Nazdravani de august-septembrie 2003

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

sasha, nasa lui andrei s-a casatorit, si fuseram amandoi la nunta... am zburat 4 zile la paris. din fericire pentru mine (si ca sa nu mor de inima pt biletele de avion) am reusit sa vad castelul de la fontainebleu, vincennes, zoo la vincennes si sa urc cu andrei in turn, ca asta iarna pe ger nu ne-am riscat. adaugam aici ca ne-am plimbat pe linia D, 14, 11, 8, 2, 13 si 7 bis, si pierdeam avionul daca mai mergeam cat voia andrei cu metroul , ca asta e marea lui placere... sa stea cu harta in mana si sa hotarasca la care statie si pe ce linie sa ne mutam... (din punctul asta de vedere, metroul din bucuresti e complet nesatisfacator)

asa ca am avut parte de o ante-vacanta destul de placuta.

iuliana76, unde mergeti la mare? eu plec pe 3, dar nu stiu daca voi fi prin vama sau prin bulgaria, cum s-o nimeri...

mihaela am apucat sa citesc putin despre aventurile din romania... gata, vindeti apartamentul?

si in incheiere, rezumat de party: am umblat aseara pana la 12 noaptea... careffour, cora, real... am reusit sa gasesc masinute din cars, imi dau palme ca la paris erau la juma de pret, da' am zis sa nu le iau de-acolo... am tot ce-mi trb pt party cu cars, in afara de coifuri, si mor de ciuda. asa ca, daca a vazut cineva prin bucuresti coifuri cu cars, sa-mi dea de veste repede.
pe tort o sa le rog pe tantiile alea sa faca o sosea, si sa pun masinutele si niste semne de circulatie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

iuliana76, am scris aici pe scurt cum a fost in vacanta noastra. Mai sunt multe amanunte, picaturi chinezesti pe care le-am simtit mai acut acum, dezobisnuindu-ne probabil de ele...Daca voi avea timp, am sa le pun si pe ele pe "hartie".
Voi stati mult, noi n-am avut "decat" 4 saptamani de concediu, adica Ovi ca io mai am vacanta pana in 18 august. Si ce a fost mai nasol ca nu am avut timp de relax, am fost tot cu probleme, umblat incoace si incolo, ceea ce a sporit dezamagirea. Asta e, au fost probleme imperative si vrem ca la anul sa stam mai putin, ca sa ne si relaxam...
Distractie placuta in continuare, asteptam poze...si impresii...

cristina, am scos apartamentul la vanzare intr-adevar. Nu avea sens sa-l mai tinem, a stat un an de zile inchis, o vecina mai aerisea din cand in cand si mai stergea praful. Nu merita sa-l dam in chirie, nu avea cine sa se ocupe de el si suma pe care o primeam era infima. Iar de tinut asa mai departe...pentru ce? Ganduri de intoarcere nu avem, anul trecut era altceva...venisem pe un contract de proba, pe 6 luni. Exista posibilitatea sa nu fie acceptat Ovi mai departe, sa nu ne adaptam noi sau copiii, sa nu ne placa aici. Trebuia sa avem unde sa ne intoarcem. Dar acum, avem aici mai mult decat aveam acolo, in plus o viata linistita si e clar ca e acasa acum, aici.
Frumoasa distractie la Paris, nici eu nu intelesesem ca mergeti la nunta acolo. Andrei e super cu alegerea traseului la metrou!

Anca mami de Sasha, sanatate puiului...noi nu ne-am cofruntat cu asa probleme, sper sa nu fie grav si sa treaca repede...

Silvia e iar in suferinta...al 2-lea dintisor e aproape sa cada si iar o doare si plange...inca nu se vede sa apara cei noi, mai sufera si ca nu poate musca cum trebuie, se chinuie pe maselutze...deh, copii mari, griji mari...
In sfarsit si-a mai gasit pe aici fetite cu care sa se joace, mai vin ele la noi, mai merge Silvia la ele...dar mai mult seara, cand se aduna lumea de pe la plaja. Aseara la ora 21 a mers la o vecina la nepotica ei sa faca baie in piscina, s-au distrat de numa'. Ce mai conta ca a venit dardaind acasa, doar cand s-a dus Ovi dupa ea...era atat de fericita!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

mihaela, imi e asa mila de silvia... fara dintisori... uf... de ce cresc copiii? incurajari...nu prea... doar un pentru fata, sa-si faca curaj sa manance.

si la noi e suferinta mare la capitolul copii... la mama e ok, sunt un grupulet la bloc care se impaca f bine. dar tot plange dupa gradi, ii lipsesc colegii.

eu sunt in concediu de azi. am facut un fel de cumparaturi pt ziua lui andrei si pt mare, am un sentiment ca niciodata n-am plecat atat de nepregatita in concediu... intentionam sa plecam la mare, si sa dam o raita prin bulgaria. apoi la munte, mi-a venit traznita idee de a faec platoul bucegilor cu copiii. adica - telecabina pana la miorita, dormit la miorita. a doua zi plimbare la piatra arsa, daca nu ne apuca noaptea sa dormim acolo, mergem pana la babele. o noapte la babele, eventual mai stam pe platou, si coborare cu telecabina in busteni.
as vrea si un traseu mic pe poteca, padure, sa inceapa copiii sa indrageasca muntele. anul trecut le=a placut mult la herculane cand am urcat, si as vrea sa repet aventura.

si pentru ca vom fi plecati, pupam de-acum pe [b]Stefania si pe Dani, pe Fabio si pe nor-mea blonduta Sara, si pe Alex. simanoro, axa, carmen, sa va traiasca piticii!
si daca aveti timp sa dati o tura pe-aici, sa mai povestiti cum fu petrecerea... noi nu stiu daca avem timp maine, dar sigur dupa concediu va spun cum a fost!
deocamdata stiu ca am tort de ciocolata, cum a vrut copilul, si toate bagajele nefacute pt concediu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

LA MULTI ANI, ANDREI!
LA MULTI ANI, ANDREI!
LA MULTI ANI, ANDREI!
LA MULTI ANI, ANDREI!
LA MULTI ANI, ANDREI!

Mergi la inceput

ANDREI !!!!
Cristina sa va traiasca baiatul, sa fie iubit, fericit si norocos toata viata!!!!
Petrecere frumoasa!

Silviei i-a cazut al 2-lea dintisor, in timp record de data asta...3 zile. E tare fericita ca a scapat de el, mai ales ca Zana Maselutza a fost promta si a pus banuti in locul dintisorului. A venit dimineata entuziasmata ca a primit mai multe monede decat data trecuta si i-a pus bine in pusculitza. Aseara m-a anuntat ca o sa "devenim mami bogati pana imi cad mie toti dintii..."

O sambata frumoasa va doresc!

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Cu intarziere ii uram si noi LA MULTI ANI! lui Andrei, sa fii sanatos si fericit alaturi de toti ai tai !

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003
"Iubiti-va parintii, caci viata fara ei este inspaimantatoare si absurda".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

La multi ani Emma, Daria, Andrei, Sara, Lucas, Dani, Stefania si Fabio!
Sa cresteti mari si sanatosi si frumosi! Sa aveti parte doar de ce e mai bun de la viata si sa va bucurati parintii!

Noi am ajuns in sfarsit acasa si ne revenim pe parcurs. Am stat la soare mai mult decat pana acum! - 12 zile la mare, fara telefon, fara inetrnet... cu televizor doar pe Romania International... si asta cu purici... Pacat de vestile proaste din tara dar in rest...

Comentarii? De ce la ei se poate si al noi nu?
Cum spuneau si Iuliana si a Mihaela... la cate tone de marlanie avem disponibile in tara asta normal ca revarsa! Si nu e singura problema.

Concediu placut celor ce pleaca in concediu si numai bine celor ce s-au intors!
Sanatate tuturor!
Sa ne cresca copiii frumos si sa le ramanem aproape!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Salutare fete
Eheee... cu timpul liber... Stiu ca va disparea treptat, dar la noi sper sa fie PUTINTEL mai usor. Cris si Dana, la voi diferenta e mai mica, trebuia sa fiti cu ochii pe amandoi. Ori eu o las cu Eliza pe asta mica, si are grija de ea. O leagana, ii da suzeta.... Oricum, nu intentionez sa o "responsabilizez" pe Eliza de BB mic, dar asa, ca divertisment, o amuza. Cel putin deocamdata.

CRIS - ia vezi
AICI
Asa, de curiozitate. Le poti lua pentru la anu'. Si... apropos...
MULTI ANI pentru Andrei. Sa fie sanatos si infloritor, si sa nu se faca mecanic de locomotiva (da' nici controlorul cel gras ). Sorry de intarziere... De vina e noul meu statut de "casnica la cratita" care nu mai stie ce zi din saptamana e, sau ce data e in calendar

MIHAELA - dar primul dintisor cazut a inceput sa creasca? Moaca de ea fara . Imi amintesc ce frustrant era sa musti dintr-o parte... asa... fara spor si cu chinuiala...

La capitolul copii.... in sfarsit, sunt si eu "mamica de parc". Niciodata nu ne-am lipit de mamicile din parc, dar acum ne-am atasat unui grupulet grozav. Eliza s-a imprietenit cu un baietel tare dragalas care e nascut pe 18 aug. Unde mai pui ca e si "pe aceeasi lungime de unda"... E cumintel, vorbeste foarte frumos, se joaca frumos, imparte jucariile... ce mai! un vis! Iar mamica lui e o tipa misto, nu vorbeste de piata sau telenovele!!! Si mai misto! Asa ca ne simtim bine, ne intalnim dimineata, si copiii se joaca pe rupte sotron, cu mingea, deseneaza cu creta, de-a v-ati ascunselea.... In grup mai e o fetita nascuta la inceputul lui septembrie si inca un pusti care abia a facut 4 ani, dar se tine si el dupa ei.

Noi plecam putin la Constanta, pe 15 august, si revenim pe 21. Abia astept sa merg si eu la plaja. Si noroc de ai mei ca suntem constanteni, ca sa stea cu Erika acasa

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Neata, si noi la apel !
Am avut un wee prelungit (de joi pana ieri) la mare, la Nisipurile de Aur, a fost bine pentru cateva zile. Am impresia ca turismul sufera o criza generala. Mai intai am fost cam dezamagiti de turci, de bulgari, ce sa zic, facand comparatie cu ce este la noi stau inca mult mai bine : plaja f. curata, fara alge in mare, lume civilizata, fara incidente pe plaja sau seara in oras (asta poate si datorita multitudinii de politisti in civil si a camerelor de luat vederi amplasate pe fiecare stalp). In schimb noroc ca nu am luat all inclusive ca mancarea a fost f. proasta. Cum ziceam, per ansamblu, pt 4 zile a fost foarte bine, mai ales ca marea a fost foarte calda cu valuri si, in premiera, pe Sasha nu il mai scoteam din apa. Daca acum 1 luna in Turcia nu vroia sa se aproprie de apa decat pana la glezne, acum a dat in extrema cealalata, vroia sa intre in marea cu valuri mari fara colac, fara nimic. Daca data trecuta am putut sta linistita pe plaja, acum am stat ori cu el in apa ori am patrulat pe plaja cu ochii pe el (noroc ca am facut cu schimbul cu tati).
Iar drumul pana acolo e o reala placere fata de vestita noastra autostrada a soarelui. De la Giurgiu la Varna am facut cam 2 ore, drumul liber, sunt un pic peste 200 km din care 85 km pe autostrada, iar de Varna la Nisipuri sunt in jur de 30 km. Mai mult ne-a luat prin Varna ca joia a fost cam aglomerat orasul.

Mama, cat m-am intins .... la munca cu mine .....

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003
"Iubiti-va parintii, caci viata fara ei este inspaimantatoare si absurda".

Mergi la inceput

anka, fain de tot ca ai cu cine povesti in parc, altfel trece timpul, nu? Si Eliza se joaca...ai nimerit fain de tot! Petrecere frumoasa la mare, chiar e bine ca ai cu cine sa o lasi pe Erika si sa stai si tu linistita(ma rog, atat cat se poate).
Silviei nu i-a crescut inca primul dintisor, nici nu se arata, in schimb se vede deja al 2-lea cazut cum sparge gingia, pana la ziua ei poate nu va mai fi stirba .

anca-sasha, super ca mai aveti timp sa dati cate o tura pe la turci, pe la bulgari...mai iesiti din cotidian. Tare ne placea noua sa evadam la unguri in we-uri cand eram in tara...

Noi am petrecut o saptamana medievala, e cel mai mare eveniment anual de pe insula si e primul la care participam si noi. Orasul unde stam noi e patrimoniu UNESCO(partea veche a orasului) si de 25 de ani e o traditie aceasta saptamana, toata lumea se imbraca in haine medievale si asa umbla pe strazi, in magazine, e plin de activitati. Am fost si la un turnir, Silvia nu prea a fost pasionata, a asteptat doar "bataia" aceea intre oamenii calareti, a fost la sfarsit si a tinut putin. Dar i-au placut caii! Si avem si cateva poze cu mica medievala.
Iar de azi Silvia a reinceput caminul, de 3 saptamani de cand am revenit numaram zilele, abia a asteptat sa mearga. Azi dimineata era si bucuroasa si emotionata, dar dupa ce le-a revazut pe prietenele ei, n-a mai avut treaba, a fugit repede la joaca cu ele. Astept dupamasa povesti...
Diana e in sfarsit pe drum spre casa, Silvia plange deja de 2 nopti de dorul ei, asa adoarme plangand...nu credeam sa o afecteze asa tare lipsa ei. Si parca vad ca dupa o zi, doua, cearta e iar la mare "moda" intre ele....
De lunea viitoare incep si eu scoala, abia astept sa-mi reiau activitatea, mi-e dor si mie de "societate".... Incepe si Diana scoala, asa ca mai avem saptamana asta de huzurit...apoi intram cu totii in "pita" cum se spune in Ardeal.

O saptamana faina va doresc!

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput