Nazdravani de august-septembrie 2003

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

eu inca ... abia m-am tara azi la birou.

azi e zi fara sarbatoriti, dar pt ca ieri n-am avut net, profitam de ocazie si spunem lui erik. oana, pe unde mai sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Intai restantele...
La multi ani ERIC! Sa fii sanatos si fericit si sa ai o copilarie superba! Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Am inceput gradinita de azi... Pe bune...
Ce sa spun de emotii? Pai e a treia gradinita in trei ani... ce emotii la mine? Ei bine, am emotii!
Sper sa fie bine... ca ma doare inima... cand il privesc pare asa trist... spune uneori cand suntem acasa si noi ne ocupam de orice altceva: "nimeni nu se joaca cu mine... de ce nu am si eu un fratior sau surioara sa ne jucam?! Sunt trist..." chiar daca ne jucam cu el nu e entuziast... in parc isi gaseste repede copii sa se joace insa nu se lipeste practic de nimeni... Asa ca sincer am emotii... am asteptat gradinita cu inima stransa, in ideea ca el incepe mai repede ca ceilalti sa se trezeasca dimineata... dar si cu speranta ca va avea cu cine se juca! si nu va mai resimti tristetea...

Ne-am trezit dimineata sa ne pregatim de prima zi... asa ca am plecat cu bunica, tatic, mamica - adica si eu, ca doar va povestesc! - si am luat chiar si copilul cu noi!!!
Flori, emotii, domna directoare, teacher si doamna asistenta medicala i-au intampinat pe pui jos la intrare - parintii nu au trecut de sala de primire de jos, doamnele educatoare isi intampinau copiii jos si ii duceau apoi in clasa... a venit si Zana Toamna care va face muzica cu copilasii si cel putin pe Alex l-a speriat ideea "adica sta cu noi si apoi ne spune lui Mosu'?" "Care Mos?"- intreaba zana - am fost pe faza si am explicat care, Mos Ene, responsabilul de vise frumoase sau de jucarii retrase... zana l-a asigurat ca nu va spune mosului decat ce copil cuminte a fost el!! la care Alex sta ce sta si se intoarce spre mine si spune: "eu tot cred ca ne paraste!"

Am optat in cele din urma pentru programul cu masa de la ora 8 la ora 13,30.

Alex a avut emotii astazi, el, copilul care acum 2 ani ma trimitea acasa ca poate am treaba... si care anul trecut s-a aruncat in multimea de copii cu atata entuziasm! Oh! Doamne...
Mie imi e frica sa nu fi gresit schimbandu-i a doua oara echipa... Sper sa nu avem probleme.... Ma rog sa fie bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Buna dimineata,

Iata ca dupa un secol de disparitie mai scoatem si noi capul in lume.
Incerc (desi cred ca in zadar) sa spal rusinea si sa le spun cu mare drag "la multi ani" tuturor piticilor deja de 5 ani si celor care vor urma sa implineasca.
Dragele mele,azi e marti si sambata ar trebui sa ne vedem, nu?
Ia ziceti, cine vine,la ce ora, cum facem?

La mine e inca totul pe dos.Casa e vraiste, curtea la fel dar cred ca ne putem descurca.Curtea ma indispune ca e doar pamant fara iarba dar sa speram ca nu ploua pana atunci si nu se face namol.

Cristina spunea ca ar fi bine sa ne adunam, sa ne numaram si apoi sa plece unul din noi pana la Careffour sa cumpere pizza,tort si ce-o mai fi nevoie.
Asteptam sugestii, oricum.

Din pacate am strans piscina si am pus-o la iernat.Tare trist a fost momentul pt. ai mei.Zici ca o petreceau pe ultimul drum
.

O sa revin cu detalii "tehnice" mai pe la sfarsitul saptamanii.
Va pup si astept "inscrieri".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

am mai pus niscaiva poze din vacanta.

Mergi la inceput

fara piscina... ok... fara, scoatem din masina costumele de baie, ca le pusesem deja. desi dupa ce-am vazut-o in poze...

noi venim sigur, pe la 11 suntem acolo.

anka, te mai ocupi de tort?

carmen, eu am si mai mari emotii cu gradi. se sparg grupele, vor fi copii care merg la pregatitoare, ca l anu pleaca la scoala, si altii la grupa mare, care mai stau... si nu stim nici ce educatoare mai avem, o sa se puna andrei rau de tot pe bocit . nici nu i-am zis inca...
ii place lui alex la gradi cea noua? care sunt primele impresii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Of cors ca ma ocup de tort, numa' sa stim clar lista cu prezentii ca sa decidem greutatea. Cred ca ar fi bine sa il comand cel tarziu vineri la pranz ca sa il iau sambata dimineata.
Atata doar ca vom ajunge cu el mai tarzior - cum va spuneam pe mail, Eliza e la bazin pana la 10 jumate.

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

Buna ziua tuturor!

Din ciclul "Cine mai e si Sisi asta", scriu si eu, in primul rand vreau sa va multumesc mult pentru urari si ca nu ne-ati uitat.
Noi nu am plecat nicaieri, dar eu nu m-am regasit pe mine si timp sa scriu, desi recunosc ca un ochi am mai aruncat pe aici si nu pot decat sa ma minunez si sa ma intreb, cand au trecut 5 ani?

La multi ani tuturor copilasilor nostri!
Sa creasca mari si sanatosi, iar noua parintilor sa ne dea dumnezeu putere sa facem ce e mai bine pentru ei si sa ne iesim rar din rabdari

Va pup,

Mergi la inceput

am uitat sa adaug ceva... cum tocmai am aflat de la simanoro ca si piticii ei au ramas fara primul dinte, am zis hai, sa-mi avertizez si eu odrasla ca poate ramane stirba. partea buna, ca au mai vazut la gradi copilasi fara dintisori, deci prea anormal nu era. nu prea i-a placut ideea de picat dintii, ma rog, nu stiu daca intelege efectiv cum o sa ramana fara dinti. noroc cu enciclopedia disney, era pe-acolo o poza cu dintii de lapte si am mai lamurit problema.

la sfarsitul explicatiilor, la care asista linistita iris, trage ea concluzia:

"eu sunt fumoasa, mie nu pica ditzii"

Mergi la inceput

oaaanaaa!

eu propun desfiintarea categoriei, nu de alta, da' prea s-a inghesuit lumea acolo si nu mai scrie!

veniti sambata?

Mergi la inceput