Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (295)
Raspunsuri - Pagina 14
silvi_2005 spune:
Salutari si de la noi si we frumos sa aveti.
Cristina sanatate multa puiutului, sper ca sunteti mai bine, imi pare tare rau ca e iar bolavior;Incearca sa ii dai in ceiut de menta Smecta dar pusa f putin ca doza sa nu ia gust rau ca are niste saruri f bune care restabilesc echilibrul electrolitic si ii trece stare de rau mai repede, hidratat bine si in rest sa stea linistit, ce tratament v-a dat medicul?
Cosmi sa porti sanatoasa treningul, we frumos sa aveti, sper sa ajungem si noi maine la ceva film; acum ca e mama si sta cu piticul.
Giova distractie placuta la nunta, sa ne pui poze cu voi.
Eu sunt moarta de obosita, abia ne-am intors de la Brussel si un drum cu Alain
trezit de la 8 spune totul, ne-am grabit sa ajungem ca anuntau furtuna in seara asta la 19 si straluceste soarele pe cer
si e canicula. Ma mai uit la ce poze noi au aparut pe la voi si ma pun sa vad ceva episoade din "Anatomia lui Gray" dupa e isi termina Alain vizionarea la winnie the pooh.
Un we frumos sa aveti, salutari la toata trupa.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
maraki spune:
Buna seara si de la noi,
Silvi la ce episod esti din Grey`s Anatomy? Eu am ramas la sezonul 4 ep.12, nu stiu cate sant din sezon dar nu mai aveam trase nici unul. Imi place si mie foarte mult serialul
Si aici a fost foarte cald astazi,maine s.au anuntat 30 grade dar mi se pare mai cald decat in Ro la temperatura asta
Eu m-am bronzat astazi ca tractoristii, am fost in parc cu Angelo si abea cand am ajuns acasa am vazut cat de rosie sant 
Giova azi ai nasit, ai cununat adica? Nu era vorba de botez nu? Sau esti la nunta colegului, aia cu fitze?Asteptam poze sa vedem ce tinuta ai avut 
Astery sanatate la baiat 
Astazi s.a jucat Angelo la un spatiu special cu apa si nisip, a trebuit sa ma duc la magazin intre timp ca sa cumpar un pantalon+tricou
ca erau fleasca cele care le purta
Bine ca stiu de locul asta, data viitoare sa ne luam schimburi la noi 
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
MIHA78 spune:
Astery, sanatate lui Razvan, sa treaca cat mai repede.
Giova scuze ca nu ti-am raspuns legat de vreme, am fost tot prin oras sa-mi fac lichidarea la vechiul loc de munca, apoi la cumparaturi, maine mergem in Ungaria o sapt. A fost f. urat ieri in Cluj, dar sper ca la nunta v-ati distrat. Cum mai e Marco cu tusea?
Maraki maine aveti programare la dr?
Silvia am vazut pozele, f. frumos concediu ati avut. Voi lucra la Primarie nu la consiliul judetean, e si acolo stare civila, directorul de acolo a fost in comisie, un tip ffff. sever asa ca mai bine aici.
Maine mergem ptr. o sapt. la Hajdu asa ca ne auzim sapt. viitoare, din 4 august merg la lucru, imi cam plange sufletul ptr. Tudor, imi tot spune ca el cand e mami la servici sta cu tati....ceea ce e imposibil. Va trece cumva acomodarea, oricum in decembriue tb. sa merg.
Sanatate tuturor si sa ne auzim cu bine.
Biancas spune:
Miha, concediu placut si sa faci poze multe....ca stai cam prost la capitolul poze.
Sa faci poze cu pestii
. Ati mai fost la Hajdu?
Noi pe acasa, Dani doarme , Sandra face la mate si eu am terminat de facut felul doi pt maine...ficat in ceapa.
Dupa-masa daca ne lasa vremea mergem la Nelu la servici, fiu-meu e obsedat de salvare, politie...cand aude sirene ii trebuie sa il duc la geam la vada. Intr-o zi a venit f bucuros acasa ca i-a facut cu mana nenea politzaiu` prieten cu tati
. Era cel mai fericit, striga politia si 112 in gura mare in plina strada...toata lumea intoarce capul dupa el
.
La amiaza mi-a facut show, nu a vrut supa si plangea ca el nu mananca. I-am spus ca daca nu mananca supa nu ii dau felul doi. Si urla...si eu mi-am terminat supa si m-am ridicat sa imi pun felul doi in farfurie si el a chemat-o pe Sandra pe scaunul meu sa ii dea supa...dar nu a vrut supa din bolul lui ci doar din farfuria ei
. Pana la urma a mancat ceva supa si putin pireu cu carne, a trebuit sa zic ca e concurs care mananca primul e ingeras dar degeaba. Cand a terminat a zis :hai mami du-ma la culcare"..si gata masa. Doamne ce copil incapatanat, numai cum vrea el face si degeaba il cert, pedepsesc, ii dau peste fund ca daca a zis NU mananc, nu mananca
.
Si ai vostrii sunt asa incapatanati? ![]()
Ai mei din familie spun ca incapatanarea lui Dani i se trage din mostenire de familie...de la tatal meu care era asa
. Nu stiu ce sa zic de semanat seamana f bine cu tatal meu...am inteles ca zodia capricorn e o zodie care da oameni incapatanati.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Eu m-am saturat de atata ploaie 

Afara a inceput sa ploaie , nu putem iesii niciunde.Of..ce m-am saturat de stat in casa
.
Bianca
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
silvi_2005 spune:
Maraki eu am vazut pana la episodul 4 din seria 4, ma enerveaza ce le ot complica Gray cu povestea ei de dragoste
Simpatic Angelo eu una nu pot sa merg cu Aain fara schimburinicaieri, azi am fost la padure la un gratar cu ceva prieteni si l-am shimbat de 2 ori, s-a trantit pe acolo de era negru la un moment dat apoi a turnat un suc pe el
eu si in poseta am mereu un tricou un pampers si un pantalon de-al lui
Cristina cum mai e Razvanel?
Miha vacanta faina sa aveti, o sa fie ok si la Primarie ca au bonusuri si prime mari stiu din surse sigure
eu am lucrat la Consiliul de aceea te intrebam.Merci de aprecierile de la poze, esti draguta.
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
Giova spune:
din Timisoara!!!
In primul rand vreau sa va spun ca ne-am intors tot in 3 acasa, nu a vrut sa ramana la bunci. azi a
dupa Clau non stop, nu s-a dezlipit de el, de parca simtea ceva.
In al 2-lea rand sa va spun de nunta:...frumosss, elegant, fitos, tot ce vrei. dar frig frate...de am inghetat acolo.
Nu mi-am mai luat costumasul, caci si cumnata si Clau au zis ca nu stau afara, doar cat coboram din masina. ok, mi-am luat doar rochita, pusa pe umeras si la drum cu noi.
Ne-am oprit la bunica la Unirea, si dupa ce am iesit din sat catre Turda a inceput ploaia si scadea temeperatura pe bord. am ajuns in Cluj, normal ca ploua, arata 13 grade, eu ajunsesem sa ma gandesc la miri, caci noi...
am ajuns la Belvedere in parcare, ne-am dus sa ne schimbam- mirii nu sosisera inca.
Ok...pusi la 4 ace, mergem spre sala. ne intampina un ospatar cu sampanie, dupa care cateva tipe, care ne indruma catre masa noastra. Intram....frumossss, muzica clasica in surdina, salutam cateva persoane si ne indreptam spre masa noastra. Inainte sa ne asezam constatam ca suntem pe terasa
. am crezut ca pica cerul pe mine
. era o terasa inchisa lateral si avea fata libera. au pus cei de la firma de amenajari ceva perdele sa fie misto, dar le sufla vantul si frigul era inauntru.
I-am zis lui Clau sa-si ia prietenul-whisky- si sa-mi dea sacoul lui.
tot tineretul era pe terasa, se gandeau ca va fi cald si pt. noi ok. Daca pana atunci au suplimentat cu AC- pe banii mirilor, acum umblau dupa incalzitoare pt. terase
.
In stanga noastra erau 2 baruri de gheata: la unul se serveau diverse coktali-uri, la celalat era sushi bar. ce sa va spun...misto, lume selecta- diverse "goange" din Cluj, plini de bucuresteni- toti colegii lor au venit.
Inainte de dansul mirilor au fost o trupa de dansatori profesionisti, ei au inceput cu valsul, dupa care i-a luat pe miri, au valsat cu dansatorii, pe urma ei singuri. ce mai...frumos de tot. dansatorii au mai avut cateva prestatii pe toata durata nuntii.
Meniul a fost excelent pt. iubitorii de peste.
Eu am cam rabdat foame.
Aperitivele au aratat bine, dar multe erau cu somon, sau prosciutto crudo( carne cruda). asa ca eu am mancat maslinele si un snitel de pui si ceva branzica.
Pe urma au servit pastrav in sos meunier (noi am avut salau in sos meunier- la nunta noastra). am mancat putin, dar pestele era intreg si cand ii vedeam ochii si dintii, efectiv imi venea sa
. cica asa se serveste asta, dar mie nu mi-a placut.
Sushi iar n-am servit,lui Clau i-au placut.
au mai adus ceva praji, dar crema era inghetata de fapt- cica e o patoserie celebra in Cluj a unui italian.
de baut nu am prea gustat cine stie ce, caci trebuia sa conduc spre casa. Un campari orange, un cosmopolitan si ceva cockteiluri fara alcool.
au urmat muschi de vita cu sos de pepe verde si cartofi natur si carne de porc cu sos cubano (un sos dulce/picant) cu salata de fructe langa( mango, si nu mai stiu ce era). eu am mancat carnea de porc si fructele separat. nu-mi place combinatia dulce/sarat.
a venit tortul....m-a apucat nostalgia dupa nunta mea, caci era cam asemanator tortul. ultimele au fost sarmale cu smantana, eu nu am mai m,ancat caci eram plina de nu stiu ce...probabil ca paine, caci am bagat la greu si praji, tort, fructe.
exceptand frigul pe care l-am mancat, mancarea prea rafinata-pt. gustul meu si barurile de gheata care se topeau si mai curgeau pe langa (era tot ud pe acolo, si veneau femeile de serviciu cu mopurile), a fost super. a fost o nunta la care cred ca viseaza oricine, oricum eu asa mi-as fi facut-o daca aveam mai multi banuti.
Cei de pe terasa nu vedeau masa mirilor, dar era amplasata o plasma si ii vedeam direct pe ei.
In schimb hotelul care e de 4 stele nu mi-a placut. nu stiu cum si-a luat stelele alea, dar restayurantul e comunist, nu e amenajat defel. Noroc ca a fost plin de aranjamente, luminite si alte ornamente facute de agentie, caci de nu...era naspa.
pe la 12 am plecat si noi, am condus eu pana in Alba, e prima data cand conduc in afara touaregul, a mai fost si noapte, dar doamne multumesc am ajuns cu bine si am fost chiar felicitata de al meu sot
.
poze nu ne-am facut, caci mi-a fost rusine sa ne pozam pe acolo. am facut ceva poze la barurile de gheata si un ornament. sa vad ce a iesit.
trimit mesajul si revin.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Giova spune:
Miha vacanta faina sa aveti si vreme buna.
se va obisnui Tudor fara tine acasa, stai linistita. si 8 ore trec repede, e pe maini bune, asa ca nu trebuie sa aveti probleme.
Maraki sorry, dar nu ne-am pozat. oricum am mai fosdt cu hainele astea cand am nasit in Oltenia, anul trecut.
de nasit numai in sept. nasim, musai sa-mi caut rochie si sa comand costumul lui Clau, poate ne-am trezit tarziu, dar sa mor de am avut chef de asa ceva.
Ma bucur ca s-a distrat Angelos la locul de joaca.
Silvia noi plecam cu marco la drum, cand e ora de somn-la pranz, asa suntem siguri ca 3 ore doarme si noi suntem linistiti. caci in rest...e belea. asa ca te inteleg, mai ales ca a fost trezit si devreme.
Bianca de dat am dat 10 mil, sper sa fie bine, caci meniul m-am interesat cam cat e acolo, intre 1.400.000-1.800.000 lei, asa ca sa speram ca am dat ok. De intrebat nu am intrebat pe nimeni, ne-a fost jena. alti colegi de faculta nu au fost si nu stiam cu cine sa ne comparam.
fug sa-mi culc copilul, cica ii e somn.
3pe maine
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Biancas spune:
No buna seara...
Giova...interesanta peripetie nunta asta
nasol ca a fost frig. Trebuia sa iti iei un "laibar" daca iti era frig, mai importanta e sanatatea decat toate fitele alora
Ati dat cam multi bani pt niste specialitati de peste
bleah...nici eu nu ma omor dupa peste. Deci a simtit Marco ca vreti sa il lasati acolo... Si Marco cred ca e Dani dupa Nelu.
Noi am fost la Auchan sa mai iesim din casa. Am facut ceva cumparaturi, acum imi e plin frigiderul ca de abia se inchide
.
Din perlele lui Dani pe care tot uit sa le scriu va spun una...
"Mami...fac kk pui" tot nu intelegeam de ce spune cand face kk ca face kk pui
. Acum cateva luni cand il puneam pe olitza ii spuneam ceva de genul: "Uite aici e olita, fa kk pui "- pui era un cuvant de alint. Si acum asta micu spune ca el face kk pui
. Poate citind nu e atat de distractiv ca atunci cand spune pe viu 
Merg sa il culc...i-am prelungit ora de somn ca e vara la 22-22.30. Azi mi-a facut figura si a dormit o ora si 15 minute...toata dupa masa nu i-a convenit nimic, s-a certat cu Sandra 
.
O seara placuta sa aveti.
Maine e luni, la servici ....din nou
P.S.
Astery cum sunteti?
Irina, mai ai mult concediu?
Bombo, ce fac printesele? 
Ali, ce face nora mea? De cate ori merge la radio Nely Furtado ma gandesc la ea 
Maraki cam rarutz pe net...iarasi nu te lasa Angelo? Astazi pe unde ati mai fost?
Bianca
anymony spune:
SALUTAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!
Cam tirziu si eu cu vesti..de azi a amiaza sunt la Iasi, dupa ce 2 saptamini am stat la tzara...Ioana e inca acolo, dar eu am venit cu trebi si numai bine ca am venit DEGEABA!!!!
Si colac peste pupaza s-a inchis si drumul de la Pascani pe care am venit din cauza inundatiilor...noi suntem bine dar in jur e jaleeeeeeeeeeee...
noi raportam eliberearea de suzeta....yupiii
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina