Nazdravani de august-septembrie 2003
Raspunsuri - Pagina 8
cristinamh spune:
dana_ene, mea culpa, toata ziua m-am chinuit intai sa te sun... am tot amanat mesajul, acasa m-am laut cu treaba, si acum imi dau seama ca e prea tarziu sa va sun...
la multi ani oana, sa cresti mare si frumoasa, sa-i aduci numai bucurii mamicii tale!
si abia astept sa va vad sambata!
mihaela_s spune:
La multi ani piticilor pe care i-am "ratat" zilele astea, le uram sa creasca mari, frumosi si sanatosi, sa fie inconjurati de dragoste si numai bucurii!!!
Si pentru sarbatorita speciala din ziua asta, OANA...ii uram la fel multi multi ani fericiti, bucurii si sanatate!!!! Dana-ene sa va traiasca printesa mare alturi de voi, toti cei dragi!
sa ne scrii cum ati petrecut!
vorbe de copil...
Hobby
dana_ene spune:
Multumim pentru urari!
A fost super. Am facut petrecerea la Mc Donalds. Pentru cei care au ca alternativa petrecerea in apartament, eu recomand cu sinceritate Mc Donalds-ul. A fost foarte relaxant, iar copiii s-au simtit excelent.
Am pus cateva poze aici: http://www.dropshots.com/Danae
danat spune:
LA MULTI ANI cu putina intarziere sarbatoritilor recenti: Oana si Erik! Sa fiti sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri!
Cu drag,
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 3 anisori :-)
dana_ene spune:
Erik, la multi ani si din partea noastra!
Va vine sa credeti ca au trecut grupa mare?
Wow!
cristinamh spune:
aoleu dana, nu pomeni de funie in casa spanzuratului...
numai cand ma gandesc ma ia ameteala... grupa mare! are 5 ani... doamne, e copilul meu!
nu mai zic ca doar ce am dat explicatii despre ce inseamna sa fii frate cu cineva... inseamna ca amandoi au stat in burtica la aceeasi mamica. dupa ce am lamurit in ce an a stat andrei in burtica, in ce an a stat iris, au inceput intrebarile: absolut toti cunoscutii, luati la rand, cine pe cine a tinut in burtica... a ajuns si la mama... cine a tinut-o pe ea... i-am zis ca bunica... unde e bunica... iar ne intoarcem la povestea cu cimitirul... unde dorm oamenii pe care doctorii n-au mai putut sa-i repare... apoi brusc revenim la cum a ajuns el la mine in burtica... i-am zis ca acolo a fost el mereu.
no, numa' bine, i-am cumparat enciclopedia copiilor. de volumul cu anatomia e f incantat, ii place la nebunie sa-i explic unde ii sunt oasele (si sa-i arat, sa simta si el). ajunge la pagina de reproducere... eee... aici ce e... pai aici mami arata cum au stat copiii in burtica. bine ca sunt doua ovare, i-am aratat cum a stat el acolo mic mic (el pe dreapta, iris pe stanga), si apoi cum au crescut... nu prea i-a placut cu embrionii, dar "finalul" era ok. mai greu cu explicatiile cum l-am scos din burtica, speram sa aprofundam subiectul cand vine acasa.
asa ca dana, in concluzie... parca-parca as vrea bebelusul meu inapoi...
ps. mei, ce se intampla cu iuliana!? mai pleaca omu' in concediu, dar ea a disparut de vreo luna...
iuliana76 spune:
Spunem si noi La multi ani!!!!!!! celor care au implinit 5 ani si carora nu le-am urat nimic, sa fiti sanatosi, frumosi si sa aveti mult noroc in viata.
Dupa o lunga vacanta am ajuns si noi in sfarsit acasa. Vacanta a fost frumoasa, fetele s-au distrat foarte bine doar ca pe noi ne-a cam scos din ritmul de aici iar acum incercam sa ne adaptam din nou. Calatoria spre casa a fost o mica aventura, am plecat din Bucuresti la Paris cu MyAir, la aeroport am constatat ca bagajele noastre s-au ratacit prin Italia, la Paris am stat 2 nopti dupa care am avut zborul spre Montreal cu Corsair Fly. Partea buna a fost ca nu ne-am mai carat cu bagajele mari prin Paris, de la aeroport la hotel si retur, a fost foarte lejer dar in schimb am stat cu sufletul la gura ca nu stiam daca MyAir vor expedia pe costul lor bagajele pana in Canada. Noi am ajuns duminica dupa-amiaza la Montreal iar bagajele dupa 2 zile.
Ne-am bucurat ca ne-am intalnit cu Eliza, Anka si Cristina, ne pare rau ca i-am vazut si pe Andrei si Iris, si ne pare rau ca nu vom fi acolo la marea adunare de 5 ani. Oricum, am stat foarte putin prin Bucuresti, cam 2 saptamani, in rest la munte, mare.
Emma a inceput gradinita, incearca sa se adapteze la noii colegi si noua educatoare. Andreea a inceput scoala, de fapt e grupa pregatitoare dar se face la scoala. E grupa A, grupa gargaritelor, are si ecuson cu numele ei si o gargarita. Are ghiozdan, gentuta pentru mancare (pachetelul), o gramada de rechizite, mape de plastic de diferite culori pentru diverse activitati, are legitimatie pentru autobuzul scolii desi nu vrea sa mearga cu el, zice ca la anul, la ghizdan trebuie agatata una din 3 insigne: vin parintii dupa ea la sfarsitul programului, ramane la service de garde sau merge cu autobuzul acasa. Tot in ghiozdan are mereu o mapa rosie prin care invatatoarea imi transmite mesaje despre comportamentul ei, despre teme acasa, activitati, etc. Au si ora de sport, de informatica, de desen, bricolaj, invata literele, cam atat imi vin in minte, restul vom vedea pe parcurs. Am si orarul pe zi: 8.20-8.35 Accueil, 8.35-10.35 cursuri, 10.35-10.58 recreatie, 10.58-11.58 cursuri, 11.58-13.23 pauza de masa, 13.23-15.23 cursuri, 15.23-15.38 asteapta plecarea sau merg la service de garde.
A mers 2 zile pana acum, si doar cate 3 ore, aici incepe scoala gradat, o zi da, una nu, jumate de zi prima saptamana si orar complet a 2-a saptamana. De pe 11 septembrie va incepe programul normal.
Andreea e foarte incantata, invatatoarea mi-a zis ca s-a comportat foarte bine. Chiar mi-a zis ca am pregatit-o foarte bine, avand in vedere ca in mai la intalnirile pregatitoare a plans si n-a vrut deloc sa stea.
Cam atat pentru acum ca vad ca numai de scoala ei am vorbit, chiar si eu sunt incantata, e foarte diferit de ce e in Romania, clasa e superba, totul organizat si amenajat foarte frumos cat sa-i atraga pe copii.
Petrecere frumoasa si inca o data la multi ani tuturor!!!
Iuliana, Emma, Dea
cristinamh spune:
fetele... care n-au primit de la mine un cadou azi, pe mess sau pe mail, dati-mi de stire... v-am pregatit ceva...
l_carmen2003 spune:
Multumim Cristina. Primit.
Va urez petrecere fumoasa si vreme buna si
Sa nu uitati sa postati poze.
reby spune:
La multi ani pentru toti sarbatoritii nazdravani care au deja 5 anisori, sa creasaca mari si sanatosi si norocosi!
Noi suntem prezenti simbata la aniversare, dar revin cu propunerea pentru alternativa Giulesti, adica la noi. Cum credeti ca e mai bine si e si aici un Carrefour in apropiere.
Pupici pentru nazdravani,
Reby si David