FIV in Austria cap ( 3)-Germania cap (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lindutza spune:

Eu va scriu ca am fost azi la ecograf si totul este bine pina acuma,endometrul 10mm cred si folicuii de 18mm cei mai mari si luni dimineata la 9 am programare la punctie dar cind sa ies mi-am adus aminte ca eu am inca decapeptyl-ul neatins si am intrebat.
Asistenta a facut ochii mari si mi-a zis ca aia ar fi trebuit sa o fi facut deja inainte de ciclu in a 14-a ,15-a zi .Am incercat sa ii explic ca eu am primit planul cam in a 19-a zi de ciclu si oricum ar fi fost prea tirziu,eu am vazut ce scrie si am sunat si mi-au zis asistentele ca o sa ma anunte ele cind trebuie sa il iau ca oricum ala nu am voie singura.
Asistenta a anuntat doctorul de problema asta si a venit voioasa ca nu ii nici o problema ca o sa facem inca un ecograf inainte de punctie sa vedem daca nu cumva s-au spart intre timp,ca din cite am inteles decapeptyl-ul are rolul de a preveni ovulatia prematura.
Va dati seama cam cum stau eu acuma pina luni dimineata!!!!!
Nu se putea sa mearga totul cum trebuie ,intotdeauna trebuie sa fie ceva!!!
Vreau sa va mai intreb daca a mai fost careva dintre voi care nu a facut inainte decapeptylul sau la care ia fost ovulatia ininte de vreme.
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

lindutza mult succes la punctie si speram sa fie totul bine pentru tine.

Eu sunt suparata si am sumbre presimtiri. Dupa o luna de AC si socoteli facute speram ca CM-ul sa vina la 28 de zile ( reglat de anticonceptionale) si nu in a 24a zi, ca de obicei. In plus n-a fost un CM normal, a durat doar doua zile, vascos, cu cheaguri si foarte inchis la culoare ceea ce mie nu mi se intampla de obicei. Eu nu am mai luat contraceptive pana acum dar mi-a spus cineva ca e posibil ca de la contraceptive sa se modifice aspectul si durata menstruatiei.
Deci protocolul meu lung din ziua 21 s-a facut varza, pentru ca ziua 24 a devenit ziua 1 si a trebuit sa incep stimularea dupa ce in prealabil am informat doctorul despre noua situatie. Mi-a spus sa incep stimularea 10-12 zile si in ziua 12 sa fiu la eco in germania.
Mie mi se pare cam aiurea sa ma duc tocmai in ziua 12 sa nu fie prea tarziu. Ziua 10 cade intr-o sambata oricum, deci ori ma duc in ziua 9 ori in ziua 12. Nici nu stiu ce sa fac, abia luni ajung la eco.

In plus imi facusem programare la eco aici inainte de CM, imi spusese doctorul sa verific daca nu sunt chisturi. N-am mai apucat ca a venit ciclul.
Apoi nu am nici un simptom. Dupa primele doua zile de diphe parca parca mi-o luasera ovarele razna dar de cand am inceput stimularea ( azi e ziua 3) nu mai simt nimic. Nada, niente.

Nu in ultimul rand am senzatia ca nu am facut dozele corecte din pen-ul de gonal. Desi la verificare dozele corespund, la injectare pen-ul face doar 5 click-uri ( si ar trebui sa faca 6 pentru ca fiecare click corespunde dozei de 37,5- iar eu am doze de 225 37,5x6=225) si cand ma uit in pen am senzatia ca o sa ramana destula substanta dupa ce il termin ( mai am 2 doze pana termin pen-ul - exact cum a patzit parca si kitta)
Ma simt descurajata si nici doctorul nu mi-a raspuns la email-uri pana acum ( a fost in concediu 3 saptamani dar ar fi trebuit sa se intoarca). A raspuns doarla sms imediat, dar luni dupa eco il sun sa stabilesc exact cand sa ma duc in Germania, asta desigur daca se vad ceva foliculi la eco - dar am vaga senzatie ca ovarele mele si-au luat pauza).
daca ma duc vineri e clar ca punctia o fac luni poate marti in ziua 13, iar ET-ul cine stie cand. Daca ma duc luni in ziua 12, cand sufletul meu mai fac punctia si cand ET-ul ca nu pot sa stau o vesnicie in Germania iar in plus am impresia ca nu se lucreaza sambata si duminica la clinica, cel putin din cate am descifrat de pe brosura cu schema de tratament.

Sunt varza.. nici n-am inceput si mi-am si pierdut speranta. Iar in jurul meu toti isi fac planuri pentru copiii mei: nepotzica mea vrea fetita, fratemiu vrea sa-si faca nunta la venetia la anul si nu stie cate bilete de avion sa ia ( in caz de gemeni) si uite asa...iar eu simt ca nu mai fac fatza. Pana luni cand m-oi duce la eco cred ca ma demoralizez complet.

Spuneti-mi si mie din cate in cate zile va dozati voi estradiolul in perioada stimularii? Mie mi-a zis sa fac si progesteronul impreuna cu estradiolul dar nu stiu daca in fiecare zi ( stiu ca inainte de a ma duce la consultatie mi-a zis sa-mi dozez estradiolul si progesteronul zilnic)
Va pup si va doresc succes!

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luci.eilm spune:

Cami, linisteste-te. daca citesti ce ai scris vei vedea ca nu ai nici un motiv concret de ingrijorare, sunt toate numai in mintea ta. nu vei simti NICIODATA cum si cat cresc foliculii.
stiu ca estradiolul si progesteronul se fac inaintea monitorizarii, pentru a se ajusta stimularea in functie de valori. eu, monitorizarea o faceam la doua zile si tot asa, inainte, dozarile.
Avalon, deschizatoarea acestui subiect, multa bafta in Ungaria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lindutza spune:

Multumesc Cami,
si eu am stres mult azi,nu pot sa ma abtin pentru ca ma doare foarte tare prin burta si a inceput sa ma doara si sinii si deobicei incepea sa ma doara cind aveam ovulatia.Sint terminata!!!!Aseara la 21:30 a trebuit sa-mi fac ovitrell-ul si miine dimineata la 9 trebuie sa fiu acolo sa-mi faca ecograf si daca tot ii bine la 9 jumate i-mi face punctia.
Miine o sa fie ziua 13 la mine asa ca i-ti zic si tie ca sa mergi sa insisti sa-ti fac in ziua a 9-a ecograf ca vezi cu stimulare asta nu mai sti ce si cum.Clinicele lucreaza si in caz de urgenta daca trebuie facut simbata sau duminca sa sti ca vin daca nu este alta solutie.Nu cred ca te lasa sa pierzi o luna.
Eu i-ti tin pumnii si am sa incerc azi sa te sun .
Te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Kitta: Of, fata draga. Am cautat de am innebunit p'aci un wireless special sa vad ce faci... Vorbim cand ajung in tara si ne vedem sa-mi povestesti tot cu lux de amanunte. Te pupic si nu-ti pierde speranta.
Va pupic pe toate

Aly-"Inca mai sper..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Cami - liniste te ca va fi totul OK; eu estradiolul il faceam o data la doua zile, ba au fost zile cand l am facut si zilnic; dar asta trebuie sa ti zica dr.; totusi daca nu ti zice , nu cred ca strica sa ti faci tu singura si ecosi estradiol si cand te duci sa o arati si aceste rezultate; bafta !

P.S. - sa stii ca nici mie nu mia raspuns la mail;

pupici tuturor

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Cami, nu te gandi la balarii, ai incredere in sansa ta si noi iti tinem pumnii sa fie cu ochisori! Stii ca de multe ori trebuie sa treci prin niste etape, poate ca sa se sublinieze si mai mult cat de pretios este acest lucru pentru noi, mai ales ca ne straduim atat sa ne vedem visul cu ochii!!
Kitta, ce mai faci, ce noutati mai ai?

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

kitta
imi pare tare rau pentru ceea ce ti s-a intamplat dar si eu sunt de parere ca acest rezultat nu este unul batut in cuie si se poate ca data viitoare sa "iasa la suprafata" cele mai bune ovocite ale tale si sa fie bine atunci cand nici nu te astepti.
avalon
ma bucur ca te-ai hotarat pt o noua incercare si se pare ca vom fii vecine (cam 100 km cred de la Szeged la Budapesta nu? )in luna septembrie.
Multa , multa bafta !!!!!!!
fireyes
mi-ai dat o mare tema de casa cu TSH-ul asta pe care eu il am 2.61 , este in limite deci nu mi-am facut niciodata nici o problema pana in seara asta cand am citit ceea ce ati scris voi in legatura cu valoarea lui normala <2.
Te-ai hotarat in legatura cu Euthiroxul ??? pentru ca si eu ma gandesc ca un tratam cu el ar putea duce la o dereglare hormonala.
Oare cum sa facem sa fie bine ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Buna dimineata fetelor,

Kitta, draga de tine, ce rau imi pare. M-am gandit zilele astea la tine. Sa nu te dai batuta, ai avut ghinion si de data asta, dar trebuie sa reusesti! Te linistesti si o iei de la capat cu mult noroc. Asta e, unele dintre noi trebuie sa ne chinuim mai mult dar pana la urma ies(e) superbebe(i).
Daca iti faci analizele genetice, in afara de microdeletii si analizele cromozomiale sa treci pe lista si Factorul V Leiden - indica o afectiune ereditar#259; de hipercoagulare.
Cand ajungi in tara, da un semn si vorbim.

Fireyes, multumesc de intrebare. Nu am mai facut nimic in directia FIV. Ma bucur de vara, soare, imi incarc bateriile pentru toamna ce va sa vina, cand, daca imi mai raman bani dupa ce termin de amenajat casuta, voi merge la Budapesta si Viena. Eu sper sa reusesc.Intre timp, am facut demersurile pentru obtinerea atestatului de familie adoptatoare si in curand il vom obtine.
Este un an plin, cu de toate - si bune si rele. A inceput prost, cu esecul celui de-al patrulea FIV, insa sper ca se va termina bine. Vom vedea.
Va tin pumnii tuturor in tot ce faceti si sa auzim de cat mai multe teste pozitive.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Lindutza, imi pare rau ca n-a fost sa fie de data asta... si eu cred ca indicatia e clara pt ICSI, ma mir numai cum le-a putut scapa asta dr... dar semnele de pana acum eu zic ca au fost bune, pt ca ai vazut, ovocite multe, cu tot tratamentul care te-a tinut in corzi.
Bafta multa pe mai departe, indiferent pe ce drum apuci!

Aldolina, ma bucur ca ai mai revenit printre noi si ca esti in aceasta dispozitie buna. asa ar trebui sa facem, sa ne bucuram de ce avem acum si sa stam pe pozitii si pentru a obtine ce ne dorim mai mult...

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput