Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (295)
Raspunsuri - Pagina 15
asteryaro spune:
buna seara.
Multumim ca intrebati de noi.
Razvan e bine, ca tratament a avut: Biseptol (2/3 dintr-o tableta la 12 ore, Smecta, Hidrasec, ceai de menta, lapte fara lactoza si regim. Regim = nimic de mancare. Abia azi a mancat putin pilaf cu masline, dar tot e bine. El mititelul e bine, vesel, normal ca n-a slabit deloc
, doar vreo 400 grame acolo... De maine la cresa, de joi vacanta. Am reusit sa fac o programare pe 6 august la un medic neuropsihiatru care are si competenta in homeopatie, din Bucuresti (Dr. Naghiu), sa vedem ce ne spune ref. la Razvaniciu mic. Pe 4 august mergem la control la Magureanu, abia astept si acolo. E clar ca asta micu are progrese, vreau insa sa vad ce spune ea.
Medicul homeopat probabil ca ne va spune sa renuntam la glutenul din alimentatie si la lactoza, adica tot ce inseamna produse lactate, asa ca laptele fara lactoza este un inceput binevenit. Nu-i prea place, dar merge.
Gio, ai fost totala cu "pestele cu cap si dinti"! Mie-mi plac toate felurile de peste si fructe de mare si animale marine. Sushi n-am incercat, dar nu-i tarziu. Si mie mi-e dor sa merg la o nunta, sa dansez muuuult, sa ma distrez, dar... pauza.
Bianca, frumos povestesti de Dani. Siacuma stau uneori si ma gandesc ce imbarligate eram si ce certarete, cand de fapt realitatea e altfel. Baga si la noi reteta de ficat in ceapa. De care ficat, de pui?
Anymony, felicitari ca ati scapat de suzy. Noi mai avem cale lunga, eu insa nu ma prea stresez. Am si motive, dealtfel. Sper sa nu va afecteze in niciun fel inundatiile.
Maraki, eu umblu cu rucsacul in spinare, cu minim un tricou. Rucsacul e de firma, evident
. De cand umblam pe jos, ne mai murdarim si noi, sau macar transpira. Lui Razvan nu-i place sa se murdareasca pe maini, iese circ atunci cand trebuie sa puna mainile pe jos... ma rog, fixatie de strumf.
Cam atat am retinut.
Ma duc in pat, langa puiul meu, ceva tv, apoi somn.
Va pupa mama pe toti si toate.
Ati remarcat ca suntem in majoritate mame de baieti??? Hihihi...
Cristina, mami de
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
Biancas spune:
Anymony ma bucur ca ati scapat de suzeta. Am vazut la Tv ce e prin Moldova, doamne fereste pt oricine de asa necaz mare
. Sefa mea e la Radauti la socrii ei, maine vine acasa. Nu am vb cu ea dar cred ca sunt bine ca altfel ma sunau.
Astery, ma bucur ca Razvan e mai bine. Sa ne tzii la curent cu controalele medicale, e bine ca consulti si un medic homeopat. Pai 400 g e mult pt un copil sa slabeasca. Cresa aveti o luna concediu? A noastra se deschide la 1 august dar cand il intreb daca vrea sa mearga spune ca nu, de o luna jumatate nu a mai fost. Habar nu am daca va merge sau nu de sapt viitoare...oricum din 15 sept mergem la gradi ...e cam miculutz dar asta e...e pacat sa il tin la cresa inca un an mai ales ca mananca singur (cand vrea) si nu face pe el.
Ficat in ceapa...e simplu de facut daca stai bine cu stomacul cred..lumea zice ca e greu la stomac eu nu simt..calesc ceapa (trebuie stat langa ea sa nu se prinda)...cam 1 kg (scade) pana devine sticloasa, apoi pun cam 600-700 g de ficat de pui si putina apa. Mai las vreo 20 min la foc mic, pun sare si piper si gata. Il mancam cu pireu si e f bun. Se mai poate manca cu taitei, asa il mancam in familie acasa dar imi cam iasa pe nas atatea paste...asa ca prefer cartofii ca nu ingrasa prea tare
. Ficat de porc nu am gatit niciodata, am auzit ca nu e prea bun si nu am facut. Nici la maica-mea nu am mancat niciodata.
Nu am observat ca suntem mai mult mame de baieti
, eu ma bucur ca nu mai exista competitie aici si fiecare isi vede de ale ei si nu trebuie sa ne gandim ca la varsta asta copilul trebuie sa stie sa faca aia sau aia..
.Si ma bucur ca nu isi mai baga nimeni coada sa vb pe mess vrute si nevrute. Probabil am fost cam dura in afirmatia asta dar eu asa ma simteam , mai ales la sfarsit cand a inceput scandalul.
Fiecare suntem cum suntem cu calitati si defecte si e bine ca ne putem intelege asa cum suntem
.
Si m-ati dat afara pe usa si am intrat pe geam tocmai ca unele mamici de aici imi sunt tare dragi
Gata cu romantismele, merg la nani, noapte buna.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Buna dimineata la 
Pe mine m-a si sunat sefa, am vazut la Tv ca e jale in Radauti dar e in Radauti-Prut nu in orasul Radauti (ei doar nu au apa de 2 zile). Cica e jale in Moldova, saracii oameni
. Chiar ma gandeam intr-o zi ca am scapat primavara asta de inundatii (mai nou in fiecare an erau inundatii primavara) si uite ca de fapt ne-au prins vara
Sa nu mai zic ce o sa avem de suferit toti pt ca culturile sunt praf
.
Eu am adus-o pe Sandra cu mine ..a vrut sa vina cu mine asa ca si-a luat o carte sa citeasca , mai sta pe calc.,...nu o sa se plictiseasca.
As vrea sa merg si in piata sa vad cum sunt castravetii...sa ma gandesc daca am chef sa ii pun dupa-masa
. Sapt asta trebuie sa ii pun ca dispar astia cornison. Nelu spunea sa nu ma mai agit ca sunt de cumparat
dar parca nu imi plac asa.
Voi puteti muraturi sau cumarati? (sa nu imi ziceti ca doar eu am ramas de moda veche pe aici
)
Gem nu mai fac ca nu are sens.,...Nelu nu mananca, Sandra prefera altceva, eu nici atat...poate Dani ar manca, dar pt 2-3 borcane nu merita banii si deranjul, cumpar cand trebuie.
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
cosmi1975 spune:
sal gagici
noi pe aici adica io cu papan ca bianca iar a fugit de acasaam asteptat o ieri la gara si pana a ajuns trenul a trebuit sa ma plimb pe tote peroanele sa vada strumfu trenurile....reintalnirea?emotionanta ca fata me a ainceput a plenge ,ne pupa si plangea,dar cea mai tare faza a fost cand a vazut o papan ...o striga si o strangea in brate
apoi am fugit repede la cora sa papam la kfc(suntem lesinati dupa aripiarele picante)si sa cumparam biancai alti adidasi ac nu i au mai placut lui gabi cei pe care i avea....mm am enervat un pic pe el dar ptr bianca oricat
..azis dimneata la 7 a plecat cu ai mei la olanesti
CUSCRAAAAAAAA bine ai venit ca imi era un dor de tine
ce face nora mea frumoasa???/
GIOVA deci n a vrut marco la bunici?nasol cu frigu mai ales cand esti cam.,....sexoasa
BIANCA scump dani
nasol cu ploaia asta acre nu se mai termina....bieti oamnei vai de ei...cunsoc situatia ca asa era acu 2 ani la tara la gabi...au dormit oamenii la poarta saptamani intregi
ASTERY ma bucur as aud ca razvan e bine

MIHA vacanta placuta
SILVI si eu am in rucsac schimburi ptr stef...un pampers,servetele umede,apa
va pup si o saptaman excelenta sa aveti...cat despre concediul in turcia....
pe 21 noaptea plecam cu masina si o luam doar pe bianca
cosmi1975 spune:
cu papan in brate s a inteles ca plecam in turcia cu masina...(nu stiu ce are DC ca dispare scrisu)....plecam la soramea si la cumnata cu masina ...mi e un dor de sora mea
toanca spune:
neata.
Aoleu....Cosmi pleci cu masina in Turcia?
Bianca, eu nu pun muraturi; cumpar
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
Biancas spune:
Cosmi, fain ca plecati in Turcia dar e greu drumul cu masina...2 zile am inteles ca se fac
. ma bucur ca o luati pe Bianca...cred ca va fi bucuria ei. Unde mergeti pana la urma? In Kemer? Emotionante sunt momentele astea de revedere intre copii, si Sandrei ii e dor de Dani cand nu e langa ea.
Trebuia sa te plimbi cu trenul putin sa vada Stef cum e
.
Toanca, mersi de raspuns si spor la munca....tu ce muncesti? la banca? Ca nu stiu..
.
Noi acum planificam o iesire la Stanceni cu prietenii dar se pare ca sunt ocupati weekendurile urmatoare
.
Si imi storc creierii ce sa ii cumpar lui Nelu de ziua lui ( e in 21 august)...m-am gandit la o masina de tuns (parul din cap
) ca eu sunt frizeritza sefa de cateva luni
...ne-am luat o masina de tuns mai ieftina sa testam daca merge si m-am cam saturat de ea si as incerca una mai de firma , ma gandesc ca merge mai bine si mai repede. Si de cateva luni eu il tund...si il tund frumos nu?
.
Si i-as mai lua ceva pe langa masina aia de tuns...ca aia practic mi-e mi-o cumpar
.
Parfumuri are....
O blonda n-are 

Bianca
toanca spune:
Binca, da eu lucrez la banca la departamentul juridic
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
silvi_2005 spune:
Salutare de la noi si o saptamna frumoasa sa aveti, la noi e soare si caldura mare vorba lui Caragiale
lucru rar in regiunea unde stam noi, mama se tot minuneaza ce vreme buna avem
. sapamana asta mai mergem la haltgarderie si apoi gata pe cand pleaca mama itra si Alain in vacanta, vrem sa stam cat mai mult pe afara in parc la pinic is la piscina ca nu stiu cand mai prindem asa vreme.
Am tot uitat sa va intreb poate stiti careva, ce pot sa fac pentru petele de pe fata, aveam ceva pete ramase de la sarcina pe care le-am tot tratat si nici nu se mai vedeau dar la mare am uitat sa ma dau cu crema 50+ pe fata si m-a prins soarele si sunt iar plina de pete
sa mor nu alta, am ceva creme darva remediu is naturist ca nu stiu zau ucm o scot la capat.
Giova foarte frumos ai descris nunta, in ziua de azi se poate face orice ca s-a mai dezghetat lumea la cap dar eu una sincer vb daca ar fi sa am de facut nunta acum nu as mai face nebunia pe care am avut-o cu 350 de oameni din care cunosteam 50 maxim ci as pleca cu Jean-Paul sa ma casatoresc in Caraibe, in cerc extrem de restrans
. Ce scumpic e Marcolino, nici Alain nu ar mai sta fara mine, plange si daca merg pana in oras rapid fara el, se mira mama ca nu mai vrea cu ea. E f buna ideea ta cu dormitul in masina al copilului numai ca noi la ce drumuri facem cam greu sa adoarma piti atat
oricum am zis clar ca in Romania cu masina nu mai venim in graba.
Cosmi e departe cu masina pana in Turcia dar nu de nerealizat
noi am facut drumuri si de 1800 km dar cu pauze si cu dormit, sa va programati asa traseul.Sa iei pe masina si ceva jucarii noi sa il atraga si jucariile preferate, noi asa am facut cu el. Binenteles ca scaunul e obligatoriu, drum bun sa aveti;
Salutari tuturor celor care sunt prin zona, o saptamana frumoasa sa aveti si soare in Romania ca am auzit ca e prapad mare in unele zone 
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Biancas spune:
Am fost si eu in piata...s-au ieftinit vinetele
..sapt trecuta era 4 lei kg acum e 2 lei. Am si luat 2 kg deseara fac vinete(adica salata de vinete cum ii spuneti voi
) Am luat mere verzi, nectarine, struguri, ardei, rosii...prune sa fac placinta cu prune (Maraki ai facut?) Castraveti nu am gasit decat intr-un singur loc si cerea 3 lei pe kg si erau marisori
. Mi-a spus o doamna sa incerc pe miercuri, joi ca atunci vin oamenii cu castraveti.
Alte noutati nu am...afara a iesit soarele si e cald din nou
.
Toanca 
Bianca