Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 69
Raspunsuri - Pagina 5
felix76 spune:
Crisarh, am luat si eu o perioada, adormeam beata, ma trezeam si ma imbatam iar, de, ca soarecu dintr-o boaba de strugure... La mine n-a avut efect. Pe prospect scrie ca e buna pentru fertilitate, poate ai rezultate cat de curand! Sa nu cumva sa ii dai si sosului, eu i-am dat alui meu si tare cred ca spermograma aia aiurea iese si din cauza de branca...
De chestia cu biserica nu stiu sa te lamuresc dar poti sa le intrebi pe fetele de la "rugaciune colectiva", ele sigur stiu...
Fire, dupa ce se apuca sosu sa imi spui cum sta cu productia lichida! Ca al meu parca e vier, face juma de litru...
Magdi, la tine ceva efecte la maca???
Pupicesc fetile,
Felix
mada23 spune:
Georgi..iubita, spune mami daca ti-e foame, acusi pregatesc papa bun, , gata, pofta buna
Lali...tinem pumnii sosului la zguduiala
Feli...si noi tot singuri facem curat, credeam ca suntem zacaniti dar bag seama ca mai sunt si altii sa aveti spor (pregatim terenul pentru bebe , nu?)
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul
"Dumnezeu te iubeste! Ca sa ti-o dovedeasca El a facut toate frumusetile si placerile naturii ca tu sa te bucuri de ele. Fii multumit cu ceea ce ai. "
fireyes spune:
Crisarh, Branca Ursului e controversata intr-adevar si la femei si la barbati... medicul la care a fost sotul i-a zis ca el nu recomanda sub nici o forma, tocmai din cauza efectelor adverse.
Femeile care au mai folosit zic ca le ajuta in principal prin irigare...locala adica mai mult o chestiune de simturi.
Sa ne tii si pe noi la curent cu efectele de la tine.
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
felix76 spune:
Madutz, chiar vorbeam zilele trecute cu sotul: acu bebe are camera curata si pregatita (am facut portocaliu pal ca sa nu aibe senzatia ca alegem sa fie fetita sau baietel), trebuie sa se hotarasca sa apara! Si mai ales ca il chemam din doua in doua zile...
Nu sunteti singurii tzacaniti, ne inscriem si noi pe lista asta! Asa imi place cand vad ce frumos iese din mana noastra...
Spor la toate trebile!
Felix
georgia_c spune:
crisarh, povestea despre BU este controversata ... la unele persoane , are efect pozitiv , la unele insa nu ... ba din contra ... asta mai ales la barbati ... au fost multeee dicutii legate de BU , pe la naturiste ...
legat de bb care nu a vazut lumina zilei , sfatul meu , ca preotul tau duhovnic stie cel mai bine ce trebuie sa faci ...sau cum zicea felix , "mergi" la "rugaciune colectiva ..."
sar'na mada23, pt papa bun ... cum sa rezista mei un bb , si sa nu vina la tine , ca ia uite ce repede ai sarit sa pregatesti masa ..... asta clar l-a impresionat ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
magdita spune:
Feli, ma dadusi la disparuti? Eram pe-aci, prin ograda, citind subiectul "Fiv in Austria" care e super interesant. Sunt multe de invatat. Treaba nu prea am la serviciu, asa ca imi fac singura de lucru.
Georgi, nu stii "ca cotletul"( cacofonia e intentionata ) e interzis in dieta pentru endo? Eu nu mai mananc nici carne de pui, ce sa mai zic de cotlet...doar peste oceanic din cand in cand, noroc ca imi place.
Lali, de ce vrei tu sa isi refaca sosul tau spermograma?! Parca imi amintesc ca la ultima spermograma avea 52 mil sau ma insel ?
Crisarh, in legatura cu prima ta intrebare, ar fi bine sa o postezi la subiectul "Rugaciune colectiva", sunt acolo fete foarte informate in legatura cu acest lucru, sunt chiar si doua preotese. Iar legat de a doua, puteti sa mergeti la o nunta si la a doua sa le dati doar darul. Distractie placuta iti urez. Legat de Branca Ursului, nu pot sa ma pronunt ca nu am luat niciodata.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
georgia_c spune:
crisarh,vezi ca , chiar acum se discuta ceea ce pe tine te intereseaza (cu bb) la "rugaciune colectiva "
Albert Einstein
magdita spune:
quote:
citat din mesajul lui felix76
Magdi, la tine ceva efecte la maca???
Pupicesc fetile,
Felix
Feli, chiar radeam cu el aseara ca nu isi putea lua mainile de pe mine, i-am si zis ca isi face efectul maca, dar cam asa era si inainte, nu pot sa ma plang.
Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
georgia_c spune:
http://www.spaceage.ro/about.html
ia sa vedeti voi peste ce am dat io ... hmmm .... daca si la munca as fi la fel de curioasa , i-as lua locu' directorului
Albert Einstein
Gianina34 spune:
crisarh - controversat sau nu, BU se ia in primele 10 zile si apoi ceai de cretisoara. Eu asa am luat si s-a vazut in analize si la eco. Nu s-a finalizat pentru ca am descoperit ulterior sinechia si stenoza. Acum ca am reparat uterul nu am curajul sa ma apuc iarasi pentru ca oricum am un pumn de medicamente de luat si din prea mult bine sa nu dau in rau.
Insa, ca sa revenim, daca nu as face nici o stimulare sau nici un alt tratament medicamentos, m-as apuca de BU si cretisoara incepande de ieri
bafta multa,
gianina