Nazdravani de august-septembrie 2003
Raspunsuri - Pagina 2
Sasha.p spune:
Anka - si eu sunt sigura ca am uitat cum e cu BB mic.
Sasha mi-a facut ceva la stomacel, o enterocolita ceva, cu febra, diaree, voma, nu des dar destul. Se plange saracutul ca il doare burtica si ma uit la el si nu am ce sa ii fac (dupa ce i-am dat medicamentele, bineinteles). Si ieri nu il recunosteam, mi-a zacut toata ziua, fara pic de vlaga, el care si la 40 gr. febra se agita. Mi-a adormit aseara pe la 7-8 in brate in canapea. Azi m-am dus si eu la servici, el a mai ramas acasa, sper sa fie mai bine, sa ii treaca.
Si ca sa radeti un pic de mine, acum vreo 2 nopti ce am visat eu : ca aveam nu BB2, ci BB2-BB4 (cosmar nene nu gluma), si adica 3 fete (triplete !!!!). M-am sculat dimineata cu frisoane numai la gandu` asta ... I-am spus si lui Cristi dimineata si a zambit cam stramb ...
Anca si Sasha
Nazdravani de Aug-Sept. 2003
"Iubiti-va parintii, caci viata fara ei este inspaimantatoare si absurda".
ankalaura spune:
Salutare fetele
MIH - Gutiera e un fel de proteza de plastic, un mulaj, care se fixeaza pe dintisori in timpul somnului. Daca nu o poarta, pot aparea efecte nasoale, de la spart smaltul si dinti strambi, pana la gingie care se retrage (ba chiar paradontoza, daca e o forma complicata si dureaza ani de zile, fara sa fie tratata). Cauzele sunt mai degraba psihologice, se intampla la copiii mai agitati, si se corecteaza in timp.
Momentan Eliza e incantata (gutiera asta nu forteaza dintii, cum face un aparat dentar), si spune ca e "pijamaluta" pentru dintisorii ei.
SASHA - cam stramb zici?
Ce-i drept, cu doi mai merge, dar de la doi in sus cred ca si tu ai zambi cel putin la fel de stramb...
Noi avem un program.... de invidiat! Cat am tanjit eu sa stau acasa....acum ma bucur de asta cu varf si indesat! Cat de disperata eram sambata cand ma trezeam si vedeam dezastrul din casa, mormanul de rufe, praful de pe mobila.... acum nu mai exista asa ceva, si asta, fara nici un efort (ce inseamna sa ai doar pentru tine si familia ta intreaga zi!) Nu imi pasa daca e 1 sau 15 ale lunii, daca e marti sau duminica,... Wow ce senzatie!!!
Anca mami de Eliza si Erika
dana_ene spune:
Anka, daca ai sti ce ma bucur ca ne-ai scris. Asteptam mesajele tale, insa eu iti dadeam mai mult timp pana sa revii cu ele. Dar vad ca esti foarte bine si te felicit.
Acum, nu vreau sa-ti tai prea mult din elan, dar momentele astea de "timp suficient" vor disparea cand si Erika va creste. Parol!
Mi-amintesc cand Roxana era mica-mica si ma minunam cat de mult doarme, ziua dormea ore in sir... . Dar dupa ce se mareste, ajunge la 2, apoi 1 singur somn pe zi, incepe sa "misune" prin casa, of!, se cam termina cu linistea.
Asa ca: PROFITA si ODIHNESTE-TE acum!!!
Pupam micuta comoara asa de cumintica si dulce .
Aiurea de tot faza cu Eliza in spital. Mititica, cred si eu ca a suferit tare. Sunt atat de sensibili pustii astia, cred ca-mi pot imagina si prin ce suferinta ai trecut tu.
P.S. Ai fost o norocoasa sa stai doar 2 zile in spital. Cea mai cumplita amintire pe care o am din perioada cat am stat cu Roxana in maternitate a fost DORUL SFASIETOR pentru Oana.
Anca, mami de Sasha, wow, dar ce vise horror. Dar, recunosc ca ti-ar sta bine si cu o fetita .
Cris, ce mai faci? Niciun semn?
Asaaa... cum spuneti ca e treaba cu intalnirea?
Am inteles eu bine, a ramas pentru 6 septembrie, la Irinuca?
Noi ne gandim foarte serios sa venim.
Sasha.p spune:
Anka - si eu tanjesc sa stau acasa .... Nu mai vreau la servici ....
Eu ma plictisesc sa fac acelasi lucru in fiecare zi, simt nevoia de diversificare, ca sa nu mai zic ca am niste colegi .... super nashpa ... invidiosi ... rai, bleah. Ma rog, poate peste tot este la fel, dar am ajuns ca dimineata sa ma gandesc cu groaza ca trebuie sa ma duc iar la servici. Poate am eu o perioada mai proasta !
Dana - si eu am aceeasi parere, si Sasha, si tati ... speram si noi !
Anca si Sasha
cristinamh spune:
iacata-ma... traiesc.
am fost plecati la nunta, si abia azi dimineata am apucat sa desfac bagajele. cum am aterizat luni seara am plecat la oltenita sa-l duc pe andrei, si inca sunt zombi de somn...
vreau sa zic ca am un copil taaare curajos, nu ca fricos-u de tasu, caruia i se face rau numai cand vede un avion. s-a comportat minunat, cuminte... asta are adrenalina ca ma-sa, cu cat se zgaltaia mai tare avionu, cu atat ne distram mai bine... ziceam ca-i ca la balci, in masinute, mai ales cand ni se facea cate un gol de aer in stomac.
sasha, eu zic ca nu-ti ies 3, dar incearca macar 1. poate de-aia nu-ti mai place la servici, vrei si tu acasa . uite ce ine-i e lu anka, desi sunt de acord cu dana, o s-o vedem ce scrie peste 6 luni
dana, ce ma bucur ca veniti! da, asa a ramas, pe 6. si eu ii aduc tot atunci de la mama. tati nu o sa fie in schimb, ca are nu stiu ce conferinta...
anka, daca nu o deranjeaza pe eliza, cred ca e ok. cat timp trb s-o poarte? in schimb la spital a fost faza de tot kk... de ce nu te-ai dus sa scoti tu bebita de la salon? ca doar puteai s-o iei la tine in salon... moama ce scandal faceam...
stii ca eu imi aduc aminte cand m-am dus la mama la spital? e cea mai veche amintire a mea cu frate-miu, m-a dus un nenea doctor, sa mi-l dea mie pe "cel mai frumos". si nu ca era al meu, dar mi-l amintesc rozaliu si gras[:d], chiar cel mai frumos de-acolo. oooff...
dupa freza lui andrei cu breton plang si eu, poate revenim pe toamna la vechea imagine. trb sa-i mai creasca nitel parul. oricum ii creste repede.
mihaela, cate grade are apa la voi!? de curiozitate...
si cine o aduce pe diana acasa?
in incheiere, habar n-am ce-i iau lui andrei de ziua lui. l-am amenintat ca nu mai fac party, ca a fost obraznic, si asa stie ca nu mai fac . sa vedem daca pot sa-l trimit cu tata la leganute, si sa aranjez casa pt petrecere... sa vina si copiii inainte, apoi andrei.
n-am gasit la paris farfuri cu thomas, nu aveau aia in carfour nici unma de locomotive. nu aveau decat cu printese! asa ca diseara ma duc si-i iau cu cars... cadou... habar n-am, si la asta sa vad ce gasesc. cred ca-i iau tot niste masinute din cars, sau pe eduard locomotiva ca jeleste de juma de an dupa ea.
dupa petrecere plecam la mare... nu am fost niciodata atat de dezorganizata ca anul asta, n-am lista, n-am bagaje, NIMIC! si e miercuri, eu plec sambata... ma ia durerea de cap!
gata, va pup, ma duc la munci...
Sasha.p spune:
Cristina - dar unde ati fost la nunta, oameni buni, de ati mers cu avionul? Sau ai zis in paginile precedente si n-am fost eu pe faza ?
Mey, speranta moare ultima, nu ? Poate iese, stii ca nu zic nu !
Anca si Sasha
mihaela_s spune:
cristina, apa are cam 20-22 de grade acum. In mai cand am mai fost la plaja, ca a fost o tura de canicula pe aici :)) asa de 25 de grade, apa era rece, cam 14-15 grade. Prin septembrie cica e si mai placut...ca afara se fac vreo 15 grade, iar apa ramane la 18-20. Am avut un coleg la cursurile de suedeza, un rus, care in aprilie cand am facut excursia cu "clasa" :)), a facut baie in mare. Si s-a balacit, ne striga si pe noi sa mergem, cred ca a stat vreo 20 de minute...apa era de max.10 grade si afara erau vreo 12...brrr...
In we asta apa a fost excelenta, io-s pretentioasa cu temperatura apei, ca nu-mi place sa-mi fie frig, sambata unde am fost era mai rece putin, poate avea vreo 20, dar unde am fost duminica era mai calda. In California cand am fost in august, apa avea cam 18-20 de grade, asta pe vestita plaja Santa Monica...
Oricum Gotlandul e vestit pentru plajele lui, suedezii vin buluc vara, ca e scurta si vor toti . E aglomerat acum, noroc ca noi stam intr-o zona linistita si nu misuna turistii aici. Dar prietenii nostri care stau in orasul vechi sunt cam disperati vara de vara...nu pot dormi noaptea...e aglomeratie...
Pe Diana o aduce tatal ei. Abia astept sa o vad acasa, mai sunt 2 saptamani. Acum e la mare, la distractie...
Am fugit, de doua zile fac curat, azi a venit randul sa bucataresc.
Spor la treburi va doresc!
vorbe de copil...
Hobby
iuliana76 spune:
Buna fetele.
In primul rand sanatate multa lui Raducu si Cristinei, imi pare rau sa aud asa vesti rele, aveti grija de voi. Dana, imi inchipui ce spaima ai tras.
Mihaela, sper ca ati avut o vacanta placu6ta, sujt curioasa ce imagine ai acum despre Romania, eu anul trecut n-am fost foarte "prost impresionata" dar acum de la aeroport m-am lovit de mitocanie, nesimtire,sfidare pe fata a celor "mari" "calitati" care se fac foarte evidente pe strada zilnic, drept sa-ti spun nu credeam ca voi gandi asa.
Stiu ca am scris cam rar dar n-am zis nimic de venirea in Romania. Stiu ca in ultima vreme am fost destul de ocupata si cu examenele si cu bagajele, am cautat gradinita Emmei mai langa casa, am si gasit chiar langa scoala Andreei, cumparaturi, curatenie in casa, etc.
Noi nu prea am stat prin Bucuresti, mi se pare atat de aglomerat si nu prea avem ce face, am fost la mare, apoi la munte, acum suntem in Bucuresti pana pe 7 august apoi vom pleca iar la mare 10 zile , apoi iar la munte o saptamana si apoi vom pleca acasa.
Daca reusim sa facem o intanire in perioada asta mi-ar face placere sa va revad.
Oricum , la multi ani tuturor celor ce-si serbeaza ziua de nastere in perioada asta, sa fie sanatosi si frumosi, cuminti si buni.
Iuliana, sper ca ai primit mesajul meu pe mess de "La multi ani" pentru Emma dar si pentru tine
Numai bine si vacanta placuta!!!
iuliana76 spune:
Cristina, ma faci sa rad cu bagajele. Eu intotdeauna le-am facut in ultima zi mai putin cand am plecat de tot din Bucuresti, atunci le-am facut cu cateva zile inainte, nu de alta dar cred ca am aruncat jumate din lucruri in sapatamana anterioara
iuliana76 spune:
Anca, multa sanatate lui Sasha, stiu cum e, in 2006 fetele mele au avut de 2 ori enterocolita, o data in august, in Bucuresti si a fost foarte urata, au zacut o saptamana si vre-o 3 zile am plans eu langa ele, ca n-aveau putere nici apa sa ceara, atunci am mai fost si nasa, iar cu o luna de zile inainte visam ce rochite vor puta micile "nasici"; a doua oara in noiembrie in Canada, dar aia a fost mai usoara, de 3 zile, deja eram eu medic