Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (295)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Silvi si prietena mea a ramas cu pete pe fatza dupa sarcina si nu i-au disparut cu nimic. A fost la cosmeticiana si i-a dat aia tot felul de creme si degeaba. Si ea se bronzeaza iar petele alea raman deschise la culoare, arata urat...e ca o depigmentare a pielii. Incearca la un medic dermatolog, asta i-am sugerat si ei.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

va pupicesc inainte de vacanta..ca miercuri dimineata va facem cu mana din "vion", dar cum maine avem o groaza de lucruri inteligente de facut nu mai apus sigur sa intru...
suntem franti ca we asta am ajuns numa la 12 noaptea acasa, dar am fost cu prieteni....da bagajele nu s-au facut singure si nici ordinea in casa..n-)aveti vreo bagheta?
l-am lasat si pe alex fara bucle, dar are diploma de "prima tunsoare" si o bucla lipita acolosica pe capu unui bebe chel...

Felicitari Miha si Mira!
Buna ideea cu nunta in caribe, Silvi, da e complicat rau de pus in practica...avionul costa de te rupe si apoi pot sa apare probleme cu recunosterea casatoriei ca fiecare insulita are statutul ei particular...pentru unele iti trebuie chiar viza

vine o sedinta...

poate mai apuc sa mai intru. daca nu, ne vedem la sfarsitul lui august....ca in prg nostru ro internetul deocamdata nu e inscris

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

iute-iute ca nu pot sa stau.
Si eu am facut piata de dim. Bianca. am luat inca 2 kg caise pt. gem. 2 borcane i-am si pus sora-mii, ca pleaca tata la ea sapt. asta, asa ca era musai sa mai fac sa dau si la restul. caci si eu primesc la greu.
Muraturi nu pun, caci primesc.
Vinete dau bani si coc restul si pt. mine, eu le aduc direct la lada.
La noi vinetele cu 2,5 lei erau mici si urate. cele faine erau la 4 lei kg.
Any felicitari pt. scapatul de suzeta!!!
Cristina asa deci, va pregatitit de vacanta. ma bucur ca si-a mai revebnit piticul. abia astept sa mergeti la dr. sa vedem cu ce vesti veniti.
Cosmi stai ca eu nu am inteles nimic. plecati cu masina in Turcia sau la sora ta in Italia?
iar ti-a plecat fata? asa face si Marco cand le intalneste pe Jessi si Daniela. le prinde in brate si le pupa si le strange tare-tare.
Silvia eu nu am avut la nunta decat 13 persoane, dar cu banii aia ce nu faceam? vorba ta...un voiaj in Caraibe, caci de Seichells nu aveam bani.

am uitat sa va zic: mi-a placut brasoveanca, musai sa invatam si noi, e tare faina. acum mi-e ciuda ca nu am incercat acolo, dar toti cei care jucau o faceau asa de bine, incat mi-era jena sa ma prostesc.

gata, revin mai tarziu.
o sapt. buna sa aveti.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, am inteles eu bine? Cum ai avut la nunta numai 13 persoane?
Asa de putini invitati?
Eu am avut 108 persoane

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

offffffffff
plec cu masina la soramea in italia dar fara stefan pe 21 seara si stam vreo 10 zile

Mergi la inceput

Giova...vezi nu m-am gandit ca se poate face din jumatate de cantitate...doar asa de gust . Sa vad..daca oi avea chef sa pun si eu gem doar asa sa vad daca e bun sau nu. Vinetele s-au ieftinit de azi (alataieri erau 4 lei si aici) si sunt chiar super faine, am luat 3 vinete = 2 kg asa frumoase sunt . Sper sa se ieftineasca pana la jumatatea lui august sa pun pe iarna...cu 1 leu am pus anul trecut 25 kg.
Cosmi...deci pleci in Italia nu in Turcia? Nu am inteles scuze

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

asa BIANCA ai inteles acu....eu nu pun muraturi nu fac gem face mama de toate ,face o zacusca bunaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

intre 2 mail-uri

impotriva petelor de pe fata: mararul
-am vazut candva crema la plafar
-infuzie cu care se fac masti

cica le-ar estompa. daca nu, macar inchide porii si pt asta, chiar e excelent-probat de mine in tineretile cand ma ocupam cu asa ceva

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Mai cu zacusca am luat tzeapa in ultimii 2 ani...tot gogosari dinaia care piscau am nimerit si pisca zacusca mea de numa . Si am pus-o devreme...nu catre sfarsit cand pisca gogasarii.
Anul trecut mi-a facut oscra-mea ca m-am saturat de gustul la a mea si am vrut sa schimb putin.
Mi-e pofta de zacusca cu ciuperci...dar e scumpa rau...daca pui ciuperci multe in ea la 8 lei kg cat sunt .... Am facut intr-un an dar am cules eu ciupercile...acum nu ma mai lasa Nelu nici sa cumpar de la piata de la oameni ...doar din magazine. A vazut prea multi intoxicati care fac dializa si in ziua de azi si spune ca nu merita riscul . Si a vb cu oamenii si jura ca au cules ciupercile bune doar ca cica au suferit mutatii,s-au transmis sporii ..etc

Mergi la inceput

Andiaroro, concediu placut
P.S. Mi-am terminat si eu cafeaua pe ziua de azi...

Mergi la inceput