Alesia e acasa!
Raspunsuri - Pagina 6
blackpanterro spune:
Oana_B, am pus si eu banuti in contul tau.
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier
"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner
Oana_B spune:
Blackpanterro, am primit, multumim
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
Minimoriset spune:
Astazi si ieri a fost la GreenHours o expozitie cu vanzare de creeatii handmade unde artistii expozanti au donat fiecare cate un obiect care a fost pus pe un panou dedicat Alesiei. Banii obtinuti din vanzarea obiectelor ne-au fost donati pentru Alesia. Multumim!
Alesia a fost bine in weekend si nu a avut febra. Am pus niste poze mai recente (vineri-sambata) pe pagina ei.
Speram ca saptamana aceasta Alesia sa vina acasa(daca va scapa de un stafilococ care isi face de cap).
Multumim de ajutor si de sustinerea continua pentru Alesia
Minimoriset spune:
Roxana_G am verificat contul si au intrat banutii de la voi. Multumim mult pentru ajutor!
Multumim la toti pentru ajutorul pentru Alesia!
catalina2307 spune:
Am virat 300ron azi in Banca Transilvania , titular cont Pernes Marius. (Ioannou Catalina-ING). Rog confirmare. Multumesc.
Catalina
vikinga spune:
Inca 30€ de la jma, multumimVikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldowww.ana-alesia.ro " target="_blank">Ajutam o bebelina mica sa ajunga acasa? Va asteptam aici
Oana_B spune:
rall, am primit, multumim.
Oana_B
www.fertilityfriend.com/home/ysatis" target="_blank">vesnica aspiranta
I love pink!
musetto spune:
Din partea fetitei noastre, pt o alta fetita dulce si frumoasa, pe nume Ana Alesia, am depus si noi azi 50 de ron in contul lui Marius. Multa sanatate Alesia, sa te intorci cat mai repede acasa la mamica si taticul tau!
carminabulina spune:
Tot in contul lui Marius am depus 80 Ron, dar nu azi ci pe pe 31 iulie.
Multa sanatate Alesiei!!!
Mami de Mihnea (15 mai 2006) si
cu fratioara lui Mihnea