Nazdravani de august-septembrie 2003
Raspunsuri - Pagina 5
l_carmen2003 spune:
Nu l-am dus azi la gradinita pe Alex pentru ca nu l-am putut trezi si cum programul de azi pana pe 1 septembrie e doar de acomodare cred ca vom face pana la urma pas... Bine ca am scapat cu bine de analize si nu mai am nici un stress cu asta.
Cristina felictari pentru Andrei si Iris. Noi nu am ajuns inca la munte poate in week-endul viitor... Visez sa il vad cum indrageste muntele si isi ia rucsacelul in spate si urca...
cristinamh spune:
sasha, LA MULTI ANI!!!
anca, sa-ti traiasca feciorul, sa-l pupi din partea noastra si sa-i iei ceva frumos!
carmen, deocamdata am fost fara rucsaci..., lucram la partea de indrageala, apoi la etapa cu caratul.
cu tenisul nnu stii pana nu incerci. poate nu-i place, si chiar n-ai ca sa faci.
n-am inteles cu gradi, va intoarceti la cea veche? sau o alta, particulara?
eu am trimis copiii azi la mama... andrei isi facea bagaju' de dimineata si-i spunea lu sor-sa (care avea lacrimile inodate in barba) "lasa iris, ca mama vine vineri, si pe 6 septembrie ne ia acasa".
mai ca nu m-am pus si eu pe bocit... asa tristi sunt amandoi, de joia trecuta nu spun decat sa nu-i mai trimit la buni, ca vor sa stea acasa la ei...
mihaela_s spune:
Sasha!!!!
cristina, bine v-ati intors!
carmen, frumos ca v-ati distrat!
Noi am inceput caminul de o saptamana, Silvia e tare bucuroasa ca are acum cu cine se juca. Eu am inceput azi scoala, Diana incepe maine, asa ca toata lumea e la "munca". Ceea ce va dorim si voua!
vorbe de copil...
Hobby
l_carmen2003 spune:
Alex merge la gradinita Iris care e situata chiar la 50 de m de noi... imi e mai simplu asa, e particulara e acreditata, il vad online si mai ales sunt doar 15 copii in grupa!
In ideea de aa vea cu cine se juca optasem si eu pentru aceste doua saptamani de acomodare dar daca pun in balanta cu somnul...
Sper sa fie bine... M-a secat educatoarea de la grupa mijlocie de la gradinita Sf Paraschiva si a pus capac reactia lui de a nu isi chema colegii la ziua lui. 'Doar pe cei de la dna Gabi te rog mami' - educatoarea pe care a avut-o la grupa mica, prima gradinita...
De pe 18 aug pana pe 1 sept au program de acomodare - gradinita de vara - si la cat de bine doarme dimineata de un timp pustiul l-am lasat deocamdata acasa pana pe 1 sept...
Sasha.p spune:
Multumim mult de urari ! Pupam si noi din urma ce am ratat, pe Alex, Mariile, ca sunt si eu in concediu cateva zile si nu am mai deschi calc. pana acum, ca sunt satula de el.
Sasha, anul acesta, a suflat in tort de 3 ori si a fost foarte fericit ca i s-a acordat atata importanta. L-am sarbatorit o data la munte cu veri si matusi, o data la gradinita unde a iesit foarte bine, si inca o data acasa cu strabunicii. A primit o gramada de jucarii, iar de la noi o bicicleta mare (masura 20 deja), pe care i-am dat-o acum vreo doua saptamani, ca am zis sa se bucure de ea si oricum nu aveam unde sa o ascundem de el. Dar luni dimineata, foarte senin, ne intreaba dupa ce l-am pupat de LMA, ce cadou ii facem ... "uitase" brusc de bicicleta.
Va pupam si de luni sunt la servici, deci raspund si "prezent'.
Anca si Sasha
Nazdravani de Aug-Sept. 2003
"Iubiti-va parintii, caci viata fara ei este inspaimantatoare si absurda".
cristinamh spune:
azi e zi cu sarbatoriti!
capsunica si pe cezarica.
freia si stefi, sa va traiasca piticii si mai dati cu subsemnatul pe-aici .
danat spune:
Buna gasca! Intru pe fuga doar sa spun LA MULTI ANI din tot sufletul cu drag pentru Alex, Sasha, Capsunica (ce-o mai face Freia?...) si Cezarica! Sa fiti sanatosi si norocosi!
Noi avem pt o saptamana prima tura de musafiri din Ro, e frumos, dar f f f f obositor, mai ales ca au 2 copii, un bebe de 8 luni o bomboada, dar si unul de 3 ani juma' super-atomic caruia ii fac fatza destul de greu si parintii proprii si personali, daramite noi Asa ca zic din nou, multumesc Doamne ca am copil cuminte! (ma rog, in limita posibilitatilor )
Va pupam!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 3 anisori :-)
l_carmen2003 spune:
La multi ani! Tuturor copilasilor nostri , minunati si frumosi! Sa aiba o copilarie fericita si noi sa ne bucuram de fiecare moment din viata lor! Sa le oferim ce le e de folos si sa ii indrumam bine in viata!
La multi ani: Sasha ! si Asli - 18 august!
Capsunica si Cezarica - 20 august
Horia Stefan si Stefan Daniel - 21 august
l_carmen2003 spune:
Dana, eu am de pe 14 august musafiri si probabil vor mai sta si saptamana viitoare... Sunt 3 si cu un baietel maricel de 12 ani, dar deja mi s-a acrit de musafiri! Insa cum vin f. rar... deocamdata tac desi imi stau in gat...
Pe langa faptul ca nu am plecat la munte in week end din cauza lor, ei stau pana dupa ora 23 seara la tv - am facut o conventie luni ca deja se facuse ora 1 si ei erau la tv in living, ca dupa ora 23 sa isi deschida tv-ul in camera unde dorm dar, cum sunt 3 si eu nu le-am oferit decat un dormitor... se simt inghesuiti! si sa ne lase si pe noi sa dormim -nu iti povestesc cum arata casa... sau ma rog sa spunem ca sintagma "casa cu fundu'n sus" a capatat grade de comparatie! si in plus ma seaca ca vor la shopping zilnic! eu oricum am oroare de mers prin magazine doar pt a vizita: caut ceva ok, altfel nu intru in magazine doar de amorul artei...
Asa ca te inteleg...
In ce priveste cumintenia... Nici nu stii ce dreptate ai.
Un copil atomic doar de vizionat si iti da alta perspectiva asupra vietii! Inveti sa apreciezi...