Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (295)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

doamne ce tampenii am scris. Toanca am uitat un 0, 130 din 150 invitati. Nici in familie nu sunt 13 persoane.
Cosmi am inteles, plecati in Italia, nu in Turcia.
Ana de france spor la facut bagaje si concediu placut. asteptam poze cu Alex tuns.
Bianca, mama face zacusta cu ciuperci, dar nu-mi prea place. e mai buna aia cu fasole.
Mama dar chiar e grea la stomac reteta aia cu ceapa si ficat. 1 kg!!!
eu fac ficatul numai cu usturoi, si numai ficat de pui am gatit.
Oricum, marco nu e mare fan, la gradi il mananca ca le rade ficatelul peste cartofii piure, cu sos, zici ca e o budinca.
Ingrid , multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi!! concediu placut si distractie faina la mare si munte!

mi-am pus porumb la fiert. sper sa pot manca unul pana merg dupa pitic.

aseara a baut marco 250 ml ceai de lamaie. am fost convinsa ca va face pipi in pat, dar a facut numai dim. dupa ce si-a baut si lapticul.

cand am mers spre Alba i-am pus pampers. dupa ce s-a trezit, i-a zis lui Clau: tati opeste masina, veau sa fac pipi.
eu: fa in pampers.
el: nu, veau sa fac afala, nu in pampes.
asa ca, nici gand sa mai folosesc ultimii 10 pampersi care ne-au mai ramas.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

eu am avut 2 nunti1 la restaurant si una la tara la buncii sotului...la prima 110 familii si a doua vreo 40 ed familii...balamuc nu alta dar as se faceau nuntile acu ....12 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova...azi maine scapati de tot de pampers...ce bine . nu e greu la stomac ficatul..mie nu mi se pare. E si mult ficat..ceapa aia e caun sos...noua ne place.
Dani s-a trezit spre dimineata la 5 sa faca pipi ca aseara si-a baut laptele la 21.30 cand am venit din Auchan . Eu nu mai imi fac probleme ca ii dau laptele tarziu, nu mai face demult pe el, cand il trece pipi se trezeste si cere olita. Si porcusorul a dormit azi pana la 9.45....iar ieri cand as fi putut sa dorm si eu s-a trezit la 7.30 .
La nunta am avut 236 persoane...am chemat 240 persoane ...deci lipsa 4 persoane ...am aproximat bine . Iar daca dupa nunta investeam banii in apartament puteam sa ne luam unul cu 2 camere. Asa...am tinut banii la banca sa "creasca" si intr-unn an s-au dublat preturile si dobanda a scazut . Eu am zis ca nu ma mut intr-un apartament gol ..prefer sa se adune la banca sa imi iau si mobila din dobanda...si nu mi-am mai luat ...adica ba da...dar mi-am luat credit de la CEC pe 15 ani cu dobanda mica pe care l-am si achitat demult . Daca faceam nunta in Caraibe nu ma aleageam nici cu atata .
Orice s-ar zice...in ziua de azi o nunta e un ajutor pt tinerii casatoriti.
A..si nunta mea nu eu mi-am facut-o...parintii si socrii...eu aveam 19 ani..ce stiam eu de nunti meniuri...chestii socoteli...
V-am merg acasa sa imi coc vinetele

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Bianca nu ficatul mi se pare greu, ci kilogramul ala de ceapa. oricum, nu e mancare pt. un copil de 2 ani jumate, asta e clar. lui Clau cred ca tyare i-ar placea, soacra gateste in genul asta.

acum cativa ani faceai ceva cu banii de la nunta, dar in ziua de azi....
Noi ne-am facut nunta pe banii nostri, dupa ce am platit tot, hainele, si drumurile pana in Alba, am mai ramas cu 3000 euro. I-am cheltuit anul asta pe ratele la apartament.
Ma gandesc la altii care nu au casa, nu au nimic ce naiba fac cu banii astia? nici pt. avansul unui ap. nu le ajungea[]bang].

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

acum ne-am adunat si noi pe acasuta, mama face ceva tocanita de pui ca cel de casa, pui fermier ii zice aici, vai ca am mancat in prostie in ultima vreme
Ana de France merci de staf, hiar o sa incerc numai sa gasesc mara verde ca e cam greu de gasit, la Cora sa vad.Eu am folosit ceva de la Farmec si acum mi-am luat iar, chir mi-au trecut aproape de tot nu se mai vedeau decat cu lupa, am o pata pe frunte si una pe obrazul stang, langa arcada.pune cand ai timp poae cu alex tuns pls, eu nu am mai reusit sa il tund ca ma refuza coafeza in Ro cand il vedea ce urla,o sa incerc sa il tund eu ca la mine sta.Drum bun sa aveti si distractie frumoasa In caraibe poate ajung sa serbez 10 ani de casatorie peste 2 ani.
Giova super bine ca ati scapat de pampers, noi tot cu el suntem, face pipi a Wc de fiecare data dar mai face si in pampers, se joaca si nu imi spune cand face si am fost tot plecai asa ca nici o sansa sa il las fara pampers.Si eu sunt fan zacusca de fasole dar nu am nervi sa fac, imi dadea mereu soacra mea dar acum....Cat despre porumbul fiert am manca in prostie in Ro, cred ca un kg numai de la porumb am pus pemine, aici nu gasesc nicaieri decat ceva fiert gata care e ca naiba la gust.Am gasit o reteta de risotto f buna, daca vrei ti-o dau pe mess ca si tie iti plac mancarurile italienesti.
Bianca merci de inf, petele mele au fost maronii si acum sunt un maro mai pronuntat putin nu sunt ca si cele de depigmentare. Asa cum scriam mai sus eu am mai scapat o data de ele acum am facut prostia sa stau la soare fara protectie.
Cosmi si eu am inteles de Turcia nu stiu de unde, unde in Italia mergeti ? la mare, banuiesc;

Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006

Mergi la inceput

Doamne cat de eficienta sunt...sa nu ma deochi . Am si mancat de amiaza si am si prajit vinetele sa nu stau dupa ele.
Asa ca sunt libera..cred ca iesim pe afara. Placinta nu fac acum..poate deseara daca am chef..pana maine daca nu se strica prunele.
Giova crezi ca lui Dani ii dau sa manace tocanitza dinasta? Nu...nu i-am dat niciodata, lui i-am dat doar ficatul din ea si ala daca l-a mancat...el a avut azi supa si pireu cu ficat doar doar supa a mancat...cand sa manance felul doi a spus "nu-mi place " asta e cuvantul lui preferat mai nou .
A mancat o jumatate de nectarina, la struguri a spus "nu-mi place " si a mai mancat un mar dinasta de vara. La amiaza doar supa...deci cam asta e meniul lui. Nu ma mai stresez ca n-are sens.
Azi ma suna Nelu la servici si vb...si in gluma si razand ma intreba cu cine ma intalnesc eu (barbat) cand e el la servici Am ramas "ca la dentist" si il intreb de unde pana unde a ajuns la concluzia asta ...la care imi spune ca Dani i-a spus ca a fost ieri cu mami si a mancat pizza (am luat din Auchan) si ca nenea i-a dat inghetata (cand sa iesim din magazin am cumparat inghetata)... Am tot stat eu si am rumegat problema de unde pana unde nenea i-a dat inghetata si ce nene ca am fost doar cu copii, bineteles ca i-am zis ca Dani vb prostii si cu asta am lasat in aer discutia.
Dar vin acasa si mi-a picat fisa nenea care i-a dat inghetata lui Dani era nenea care servea...naiba s-a uitat la el si si-a amintit despre ce nene vb Dani .
Deci aveti grija cu cine umblati cand sotii nu sunt acasa ca copiii...va parasc
Ingrid, La Multi Ani , sanatate, fericire si tot ce iti doresti

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Apropo de porumb fiert...azi nu mi-am cumparat am destule in frigider de mancat, am zis ca daca merg miercuri sau joi in piata mai cumpar.
In Ungaria am mancat un porumb... era oribil...dulce..nu seamana deloc cu porumbul nostru, cred ca il fierbeau cu zahar .
Oribil .

Mergi la inceput

Silvia lasa ca va spune si Alain cand va face pipi. asa era si marco, facea pe el, daca nu-l intrebam. acum ne zice, sau merge el singurel la olitza.
Noi am inceput operatiunea despampersirea din ianuarie. asa ca...de 2 luni, pot spune ca zice cand face pipi/kk. de 2 sapt. nu il mai pun noaptea.
cum e rissotto ala? cu ce?
si boala mea e porumbul, nu gaseam in Italia, decat cum zici si tu, gata fiert cu un gust oribil. eu mai mancam dintr-ala in cutie, in lipsa de altul.
Vai Bianca ce m-am distrat cu porumbul dulce. Dintr-ala am cumparat si eu. asa e soiul lui, nu e fiert cu zahar. la inceput nu mi-a placut nici mie, dar in Tm, cam rar gasesc dintr-ala normal.
si marco paraste lui tat-su tot.
noi avem mare grija ce vorbim de fata cu el, sa nu ne trezim ca spune pe la gradi. caci de acolo imi povesteste o groaza de lucruri, si ma gandesc ca asa face si acolo - spune de acasa.

am pus ghiveciul la foc, astept sa se termine si pe urma iesim afara.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

am ajuns acasa si n-am forta sa ma apuc de treaba-a se citi lene...
sa va zic faza...legat de pipi...sambata seara eram la o terasa cu o prietena.ma duc la baie si cand ma intorc vad ca unii oameni cam mustaceau la mine...m-am lamurit cand am ajuns al masa.alex ceruse lamuriri suplim privind scopul plecarii mele, asa ca a gasit de cuviinta sa spuna la toata lumea ca mama plecat sa faca pipi la olita ca au o olita fff frumoasa astia la restaurant, ca siçgur e interesant sa faci si kk in olita lor etc...noroc ca terasa era "centrala" asa ca trei sferturi erau turisti si nu intelegeau fr...

silvi-cautati un coafor de copii...la noia fost super.la tv din fata scunuli lui il astept oui-oui( cand l-am progr m-a intrebat ce varsta are si ce-i place) tanti s-a miscat ff repede si noua ne era teama de tuns de asat am cautat un loc special pt copii

merçi de urari si eu abai asteppt sa ajungem la porumb ...alex manca anul trecut cate 3 unul dupa altul...si la pepene visez..si la astat cu burta la soare..ma enerveaza aia de la air france: mi-au dat veste buna ca si aex are dr la bagaje cat un om mare(doar si plateste tot atat), dar veste proasta ca imi ia carucioru la cala...asa ca degaba ma lasa ei cu 24 de kile la bagaje de mana ca n-am cum sa le tarai pe acolo, daca alex nu e in carucior...ma si vad la curse cu obstacole ep aeroport

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Andiaroro poate turistii stiau si franceza cine stie
Giova..deci asa e soiul lui? E oribil...oricum, eu credeam ca e fiert cu zahar.,,nici nu aveam pe cine sa intreb cu maghiara mea de balta . Am patit-o in farmacie...eram gravida in 4 luni si ma dureau ingrozitor picioarele ...nu ma puteam misca de durere si m-am dus la farmacie sa imi cumpar indometacin. Si ii explic la aia ca vreau indometacin si merge in spate si imi aduce, imi spune cat costa ii spun bine si cand sa platesc o intreb daca 3 darab nu poate sa imi dea (3 bucati). Si ea zice ca da, si merge iar in spate. Si cand sa platesc...vad pe casa de marcat suma X 3...ea mi-a batut 3 cutii nu 3 bucati . Si dupa ce am platit o cutie am realizat ca de fapt erau pastile, asa ca a trebuit sa ma intorc cu sa ii explic ca eu vreau indometacin pt partea dorsala Cam asta e peripetia mea in Ungaria, dupa toata faza asta (aia facea spume ) mi-a trimis sora-mea mesaj in care in spunea ca nu am voie sa iau indometacin . Poate am mai povestit faza asta...numai retin...deci cam asa m-am inteles eu in Ungaria cu farmacista .
Am fost afara..."pi centru" si am mancat cate o melba , ne-am uitat la pantofi...( e plin centrul de magazine de pantofi)am dat o tura de centru si acasa. Ne-am socializat si noi
Pe copii i-am trimis la maica-mea vizavi sa ii duca niste vinete ca i-a fost lene sa se deplesaze, mai bine spune ca nu vrea de cat sa vina. Serialele astea
Maraki, pe unde esti draga?
Eu mi-am facut ceai verde si ceai silueta perfecta...vreau sa ma fac sifilda

Mergi la inceput