Alesia e acasa!
Raspunsuri - Pagina 7
marius spune:
Am actualizat lista pana la data de 01.08.2008 pe prima pagina.
Multumesc.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
claucia spune:
Multumim Marius,
Ce bine sa citim vesti bune despre mica papusica.
Clau si Alessia Maria 13 iulie 2007
printesa mea Alessia
vikinga spune:
Am mai primit inca 50€ de la o doamna draga de pe forum, multumim. Deci anonim 50 €.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldowww.ana-alesia.ro " target="_blank">Ajutam o bebelina mica sa ajunga acasa? Va asteptam aici
Qamar spune:
hello
Marius, tocmai am depus si eu niste bani pentru Alesia in contul tau; o parte din ei sunt pentru bazar (am licitat acolo o traistuta), restul sunt pentru a rotunji suma
sanatate multa Alesiei
Mariaa spune:
Magda, cum e Alesia? Ai luat legatura cu producatorii de sonde cumva? Sper ca nu ai intampinat probleme.
Asteptam vesti despre micuta.
pentru Emma
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
crisflo34 spune:
Suntem si noi cu totii alaturi de Alesia si familia ei. Sabina Cimpeanu ii trimite multi pupici si o roaga sa fie curajoasa in continuare!
Am trimis si noi banuti azi in contul lui Marius!
Doamne Ajuta si multa putere!!!
Cristina, mama Sabinei; Cosmina, matusa Sabinei
vikinga spune:
Mikirki, am primit cei 30€ de la tine, multumiriVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldowww.ana-alesia.ro " target="_blank">Ajutam o bebelina mica sa ajunga acasa? Va asteptam aici
Dodo-pui spune:
Marius am trimis banutii azi(am licitat la bazar-si astfel achit) si tie PM
Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
Anina_n spune:
Am trimis si eu, in contul lui Marius, 35 RON.
Sanatate, putere si curaj, sa luptati in continuare pentru Alesia !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
vikinga spune:
Liana30 multumim pt cei 20€. Oana cum e mai bine pt tine la actualizarea listei? Sa te anunt pe pm ori aici, ori la citeva zile sa-ti scriu pe pm mai multe donatii odata?Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldowww.ana-alesia.ro " target="_blank">Ajutam o bebelina mica sa ajunga acasa? Va asteptam aici