Nazdravani de august-septembrie 2003
Raspunsuri - Pagina 4
l_carmen2003 spune:
Mihaela, superb modelul micii medievale si super pozele. Minunat ca stii sa imortalizezi asa frumos momente din viata familiei tale!
Chior m-ai pus pe ganduri! Am doua aparate foto f bune din care unul semiprofesional si nu stiu sa le folosesc la capacitatea lor... macar ar trebui sa le citesc manualul cu atentie! Doar ca nu am timp...
l_carmen2003 spune:
Ma usuca pc-ul asta!! Se pare ca solutia de a scrie un mesaj mai lung e de a il imparti in bucati mai mici ca altfel nu mai ajung...
Anka, adevarul e ca nu te vedeam stand in parc pe banca si discutand despre zacusti si castraveti! Dar asa e, ati avut noroc sa va gasit cateva mamici cu altfel e preocupari... ca de obicei in parcuri ori vin bonele cu copiii ori vin bunicele cu nepotii si nu ai alta sansa decat sa auzi despre de astea!
Eu recunosc ca prefer sa alerg cu Alex prin parc si sa ma joc cu el - asa raman si eu in forma! - decat sa stau cu diverse persoane pe banca. Nu sunt chiar snoaba dar oricum trebuie sa il supraveghez pe copil si asa evit si discutiile si parerile!
Si apoi, de un timp, ori ajung tarziu acasa si iau copilul la 5 minute cum intru pe usa si merg in parc in tinuta de birou - caz in care sunt franta de oboseala si se vede pe fata mea ca nu am chef de conversatii!, ori, daca nu si apuc sa ma schimb si ajungand in adidasi in parc prefer sa ma joc cu copilul... si sa alerg cu el... - mama ce conditie fizica iti poate mentine un pusti de 4-5 ani! Ce sala? ce aerobic? fiti serioase, dati-va pe role cu el sau alergati pe dupa bicicleta sau jucati-va cu mingea cu el! Nu e nevoie de altceva! Mai nou vrea sa alerge pur si simplu si mergem pe stadion si alergam! Am reusit sa slabesc anul asta ca niciodata datorita lui! Numai sa mai tina timpul cu noi!
l_carmen2003 spune:
Bai tata ce ...c-u e asta!
Stiti cum e cu croitorul si cizmarul! Doar ca asta e performant insa am o problema cu conexiunea!
Sasha, si noi am avut o problema mare cu mancarea la bulgari. Si anul trecut spuneam tuturor ca la bulgari all inclusive e pacaleala... bine sa fiu sincera am fost in Creta in mai si a fost si acolo tot cam asa cu allinclusive dar mai grav si cu hotelul! Adica 5 stele la ei nu erau decat vreo 3 la noi! iar cu mancarea... am preferat sa mancam in statiune... Insa la bulgari eu nici in statiune nu m-am impacat cu mancarea! Prea grasa, prea altfel... si am gasit si terase cumancarea stricata... Pentru cei ce mai merg la Nisipuri - noi am stat 12 zile - sunt 2-3 terase bune, House of Beer si Evergreen, Old House... insa restul nu mi-au prea placut. Desi impresia a fost ca sunt corecti si cinstiti, am vazut si matrapazlacuri... adica balcanic si gata...
Insa nu asta e o problema in fapt isi vor corecta si aspectul asta probabil. Problema e de ce la ei se poate si la noi nu? De ce ca sa strabati Constanta faci 2 ore? In timp ce ca sa ajungi de la Iasi la Constanta si de la Vama Veche la Nisipuri faci 4 ore jumatate si respectiv o ora? Asta e aiurea...
Si exact ca si Sasha, Alex in ultima zi a inceput sa inoate si nu il mai puteam scoate din apa!
E necesar se pare sa continuam si aici cu inotul, ca daca e sport si ii place... bravo!
Alex incepe de luni gradinita si deja am inceput sa cautam papucei de schimb, sa facem analize, etc... parca prea repede a trecut timpul... si cand imi amintesc ca pe vremea cand eram noi de varsta lor incepeam gradinita si scoala de la 15 septembrie!
Pentru vineri ne pregatim de petrecere, avem tema cu Lightening McQueen, normal... am comandat deja si tortul care va avea forma de masinuta insa am cerut sa nu fie si colorat prea mult din motive de potentiale alergii...
Sper sa fie frumos pentru ca spre deosebire de anul trecut cand aveam o multime de copii anul asta daca adunam 14-15 si majoritatea sunt copiii prietenilor nostri nu prietenii lui... dar vom compensa in noiembrie de ziua numelui, cu colegii de la gradinita! Vedem noi cum facem.
O saptamana buna in continuare si numai bine!
l_carmen2003 spune:
M-a sunat un prieten sa imi spuna ca se organizeaza din septembrie o noua serie la tenis, pentru copii cu varste de 5-6 ani. Si daca vreau un loc.
Eu, adevarul e ca, i-am luat copilului o racheta Head pentru 4 - 6 ani, insa stau si ma gandesc daca tenisul e recomandat pentru varsta asta. deoarece copilul ar avea la prima sedinta 5 ani si 2 saptamani si 117 cm, adica inaltut pentru varsta lui.
Ce stiti despre asta? Fiind ca intuitia ma indeamna la prudenta si nu stiu ce sa fac si ar fi bine sa raspund in timp util.
Merci.
danat spune:
Buna fetelor! Am revenit si noi ieri din concediu, a fost frumos, interesant si plin de noutati, mai ales pentru Raducu, insa noi ne resimtim, cred ca am imbatrinit, caci ne-am fi dorit sa lincezim mai mult, si nu am reusit, incercand zilnic sa-i facem un program "distractiv", cum ii place sa spuna lui Raducu.
Am sa revin cu povestiri mai pe larg si poze cand reusesc sa le descarc.
Vreau insa sa le urez LA MULTI ANI tuturor prichindeilor din gasca care au facut 5 anisori (deja...cum trece timpul asta!!!). Sa le dea Dumnezeu sanatate tuturor si sa ne aduca numai bucurii!
Si nu in ultimul rand, LA MULTI ANI de Sfanta Maria tuturor care isi serbeaza onomastica astazi!
Va pup si we placut tuturor!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 3 anisori :-)
mihaela_s spune:
ALEX!!!! Carmen sa va traiasca baiatul!!!! Petrecere frumoasa sa aveti!
si pentru SARA de Ancutza!
Mariilor, Marianelor, Marinilor si tuturor care poarta numele sarbatorit azi!!!!
danat, ma bucur ca v-ati intors cu bine din concediu. Daca ai timp, astept si povesti despre locurile pe unde ati umblat. Si poze, evident.
Sa aveti un we frumos!!!
vorbe de copil...
Hobby
cristinamh spune:
am ajuns acasa si sunt in pauza de despachetat si mutat in masina de spalat. subscriu la oboseala, asa ne-am chinuit sa facem ziua de concediu de 48 de ore si cat mai plina pt copii ca abia astept sa dorm maine seara dupa ce ii duc la mama...
pt ca azi e zi fara sarbatoriti, profit sa ne laudam: am ajuns pe picioare si am coborat intregi de la 1506m altitudine... suhardul mic de la lacul rosu. traseu nici usor, nici greu, pe care andrei l-a facut fara probleme, iar iris doar la coborare a trebuit s-o luam cam 10' cu "liftul", ca i se impleticeau picioarele...
andrei e incantat de alergatul prin padure dupa semne, am mai urcat si la balvanyos la grota sulfuroasa (1000 si ceva) si acolo la fel, era primul la cautat marcajele si alergat dupa ele. pe iris o stimula altceva... ca acolo "sus" o sa vada casa lui baloo... la cei 2,8 anisori ai ei a urcat fara sa se vaite. (trebuia sa vedeti fetele alora de gafaiau la urcat si-o vedeau pe fi-mea ca o floare )
ca mentiune, am dat o fuga si la balcic... unde am reusit sa vedem mare parte din parc tot amagind-o pe iris... ca-l cautam pe print (ala din alba ca zapada e iubitul ei). si l-am cautat vreo 2 ore, pana cand s-a pus pe plans ca plecat printul si ea vrea sa manance...
sper sa apuc sa pun si poze (n-am decat de la mare), dar cele de la munte sunt minunate. a fost vacanta noastra cu lacuri... balea-sf.ana-lacul rosu, si a meritat din plin oboseala.
l_carmen2003 spune:
Buna dimineata!
Multumim de urari! si ca v-ati amintit de noi.
Noi am serbat la Fun Party vineri cu cativa prieteni - normal, colegii de la fosta gradinita unde a facut grupa mica, cu care inca ne vedem si ne bucuram sa ne petrecem timpul impreuna si cu nici un fost coleg de al fosta gradinita Sf. Paraschiva unde a facut grupa mijlocie.
Am avut mai putini invitati fata de anul trecut, doar 10 fata de 25 anul trecut dar a fost frumos si sincer mi-a placut personalul.
(Cu ocazia asta am descoperit un nou tort, Cappucino care e delicios, unul dintre cele mai bune pe care le-am mancat pana azi...)
Apoi am desavarsit petrecerea seara la un restaurant, numai cei foarte apropiati...
De vineri Alex nu a mai pus mana pe dinozauri si cred ca suntem pe drumul cel bun! Am inlocuit deja cu lego si cu jocul cu mingea afara! Doamne de ar tine! sa vrea sa stea afara la aer! Sa il vad bronzat si imbujorat plesnind de sanatate! Da Doamne!
Inca o data va multumim pentru urari!