Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (295)
Raspunsuri - Pagina 13
toanca spune:
Cristina....of,of,of ....saracu Razvanel.
Ai fost cu el la dr?
Sanatate multa!
Cosmi, si nu ne spui si noua ce i-ai luat?
Sa porti sanatoasa treningul
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2
cosmi1975 spune:
ba da va zic...pai un rimel ,un fard de ochi cerde ca asta i place si o crema buna de fatza
T_Ioana spune:
Cristina
imi pare tare rau pentru Razvanel. Va doresc insanatosire grabnica si sa nu mai aveti nici un eveniment de genul celor de asta noapte! Tinem pumnii sa fie totul bine! Ganduri multe pozitive pentru voi

Ioana si
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">
2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">
3
"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"
miraklucker spune:
Cristina off imi pare asa de rau de voi!!
Miha felicitari pentru job.......si eu l-am acceptat pe cel nou. Inca ma mai gandesc daca am facut sau nu bine, voi vedea asta dupa ce voi lucra vreo 6 luni. acum astpt sa-mi trimita contractul pe mail (ar fi trebuit sa vina azi), si saptamana viitoare sa-mi dau demisia. Voi incepe din 1 oct.
Marakinu stiu de ce s-a retras....nu mai e rentabil (costul productiei ridicat, al medicamentului scazut), nu mai e actual, poate sunt altele noi mai bune. Habar n-am.
...eu iara nu na net acasa, sau daca merge e de groaza, am impresia ca am pus eu vreo obtiune aiurea, doar ca a inceput sa nu mai mearga dupa ce ne-am intrs din vacanta, si sa butonez eu la el cand deja nu mai mergea.
sper sa vina maine un vecin sa-i dea de capat.
V-am pupat
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Giova spune:
de la cumnata!!!
am ajuns cu bine in Alba, pe marco l-am lasat cu tata si noi am plecat de-acasa. imediat mergem sa-l preluam si sa-l bagam la somn.
Bianca inca ma gandesc daca sa-l las. Daca il intreb pe el, zice ca sa raman si eu cu el, ori eu asta chiar nu pot, am o groaza de treaba in Timisoara.
Cosmi sa porti sanatoasa treningul. fain cadou, sper sa-i placa prietenei tale.
Cristina imi pare tare rau de ce aud. da, e o pacatoasa de enteroviroza, a fost si pe la noi, acum o luna cand a luat si marco. nu-i bai ca nu mananca, doar sa-l hidratezi bine.lasa sa bea laptic, daca ii place. marco in afara de apa nu vroia nimic si aia o varsa dupa 5 minute. dai Debridat si imodium, sa vezi ca ii mai trece.
Insanatosire grabnica ii doresc frumosului.
merg ca mai am treaba cu mani/pedi, pensat.
maine pe la 12 plecam spre Cluj, poate reusim sa ne vedem putin si cu nasii nostri.
si weekend fain sa aveti.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Biancas spune:

Astery imi pare rau de Razvan. Saracutul si mai ales saraca de tine ai facut noapte alba azi noapte. Stiu si eu cum e, a avut si Dani mai prin primavara, noroc ca la noi a durat fix o noapte, a doua zi nu a mai avut nimic atat ca a mancat de regim. Sper sa va treaca repede.
Giovadistractie frumoasa maine. Sa ne spui cat ai cinstit ca sunt curioasa
. Si eu am o nunta mai cu fitze in august
Cosmi, deci te-ai cadorisit si pe tine...frumos sa porti sanatoasa treningul...trebuie sa imi cumpar si eu unul mai prin toamna.
Pt cine nu a vazut stirile azi...:
http://www.protv.ro/stiri/social/atentie-doamnelor-dietele-nu-au-efect-daca-nu-aveti-un-somn-bun.html
http://www.protv.ro/stiri/social/un-nou-dusman-pentru-angajatii-care-pierd-timpul-la-calculator.html
Azi am facut gramatica cu Dani
. El spunea "pistolul mea" noi il corectam "pistolul meu", camasa mea, paharul meu.... repeta el dupa el sper sa fi retinut ceva. La el toate sunt "mea" nu exista "al meu"
Maine dimineata merg la parastas si ajung acasa dupa masa ca mergem la maica-mea la masa.
O zi frumoasa.
Noapte buna.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
cosmi1975 spune:
salutare gagici
ce liniste pe aici....eu am culcat baiatul si ma odihnesc dupa ce toata dimineata am facut treaba mancare,curat apoi fuga la magazin sa i iau si lui gabi un trenining ca tare i a placut al meu
acum bantui pe net ca vreau ss mi invit sotul la un film....dar nu stiu care
BIANCA...off ce trec anii....
GIOVA distractie faina la nunta
Biancas spune:
pe Nelu l-a chemat datoria asa ca stam si noi prin casa si asteptam sa vina repede ...saracul...nici nu a apucat sa manance nimic azi 
Cosmi film...ce frumos
...nu am mai fost demult. La care v-ati hotarat sa mergeti?
Dani a dormit 3 ore de amiaza si eu cu el
.
In rest...ploaie si vreme urata ..
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...