FIV in Austria cap ( 3)-Germania cap (2)
Raspunsuri - Pagina 6
KITTA spune:
Despre mine nu am vesti inca. Astept raspunsurile lor la analizele genetice (apropos nu o fi inclus si Factorul V Leiden?) si daca nu mi-au raspuns miercurea asta, cred ca ramane pe miercurea viitoare. Stati linistite ca va citesc si daca pot va raspund cu un sfat pertinent. In rest, va tin pumnii si DD ajuta!
lindutza spune:
Va rog sa ma sterge-ti din lista cu FIV urmatoarea cred ca o sa fie in octombrie cu ICSI.
Pina atunci am sa va mai citesc dar perioada asta vreau sa uit de tot si sa incerc sa ma gindesc la altceva.
Va tin pumnii tuturor in continuare !!!!
Va
vrembebe spune:
felicitari pentru subiect!
am gasit ceva tare interesant!!! http://www.drmalpani.com/ivfvideos/ivf-video-ZIFT-zygote-intrafallopian-transfer.htm
pisix - nici aici nu esti? pe unde e mustata ta de pisica?
anul acesta ne odihnim pt ca la anul sigur vine barza
KITTA spune:
Da, OK vrembebedar daca trompele nu sunt OK ( ca in cele mai multe cazuri), aceasta metoda nu prea merge. Asta au uitat ei sa specifice, deci ca de obicei teoria nu se pupa cu practica. Eu cred ca orcium europeni sunt mai avansati decat Indienii...
cami30 spune:
sa va dau vesti si despre mine. Am stat pe margine pana acum pentru ca mi-a fost teama sa ma bazez pe ce facusem in tara.
Am ajuns intr-un final in Germania dupa un infiorator drum de 24 de ore de condus aproape non stop. De cate ori am facut drumul acesta am jurat ca e ultima data, atat e de greu si de lung. si cand iti mai vine si randul la condus intre 12 noapte si 5 dimineata chiar ca-ti vine sa fugi mancand pamantul. La un moment dat nu mai vedeam nimic in fata ochilor si aveam senzatia ca sunt pe apa si nu in masina, atat eram de ametita.
Asadar sunt in ziua 10 de stimulare, in ziua 9 aveam 10 foliculi peste 10 cm pe un ovar si vreo 6 de 13 pe celalalt. Problema era ca in ziua 7 cand am facut estradiolul mi-a iesit 3000. Am stat cu o teama de am zis ca mor, pana asta seara cand am reusit sa ma intalnesc cu dr in Germania. A venit saracu sambata seara special sa ma vada la clinica tocmai pentru ca se temuse de hiperstimulare. Totusi, la eco a zis ca stau bine, mai fac si maine o doza si luni ma duc la control iar. Mi=a zis ca cel mai probabil joi fac punctia si lunea viitoare ET. Chiar nu stiu de ce atat de tarziu, dar el s=a aratat extrem de calm si sigur pe ceea ce face. Tot el mi=a zis ca toate cuplurile de romani pe care le-a avut pana acum au reusit din prima, desi el nu discuta de reusite decat dupa a 2a sau a 3a incercare. Nici n-am mai avut curaj sa-i spunem ca noi ne bazam pe 1 incercare si ne dorim 1 reusita pentru ca alta nu ne mai permitem.
In fine, m-a linistit pentru ca si el se temuse initial din cauza estradiolului dar a zis ca e posibil ca analizoarele folosite sa fie extrem de sensibile si din aceasta cauza valorile sa fie atat de mari.
Asadar stau cuminte pana joi practic si n-am nimic de facut. O sa cam pierd timpul pe aici pentru ca din pacate si sotul meu e ocupat si n=are timp de mine pe perioada sederii aici ( incercam sa rezolvam mai multe treburi cu aceasta ocazie). In rest, ma doare burta, sunt umflata ca un pepene si ma duc des la toaleta desi doar pentru cate un strop de pipi. Sper sa fie totul bine si sa ma intorc cu vesti bune.
Indiferent de rezultat pentru mine FIV ramane o experienta traumatizanta si le consider niste eroine pe fetele care au curajul sa mai incerce si a 2-a si a 3a oara. Dar poate experienta mea va contribui la succesul altor fete si atunci merita sacrificiul.
va pup si va tin la curent. Din fericire, internetul e gratis si eu am timp berechet..
cami
psj spune:
Nu poti sa repeti de urgenta estradiolul acolo? Urmareste daca cantitatea de lichide consumata este proportionala cu cea eliminata pentru ca e risc de blocaj renal.
Mie imi suna prea familiar burta cat un pepene si doar un strop de pipi. De mancat poti sa mananci?
E mai bine sa previi pentru ca pana joi mai e si de obicei dupa punctie apar cele mai multe complicatii.
cami30 spune:
psj... azi ma simt mai bine. E drept ca dupa 24 de ore de stat in masina fie la volan fie in dreapta dar in pozitie total inconfortabila am avut ieri dureri ceva mai mari. In masina e drept nu prea am baut lichide pentru ca era problema cu opritul prea des la toaleta dar ieri spre seara am inceput sa beau mai multe lichide. Azi chiar nu mai am dureri , ci doar o stare de disconfort. O sa repetam estradiolul maine la clinica pentru ca sambata seara chiar nu avea cine sa-mi faca asta la clinica. In fine, m-am mai linistit, doctorul chiar nu a parut ingrijorat dupa ce s-a uitat la eco, mi-a zis ca e f bine. Mi-a spus ca estradiolul poate sa sara la valori asa mari functie de aparatele sau reactivii folositi uneori. Am incredere ca stie ce face.
In fine poate n-o sa patesc tocmai eu vreun necaz. De mancat am mancat bine si am si baut, dar poate dau vina si pe drumul imens si obositor.
Maine revin cu noutati. Sarumana de informatie si de sfaturi
cami
dariaioanaxx spune:
Cami - ma bucur ca esti bine si sa foliculasii sunt OK; ai grija de tine, nu face miscari asa brusc, mananca si tu albus de ou si bea multa apa; si ai incredere ca daca dr. a zis ca e OK,asa este probabil; eu m am speriat asa tare la mine de valoare estradiolului si am mancat albus in sila , ca acum nu mai vreau sa vad oua in fata ochilor !
P.S - mi a raspuns si mie dr. Beran, f. dragut, dar din pacate pretul pt.FIV+ ICSI este mult prea mare ca sa mi pot permite;
pupici si bafta , sa vii graviduta !
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !
cami30 spune:
Noutati din germania.
Va spuneam ca ma speriasem in romania cand mi-am facut estradiolul si mi-a iesit in ziua 7 de stimulare 3140 de am simtit ca mor de frica si l-am sunat pe dr sambata seara sa-mi faca eco . Eh, bine, in germania, in ziua 12 de stimulare e doar 2900. Cum se poate asemenea erori la noi? Mi-a explicat dr ca daca nu sunt f atenti cu astfel de analize hormonale se da naibii totul. Imi vine sa ma duc sa fac reclamatie cand ma intorc, pentru ca eu am fost extrem de speriata.
In rest, ma simt foarte bine, nu mai am dureri, cred ca totul a fost din cauza drumului extrem de lung si obositor. La eco stam bine, joi sau vineri facem punctia, o sa aflu azi dupa ora 14.
va pup
cami