FIV in Austria cap ( 3)-Germania cap (2)
Raspunsuri - Pagina 8
cami30 spune:
bombonique felicitari.. si astept sa ne intalnim cu bebeii prin parc! Ai grija de burtica!
cami
Avalon spune:
Ma bucur mult, fetelor, Cami, Bombonique sa aud vestile astea! Inteleg ca ati raspuns bine la tratament fiecare si eu cred ca aveti sanse mari sa reusiti! Doamne-ajuta!
crisis81 spune:
Ma bag si eu putin in seama cu voi desi sunt de la "unguroaice", dar am o rugaminte:
Stie cineva o pensiune, ceva rezonabil in Viena?
Va pup pe toate si va doresc mult succes!!!
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">Poze...
cami30 spune:
din cate stiu eu ETAP=ul e cel mai ieftin si e si curat
in jur de 50 de euro
cauta etap pe net si afli mai multe
cami
dariaioanaxx spune:
Cami- iti tin pumnii, sa fie bine !
pupici
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
ioana78 spune:
Cami- iti doresc sa treci cu bine de punctie! Hai ca mai ai putin si o sa te trezesti cu bb in burtica! Vei intra si tu in randul romanilor care au reusit din prima in Germania! Iti tim pumnii!
Bombonique- Doamne ajuta! Ai trei bb in burtica...super! Sa ai grija de tine, nu te stresa sau agita, doar nu vrei sa fie prea zburdalnici micutii! Ma bucur ca ai avut o experienta frumoasa in Austria!
cami30 spune:
buna dimineata!
Nah ca am supravietuit punctiei! N-am murit desi aseara aveam sentimentul asta.
Am avut 9 foliculi 9 ovocite mature toate, dupa parerea medicului stam f bine.
Singura mea nelamurire este ca noi initial vb cu dr despre FIV simplu si daca e nevoie de ICSI, facem si icsi, insa chimista care a venit sa vb cu mine mi-a zis ca fac icsi oricum ca asa e bine, sa fim siguri, ca puii mei spermograma f buna, 58 de milioane, dar ca nushce mobilitate n-ar fi ok. Mi s-a parut ca ori nu au discutat ei intre ei ori n-au inteles ei de la noi.
Va rog explicati-mi cum e cu fiv simplu sau icsi, ca eu stiam altceva, ca se lasa la fertilizat si daca nu se fertilizeaza atunci se face icsi..
In fine, asta e.. unde am dat 3000 mai dam 2 ca oricum ne-a adus fiv-ul asta la sapa de lemn. Frumos, dragut da' Germania e f scumpa, ar fi singurul motiv pentru care n-as recomanda fiv in germania.
Deci dragele mele, cu FSH in tara de 12,7 uitati-va ca eu am avut 9 ovocite bune din 9 foliculi. Asa ca sa nu se sperie cine are fsh mare pe la noi.
Luni cred ca facem ET. O sa mergem pe 2 embrioni si nu mai congelam. Oricum nu cred ca mai pot face drumul pana aici inca o data. Ce-o fi o fi si asta e!
cami
Blanche25 spune:
Cami,
In primul rand felicitari pentru ovocite! La clinica unde voi face FIV se face ICSI direct, nu conteaza daca ai sau nu probleme cu spermograma. Cand am intrebat de ce mi.au zis ca de ex (global): din 10 ovocite puse la fecundat, prin FIV normal se fecundeaza 5, pe cand daca se face ICSI se fecundeaza 7-8. Eu sper doar sa fie bine, e mai scump intr.adevar dar cred ca stiu ei ce fac.
Multa bafta si sa vii cu BHGC dublu!