Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (73)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
citat din mesajul lui stancutza

Neata zuzici!

Acum, sa vedem la ce ora ajungem, inainte de 6 nu cred, dar incercam pe la 6 desi chiar atunci gaza mea are masa de dupa-amiaza. E insa doar masa de lapte, deci tzitzi la purtator si un bibe in caz de foame mai mare :-) Mi-e ciuda ca-i asa cald, dar incercam sa ajungem, as vrea tare mult.

Nu in ultimul rand, iata ca avem si noi 6 luni...jumatate de an wow...puiul meu mic se face mare, bebelina iubita.

LA MULTI ANI!!! lui Calin si Vanessei care implinesc aceeasi varsta venerabila, precum si lui Khaled si AJ, cu o luna mai mare, respectiv mai mic!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

la multe lunite si cat mai multi anisori.
am tot vrut sa-ti scriu un mesaj separat dar ma tot intrerupea Daria. uite ca acum doarme si iti spun ca imi tare rau de cazatura Sofiei, o sa-i dam un pupic sa-i treaca. sper sa va revedem dupa-amiaza in parc.

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

botez Daria
POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

vad ca se anunta intalnire mare azi in Cismigiu.
As veni si eu, dar mai tarziu de 5 caci este f cald atunci. Si as sta pana pe la 9, caci noi cam asa stam in parc, chiar 10 caci pana pe la 8-9 este foarte aglomerat drumul de intoarcere acasa. Zona mai buna de lasat masina ar fi pe Schitu Magureanu, pare-mi-se.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput

La multe lunite si la multi ani

Khaled (dareene),Calin Alexandru (anca diana), Sofia Elena (stancutza), Vanessa Maria (sweetgys) Anderw John (honey)

sa fiti sanatosi,norocosi si fericiti!

Mergi la inceput

Anca hai ca poate ai timp sa te si vopsesti si schimbi rapid starea de spirit intr-una mai buna!

Ramona mi-am amintit, am vazut pozele voastre din concediu zilele trecute, mai ce baiat cumintel ai, ati putut voi si sa pescuiti! Parea foarte racoros pe-acolo, super!

Am vazut azi poze cu Bitzi- si tu te racoresti la piscina spiridus mic, ce te invidiez! Si cu Conrad -ce te mai prapadeai tu de ras pe-acolo mai baiete! Si am vazut-o in actiune pe Daria papacioasa care hotaraste sa puna ea mana sa pape singura, ca ceilalti se misca prea incet hihi!

Am mai vazut poze ieri dar sunt ale unor fete mai noi si inca nu am retinut numele tuturor si ale bebeilor.Oricum sunteti frumosi si dulci toti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Afara e infernal - am avut treaba in oras si acum am venit!

Sa nu uit sa "urez" clopotzeii:

Khaled (dareene)
Calin Alexandru (anca diana)
Anderw John (honey)

Sofia Elena (stancutza)
Vanessa Maria (sweetgys)

Fetelor, nu cred ca vin in Cismigiu; e prea cald si mandra mea innebuneste dak o bag in masina, pe caldura!
Plus ca pana la 8:30 trebuie sa fim acasa, sa o pregatesc de baie.
Mai mult o plimb cu masina.
Ramane sa ne vedem cand o fi mai racoare si mai creste si ea.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hello zuzici

am revenit si noi din parc. e o caldura groaznica! nu am citit din urma, ma duc si revin!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

mai fetelor pe caldura asta cum va deplasati pana in cismigiu?
eu vin daca ma aduce sotul cu masina.desi mi se pare muuult prea cald!
deja nu mai pot transpir si daca respir!
si la mine in curte cica e racoare fata de a vecinilor.
caldura mare dom'le!

gabrittza si Daria Maria(11.02.2008)
www.flickr.com/photos/daria-maria_pictures/" target="_blank">diverse poze
poze mami,tati si Daria
asa a venit pe lume Daria
poze Daria
asa creste Daria
POZE NUNTA SI BOTEZ
Primul concediu in 3...luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

quote:
citat din mesajul lui ginnette

Mai vroiam sa intreb ceva:

Helene
, de unde ai luat leaganul pt Eva- am vazut ca are si pt umeri, centuri de siguranta; eu am gasit, dar n-avea decat centura peste picioare doar.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

leganusul l-a luat mama din dragonul rosu. mi-a explicat ea dar nu am inteles prea bine. oricum, in dragonul 4 sau 5, e un singur magazin de jucarii copii si are numarul 437 - voi intreba si iti voi spune.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Helau! Va citesc si eu si nu-s prea lamurita... Ne mai vedem au ba? Ca stiti ca eu tre' sa iau trenul pana la Bucuresti si nu as vrea sa vin degeaba... So, cine vine sigur?

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Salutare, venim si noi la intalneala dar n-am inteles la care intrare ne vedem, sa-mi spuna si mie cineva, rogu-va!
As lua de pe PM nr de mobil al unei zuze care vine sigur asta ca sa pot lua legatura cu voi daca ajung mai tarziu de ora 5. Se ofera cineva?

Mergi la inceput