Nazdravani de august-septembrie 2003
Raspunsuri - Pagina 6
mihaela_s spune:
{s] si de la noi pentru cei 5 ani impliniti de puii din ultimele zile:
Ioana Maria Alexandra (Freia)
20 august
Cezar Alexandru (Stefi2003)
20 august
Horia Stefan (Tigresa)
21 august
Stefan Daniel (Rodica_P)
22 august
Raluca Maria (danoana)
22 august
Adrian (ina_nz)
23 august
Petra (sisi)
23 august
vorbe de copil...
Hobby
cristinamh spune:
ce zi linistita azi...
am lasat copiii ormind de dimineata, asta dupa ce am stat azinoapte vreo juma' de ora cu andrei in brate. m-am prins ca nu doarme... l-am intrebat ce are... "imi curg ochii". l-am intrebat daca plange, zicea el ca nu, dar vocea i se gatuia, l-am intrebat la ce se gandeste... se gandeste ca eu maine plec la servici si el ramane la buni... clllar, sigur nu plangea, o fi barbatu din el care nu recunoaste. si-am stat amandoi imbratisati, si-am facut programul mai ceva decat pe zile si minute, cand plec, cand vin, cand il iau inapoi la bucuresti, ca el nu mai vrea sa stea la buni. ca mai bine merge cu mine la servici si sta cuminte, decat sa mai stea la buni...
oricum, se bucura ca se intalneste cu toti prietenii, de horia si de eliza isi aminteste, de radu si de raluca, (AR TREBUI SA NE VEDEM MAI DES ), si cred ca saracu dupa o vara fara copii abia asteapta.
la ce ora ramane pentru 6 septembrie intalnirea? din pacate nu stiu cu ce sa ma ofer sa ajut, ca pe 5 plec la mama sa iau copiii si pe 6 vin direct la irinuca.
cristinamh spune:
la multi ani, eliza!! sper ca a reusit mami sa-ti pregateasca o surpriza frumoasa azi!
mihaela_s spune:
ELIZA
Anka sa va traiasca minunea cea mare, sa fiti fericiti si sa aveti numai bucurii impreuna!!!!
vorbe de copil...
Hobby
cristinamh spune:
sergiu, radu si miruna, parca asta e ordinea in care ati venit pe lume... la multi ani!
si sa cresteti mari si frumosi!
din partea noastra!
danat spune:
Intru si eu pe fuga pt un LA MULTI ANI cu sanatate din toata inima pentru sarbatoritii recenti: Stefan Daniel, Petra, Eliza, Sergiu, Miruna si Radu
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 3 anisori :-)
l_carmen2003 spune:
Stefan Daniel, Petra, Eliza, Sergiu, Miruna si Radu La multi ani, o copilarie fericita si plina de bucurii! Iar parintilor, sa fiti sanatosi si fericiti si sa aveti parte de tot ce va doriti pentru copii vostri.