteti sa mi le enumerati si mie?aspiranta la
crisarh spune:
Si ca sa inchei in dupa amiaza asta, mai am o intrebare.Dupa laparo nu am mai simtit cand se apropie ovulatia, nu mai simt nimic, nici inainte de sarcina nu simteam, dupa avort simteam niste miscari prin zona ovarelor. Sa nu mai ovulez dupa laparo? Sa fi facut tutu ceva pe acolo? Nu m-as mai duce la monitorizari un timp, dar asta ma tot pune pe ganduri.Voi ati patit asa ceva?seara buna va dorescaspiranta la