Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 69
Raspunsuri - Pagina 4
felix76 spune:
lali, poti sa vb direct cu Matei si sa iti faca spermograma la CFR2, fara sa mai treceti pe la IDS. Oricum alea habar n-au cand vine Dr sau cand nu apare...
Succes sotului tau si sa ne spui ca i-au iesit rezultate de donator!
Felix
fireyes spune:
Felix si fetele de la FIV zic ca au observat imbunatatiri (chiar intr-o luna) consistente de la Maca, inclusiv la nivel de calitate a "coliziunii" Abia astept sa intru si eu in posesia produsului
Lali, intr-adevar, cel mai bine e sa o suni direct pe dr Matei, ca raspunde la mobil si sa discuti direct. Daca ai nevoie, pot sa-ti dau mobilul ei, in cazul in care nu il ai.
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
crisarh spune:
va salut si eu fetelor!!!!am si eu doua intrebari la voi, poate ma ajutati voi.una- daca dupa avortul de 5 luni pot sa intru in biserica sau trebuie sa merg sa imi faca slujba? trebuie sa merg la 2 nunti weekendul urmator.a 2a- cum sa fac sa merg la cele doua nunti in weekend? sunt obligata sa platesc meniul la amandoua, mi-ar fi mai usor sa le dau lor banii decat sa platesc un meniu de care nici nu o sa beneficiez, ca nu suntem noi asa mancaciosi.aspiranta la
lalitica2000 spune:
o sa mai incerc sa dau cateva telefoane pe fix, daca nu o voi suna pe dr. Matei sa o intreb daca este sambata sau nu
lalitica2000 spune:
intre timp am dat telefon si la Dr. Matei si mi-a raspuns altcineva care mi-a spus ca Dr. Matei va raspunde la telefonul ei de maine
felix76 spune:
Lali, inseamna ca maine poti stabili cu Matei cand mergeti la spermograma! Succes!
Fire, al meu sos ia maca de o saptamana doar si vad schimbare in bine. Sper sa fi umblat si la numarul si viteza ardeleneasca a gigeilor ca doar am promis ca luna asta raman gravi! Aticomandat si voi? Mie mi-a venit foarte repede coletul...
Georgia, sa ne vezi si pe noi toate bortoase! Ce mi-ar place!
Ubi, nu mai e mult si te intalnesti cu bubu! Asteptam pozici si impresii de la echo! Sa il iei si pe tati cu tine sa vezi ce impresionat va fi, poate mai mult decat tine!
Magditule, azi te dam la disparuti! Te prinse sefu? Ca si pe mine ma cam lua in vizor dar tot mai scap...Pup
Mada, si eu sunt in curatenie! Zugravim sosul si cu mine!
Rocsy, mai stai mult la Sovata? Hai, spune-ne impresiile!
Pupici pe burtici care vor purta (sau poarta deja) bebici!
Felix
fireyes spune:
Am comandat, Felix, inca de saptamana trecuta (pe la sfarsit), numa' ca m-a sunat omu' adineori si mi-a zis ca nu crede ca mai ajunge azi, sper ca maine sa am material sa-mi imbuib sotuleana si sa am numa' nopti albe
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
georgia_c spune:
deciii ... m-a lovit filoxera de tot ..cand am citit postul lui felix in loc de colet , io am citit cotlet ... sa vedeti si voi unde imi sta mie mintea ...
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
crisarh spune:
eu am inceput sa iau branca ursului, 30 picaturi de 3 ori pe zi. am citit ca face bine si ca vine bb mai repede.voi ce stiti de tinctura asta? a mai luat cineva?aspiranta la
felix76 spune:
Georgia, tot e buna si boala asta a ta, macar te gandesti la papa si nu la dulciuri! Macar te-ai gandit la cotlet la gratar?
Pooop,
Felix