Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (73)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Din cauza caldurii, am renuntat la intalnire - cred ca in masina sunt 45 de garde, c-a stat in soare.

Cu LauraD, am vorbit eu; a avut treaba la tribunal dimineata, si apoi a blocat vre-un prost si a astptat 3 h sa poata pleca.

Era "moarta" de la caldura; nu mi-a zis nici dak vine nici dak nu.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ce o fi cu lauricid?? ea intra in fiecare zi de la job? eu nu am nr ei de telefon? cine are sa mi-l dea si mie??

zuzici ... cum ramane??? ne vedem sau nu?? cineva trebuie s-o anunte si pe ereena!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

roxanica hai ca am scris cam in acelasi timp. deci nu stii de laurici ...

e ff cald afara, asa e. da-ti seama ca eu as veni perpedes .. ca mashina n-am .. bine nu-s asa departe dar oricum .. cred ca-s vreo 3 km ..

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

SOFIA

VANESSA

KHALED

CALIN

ANDREW

LA MULTE LUNITE SI ANISORI!! SA FITI SANATOSI SI SA LE ADUCETI NUMAI BUCURII PARINTILOR VOSTRI!

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

So, eu vin la intalneala insa nu ajung sub nici o forma mai devreme de 6 juma. Si la 6 juma e cald insa mai binisor ca la 5. Si cred ca e si timp suficient, noi stam pana la 9 ca 9.30 fcem baita.
Mai vine cineva sau se contramandeaza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

quote:
citat din mesajul lui Ellenuta

iri bine ai revenit!!!!!!

CASA DE PIATRA, SA FITI SANATOSI, FERICITI SI SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII ALATURI DE RARESELU MIC SI SCUMPIC!!!

cum a fost cununia religioasa?? pe cea civila ati facut-o anul trecut, nu??

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

pup, ellenutz! multu de urari!
cununia civila am facut-o in 2005. cea religioasa (se face luna in curand, cum zboara timpul!) a fost ok. ne-a cununat imediat dupa botez. nu prea vibrez eu la aspectele astea religioase, dar am facut-o pt ca suntem parinti, am facut-o pt rares. n-a durat mult, am avut 3 popi de nu mai stiam la care sa ma uit, m-au durut picioarele de imi venea sa tip dar a fost bine. oricum, ce stres, ce bataie de cap, ce de lume, ce complicat cu organizarea...NU MAI FAAAAC!!! :-))))))

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Ceska aha parca ne mai aratasei tu tinuta aceea de botez, pura si diafana ca bebelusii de altfel. Sunt si eu in cautari.

Irinuka asa e, si tefalul meu arata impozant, dar as we speak mananc dovlecei,cartofi noi,pastarnac si morcov facute acum 5 min la stemer. cu garnitura de orez alb si rosu, hihi! nici nu le-am mai adaugat condimente. sunt yummy. dar am facut ceva gresit,s-a scurs multa apa din spatete aparatului, m-am sperita sa nu faca vreun circuit ceva. cred ca e ceva in leg. cu o supapa din spate si nu am setat eu bine ceva. Adica sper, caci nu-mi doresc sa fie deja stricat, desi e refurbished.

ce? poze cu ceremonii? ia sa trag si eu cu ochiul

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput

anca, ema .. dati-mi si mie pls nr voastre de telefon pe PM sau pe messenger .. ellena_christina

multu' mult

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

quote:
citat din mesajul lui ancasoare

Salutare, venim si noi la intalneala dar n-am inteles la care intrare ne vedem, sa-mi spuna si mie cineva, rogu-va!
As lua de pe PM nr de mobil al unei zuze care vine sigur asta ca sa pot lua legatura cu voi daca ajung mai tarziu de ora 5. Se ofera cineva?

Bad Dobby!

BB Stefan Cristian http://community.webshots.com/user/sflorina24
povestea nasterii: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115250

poti lua nr meu de tel sau al Simonei Gatta, o sa venim impreuna, in jur de ora 18.
Mitshu va asteptam si pe voi
Am vorbit si cu Ereena, plecau spre Ikea(asta pe la ora 14) si a spus ca or sa ajunga si ei in jur de 17.30-18.

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

botez Daria
POZE DARIA

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

hello zuzici, din nou!

Eu am iesit pe afara la 9 dimineata si mi s-a parut foarte cald. Daca e s-o scot pe Sofia in parc ca in fiecare zi, as scoate-o dupa 7.

Irinouka, felicitari pentru botez, pentru cununie (pare sa fi fost frumoasa in pofida complicatiilor inerente) si, nu in ultimul rand, pentru revenire . Rares e - nu frumos, ci angelic de-a dreptul...sa-l pupi din partea mea, si sa-l rogi sa nu se mai trezeasca noaptea doar asa, ca sa planga :-)

Ilenuta e o scumpa, pare maricica intr-adevar, si intr-adevar interesata de timidutul Rares! M-am amuzat uitandu-ma la pozele cu ei doi :-))

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput