Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (295)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Eu am venit rapid de la servici, am mancat si am pus sa fac o supa de gaina si vita cu taitei. Am curatat legumele, le-am lasat sa fiarba si am mers la cimitir la tatal meu. Azi are 5 ani de cand nu mai e printre noi . Dani s-a urcat pe cimitirul lui (e beton) si l-am lasat...am zis ca macar asa poate sta in "bratele " bunicului pe care nu il cunosaste .
Apoi prin piata la cumparaturi (iar am luat lebenitza si porumb) si acasa. A fost sora-mea pe aici am stat la povesti si cam atat..
Copilul meu s-a facut cam agresiv si in limbaj de cand se uita la Power Rangers. De maine i-am interzis Sandrei sa se mai uite la desene cand e Dani in zona.
Sa vezi cum comenteaza inapoi piticu ...ii spun" Ai grija" comenteaza si el "ai grija mami" ii spun "vezi ca iei bataie" comenteaza si el "vezi ca iei bataie mami" . I-am dat peste guritza azi asa finutz si repede a lasat ochii in jos dar de comentat tot comenta mai departe cand ii ziceam sa aibe grija ca o capata . Si dupa asta a inceput sa planga si s-a dus repede la Nelu sa ma parasca . Smecherul...cat e de mic atata e de smecher.
Are 13 kg ca l-am cantarit azi. Inaltime nu stiu...vreo 92-93 avea ultima oara...nu stiu daca a mai crescut .
Merg si eu sa mananc o felie de lebenitza si apoi la somn cu mine.
Noapte buna

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Buna dimineata !!!
Haideti la o ca este pt toata lumea
Eu sunt happy, acum am trimis-o pe colega mea la finante cu declaratiile ramase, azi e ultima zi asa ca sigur e jale pe acolo
In rest...program de lucru normal....nu ca pana acum...foc continuu.
Sunt prin zona...

www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

neata gagici

eu pe aici ma preg sa merg dupa un cadou ca e ziua unei prietene....habar n am ce sa i iau

papan e la mama ca gabi a lucrat toata noaptea si tb sa doarma iar cu strumfu prin zona nicio sansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata!
Miha felicitari doamna! Sa fie intr-un ceas bun si sa ai o gramada de satisfactii. In ceea ce priveste salariul iti doresc sa ai parte de zeci de prime si premii (macar cum se dau la Primaria Bistrita) si sa fie jobul cat de lejer posibil!

Ioana si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005) (montaj)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1
www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2
www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank">3

"Cainele moare de drum lung iar prostul de grija altuia"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

dus copil la gradi si ma bag la facut bagaje.
a tusit azi noapte vreo 5 minute rau de tot, puiul meu. parca siropurile astea nu au nici un efect, naiba sa le ia.
Ma tot gandesc, daca sa-l las o sapt. in Alba, mai ales ca si tuseste asa, nu stiu. Sincer mi-e groaza, caci la cati sunt in zona iese un rasfatat si jumatate.
Bianca nasol ca se uita la desene dintr-astea. pe marco nu-l atrag, sper ca multa vreme de acum incolo.
Cosmi spor la gasit cadoul potrivit.

gata, la bagaje, cred ca mai imi iau si un costumas cu mine, la ce vreme naspa e.....

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

gata totul.
astept sa vina Clau si plecam spre Alba.
V-am tzucat pe toate.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, drum bun si distractie placuta

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca
http://www.dropshots.com/toanca1
http://www.dropshots.com/toanca2

Mergi la inceput

Drum bun Giova si distractie placuta la nunta.
Lasa-l la Alba pe Marco sa se bucure si bunicii de el. Daca tuseste sapt viitoare sa ii dea bunicii "medicamentul saracului"...ou frecat cu zahar, miere de albine...lasa ca ii trece lui . Lui Dani i-a trecut tusea cu Eurespal, a fost singurul medicament care l-a ajutat.
Cosmi, succes la cautat cadou...habar nu am ce sa ii cumperi, depinde ce ii place ...chestii de design interior ai putea sa ii cumperi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Bon jour.
Miha, FELICITARI! Ma bucur din suflet, ai o mare realizare! Bravo, iti doresc multe succese la jobul ales.

Gio, drum bun si distractie placuta.

Maraki, nu stiu cu vitaminele. Eu ii dau lui Razvan Multi Sanosvit cu Fier.

Fetelor, sunt varza de suparare: de la ora 2 azi noapte Razvan a varsat continuu. Nu stiu cum statea in momentul cand a inceput, ca initial am crezut ca mi-a aruncat cineva o galeata de apa in cap, in asa hal a varsat. Si a tinut-o pana la 6 tot in varsaturi. Acum are si diaree, si ceva febra... Am inteles ca este o super-extra-mega apidemie de boli diareice. Deci Razvan a facut o enteroviroza. Ii dau tratament, nu mananca nimic, decat Nan fara lactoza... stiti cu fixatiile lui alimentare, nu baga nimic acasa (la cresa in mod obisnuit cica mananca), nici mancare normal, dar regim, nici atat...
Si planuiam sa mergem la munte in we asta...
Acum doarme, merg si eu langa el.
Va pup pe toate si aveti grija de voi.

Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)

www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

gata i am cumparat ceva ptr ea...mie imi place ca atunci cand e ziua cuiva sa i cumpar cadou ptr ea nu lucruri ptr casa alea le cumpar cu alte ocaziidar mi am luat si eu ceva...un trening frumossss de la puma

Mergi la inceput