Dulceturi si papanasi de sept - oct 2007 (169)
Raspunsuri - Pagina 19
papanash spune:
Sim, multa bafta fratelui !
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
slippers76 spune:
Da' ce-ai patit Papanasho? Zi-ne si noua, ca daca e sa nu mancam pepene la ora aia , macar sa fie in cunostinta de cauza.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
papanash spune:
am stat numai pe wc, dureri mari de tot, dupa ce ca aveam un kkcios in casa m-am captusit si io.
azi ma duc la concert, tre'sa scot pantalonii din piele de la naftalina si pe stadion cu mine ! Metallica ! cine mai merge ?
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
slippers76 spune:
Voi ce le mai dati dimineata sa manance puilor? Ca eu, sincer, am trecut la paine cu unt, paine cu smantana, branza, etc. Si fructe doar in completare, ca saliveaza pe langa farfuriile noastre.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
slippers76 spune:
Papanash, da' nu cred ca-i de la pepene. M-as fi dus si io la Metallica, da' am aflat abia ieri de concert. Lol
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
devylla spune:
Neata copii...
Am o durre crunta de cap...de la AC din firma...mi-a facut neuronii cretzi.
Bai am murit de ras...si-am spus la toti cunoscutii....bancul cu banana si vibratorul...mortal!!!
Papanasho ai grija,baga ceai de menta.
Sim bafta fratiorului....si tata a facut fac de info(programare)...e greu nene
Ana eu tot asa ii dau Erikai,paine cu unt si/sau felii de cascaval deasupra.Iaurt,fructe...
Ce eram fericita ca Erika incepuse sa faca la oala,acum refuza total,zbiara numai cand o vede...am sa renunt o perioada.
Nu merge
,sta in picioare si face genoflectiuni...se ridica din fund in genunchi,daca o tin de mana merge.Insa nici nu ma grabesc.si asa acum trebuie sa fiu cu ochii pe ea ca pe butelie.Ieri s-a dat singura jos din pat si direct la noptiera s-a infipt,unde tasu' isi tine actele,ochelarii,cartile,portofelele...prapad era sa faca.
Luni fiind liber am fost din nou la mare...s-a mai bronzat si mogalneata ca nu era indeajuns de neagra![]()
Si cam atat despre noi...fug...aaa si vorbeste de m-a terminat...pe limba ei,bineinteles.
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)
papanash spune:
quote:
citat din mesajul lui slippers76
Papanash, da' nu cred ca-i de la pepene. M-as fi dus si io la Metallica, da' am aflat abia ieri de concert. Lol
Ana, mami deMiruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
sigur de la pepene, ca era foarte rece. si altceva n-avea ce, ca seara mancasem cartofi copti la cuptor cu pui.
Noi am luat bilete din prima zi in care s-au pus la vanzare. Daca vrei neaparat gasesti si azi la bisnitari, dar la pret triplu.
Mai naspa daca o sa ploua....
sim_stoian spune:
Dimineata, paine prajita+Almete+rosie sau paine prajita+branzica Fagaras Monor sau variatiuni pe aceeasi tema. Fructe completare. La fel si el, saliveaza in farfuriile noastre.
Jurnal de calatorii
devylla spune:
Mai da' Annisia a disparut chiar asa?
Nu mai da si ea un semn de viata ceva...acolo?
Nu stie nimeni de ea?
Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)