Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (169)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

quote:
citat din mesajul lui devylla

Mai da' Annisia a disparut chiar asa?
Nu mai da si ea un semn de viata ceva...acolo?
Nu stie nimeni de ea?

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Vezi sa nu-ti bata la usa,Devylla,ca nu stim pe ce meleaguri bananaie!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Sabina, sanatate multa. Ceva poze de la mare?

Papanash, daca era rece pepenele ce? Nu inteleg. Oricum, baga ceai de menta, smecta. Ar putea fi o alta explicatie. Mi-a zis Danut (care e din Telemorman, iar la el la tara se cultiva pepeni) ca de la o vreme incoace, taranii injecteaza pepenii cu nu stiu ce substanta ca sa se coaca mai repede si sa fie mai dulci. Si el a mai avut probleme de la pepene, el zice ca de la substanta aia...

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Eu n-am incercat inca cascavaluri si din astea. Mi-e frica de conservantii aia nenorociti. Cred ca am facut o obsesie(in sensul cel mai rau al cuvantului) legata de coloranti si aditivi. Eu nu mai citesc de pe etichete decat compozitia.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Teo, asa deci cu aventurile babypoint. cam dubiosi cu pachetele alea pe care le desfac astia aici. trebuie ca dau comision gras la visanesti de-si fac depozit in apartament . eu nu mai comand borcanele de la ei, nu le transporta la temperatura mica si uite asa sta Ghighi de 5 zile pe ceai de menta, smecta si orez. Inca nu i-a trecut de tot, s-a mai ameliorat doar. azi i-am dat un plic de smecta, pana acum ii puneam jumatate dimineata jumatate seara.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Ma apuc de capitol nou.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

quote:
citat din mesajul lui sim_stoian

Papanash, daca era rece pepenele ce? Nu inteleg. Oricum, baga ceai de menta, smecta. Ar putea fi o alta explicatie. Mi-a zis Danut (care e din Telemorman, iar la el la tara se cultiva pepeni) ca de la o vreme incoace, taranii injecteaza pepenii cu nu stiu ce substanta ca sa se coaca mai repede si sa fie mai dulci. Si el a mai avut probleme de la pepene, el zice ca de la substanta aia...

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Jurnal de calatorii

aoleu ! inseamna ca si Ghighi tot de la pepene ? ca i-am dat un pic si lui inainte de a avea probleme. Noi luam pepenii numai din supermarket, la piata nu ajungem prea des, la orele tarzii la care facem noi cumparaturi.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Vezi ca de la atata orez face Ghighi ochii obliciMititelu'...ce nerorociti astia de se joaca asa,mai ales cu produse pentru copii.

Sim poze avem,tre' sa le incarc...daca asteptati putin:D...ca mai trebuie sa bag si niste hartii intre timp pt munca:D

Iote...cat e ceasu'...revin

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Ha ha mai sti...poate m^oi trezi cu Annisia pe la usa

Jurnal de mogalneata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiciDe2007 spune:

Capitolul 170

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pinacolada spune:

Rodicamaries-vazut poze! sunt superbe...mai ales cea in care dansul e in colac:)))
ce cuminte doarme el in barcuta....norocoas-ooooooooo, al meu rares doarme numai leganat in carut, cand era pe plaja si in scoica acasa!!!!
Mandarinutza-de ce sa fi facut temp??? ce a spus dr???????
Roxana- abia astept sa ne povestesti!!!!

Mergi la inceput