PRIETENE FARA TITLU (9)
Raspunsuri - Pagina 9
irinatunza spune:
O sa scriu mai scurt si de mai multe ori ca nu-s ce se intimpla de se pierde ce scriu inainte de a apuca sa trimit.
Deci e inalta, la 2.4 luni avea 90 de cm, deci toate sansele ca la 3 ani sa aiba cei 94 de cm ca la carte.
La 2 ani avea fix 83 de cm si in 4 luni a crescut 7 cm. Ma gindesc ca datorita faptului ca a stat la mama la curte in aer curat toata ziua.
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
irinatunza spune:
Oricum am rasuflat usurata cind am aflat diagnosticul final, chiar daca n-a fost 100% pozitiv.
Eu nu m-am dus neaparat ca facea enterocolita (atunci a fost vina mea ca ii dadusem forneti cu brinza de vaci si o lingurita de frisca si banui ca de la astea i s-au tras) ci ma ingrijora cumva faptul ca facea , in mod normal, de 2-3-4 ori pe zi kk destul de moale. Dr ei tot zicea ca are tranzit intestinal mai rapid si ca asa e ea. Cealalta din spital a zis ca nu e normal sa ai un tranzit intestinal prea rapid si ca intotdeauna exista o cauza ce trebuie depistata si tratata. De cind cu regimul asta Sabi face doar o data pe zi , normal si fara sa miroase ciudat, oarecum acru
poze Sabina
irinatunza spune:
Acum eu zic ca Sabi arata bine, nu cred ca i-ar sta nici bine mai grasuna pt. ca ea asa are oasele micute si subtirele si de asta e usurica.
Mira, Diana 12 kile ? Super manechina! sanatoasa sa fie!
poze Sabina
irinatunza spune:
Deci Diana merge direct la gradinita la grupa mica.
Sabi va merge la cresa la grupa mare la copii intre 2.6 luni si 2.11 luni. La gradi n-au vrut s-o primeasca pt. ca e prea micutza.
Sper sa vrea sa mearga sa nu plinga dupa mine si sa sufere. Adevarul ca mie nu prea imi placea sa merg la gradinita, ba erau copii rai cu care ma ciondaneam sau ma bateau, ba nu-mi placea mincarea. Nici la scoala nu mi-a placut prea mult, asta nu inseamna
ca n-am invatat nik. La fiecare inceput de an scolar plingea o zi intreaga , si cind mergeam la deschidere si dupoa ce veneam acasa.
poze Sabina
monica70 spune:
IRINUTZA pai si Diana mea a avut tranzit super hiper accelerat,nu stii ca era kk-cioasa notorie
? Si facea mai moale pana pe la doi ani ... Acum s-a reglat,dar tot face zilnic si de multe ori chiar de 2-3 ori pe zi,doar ca acum are aspect normal ,depinde ce mananca ... Striga cam asa: MAMI/TATI VINE CACA MALE@ sau UITE AM FACUT CACA DE OAIE
Recent a mai invatat-o taica-su o tampenie,zice LA PISHU' AM FACUT CAT UN CAL
Cred ca adunat pe zi,chiar cat un cal face 
De asta nu se ingrasa nici a mea,nu sta nimic in ea ... toata e accelerata cat e ... nu poate sta locului nici doua secunde sa ii prind parul sau sa ii inchid vreu nasture 
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
irinatunza spune:
Oricum vreau s-o las prima saptamina doar pina la 12 sa se obisnuiasca cu educatoarea si cu copiii.
Si dupa aia va ramine program intreg de la 8 la 16. O s-o duca tati dimineata , iar la 16 o voi lua eu cind vin de la serviciu.
Eu mai am o problema.... SUZETA!!! Nu reusesc sa scap de ea. Seara nu o o mai cere daca ii zic ca a luat-o baba din Alba ca zapada , dar la somnul de zi .....nu exista fara suzi.
Si tare as fi vrut sa n-o mai aiba la cresa. Poate totusi scapam in doua saptamni . Asa imi faceam griji si de poampers si a renuntat atit de usor de nu-mi venea sa cred. Acu si papa singura , de vreo 2 saptamini nici nu vrea sa ma ating de farfuria ei. Imi zice "Mami papi fafulia ei, asta a lu' Sabina".
Mi-e atit de draga cind vorbeste. Mor dupa ea, e o dulce. In seara asta striga prin casa dupa mine ca sa-mi arate ceva : "Mami , unde esti?"
poze Sabina
monica70 spune:
Pe Diana au zis alea ca o iau,daca nu mai poarta pampers si au trecut in fisa ca are 3 ani,desi ...
mai avem pana atunci.Eu sper sa faca fatza: mananca singura,se dezbraca/imbraca si descaltza/incaltza singura,se cere la WC,se sterge la
,trage apa dupa aia ... Sunt tare curioasa cum va reactiona,dar daca va incepe sa planga, o fi show de show ca e capoasa rau si urla de-o aude tot cartierul,in plus nu se calmeaza cu una cu doua ... Eu sper sa o mai domesticeasca alea,ca mie mi s-a acrit ... si acum seara a luat-o la fuga pe podul plutitor de pe Mures,abia am tinut-o cu fortza se tot zbatea sa alerge singura,se putea ea sa ne scuteasca de circ pe ziua de azi??? 
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
irinatunza spune:
Moni, este de coma. Auzi la ea, e accelerata Diana. Mor de ris!!!!!
La fel patesc si eu cu Sabi, nu sta la prins parul , fug dupa ea prin casa, n-are rabdare. Zilele astea vreau sa ma duc s-o aranjez un pik la par undeva la un coafor din zona, sa-i dea o forma si sa-l mai scurteze un picut. Eu asa mi-am propus acu sa vad de merge mindra.
Ma duc la somn , am facut mincare ins eara asta ca sa aiba mami miine la prinz si sa nu se mai chinuie ea pe caldurile astea sa faca si mincare. La noi e bine ca ne-am pus aer conditionat de vreo 2 luni , dar mincare o fac cu usa de la bucatarie inchisa asa ca acolo se face sauna.
Noapte buna , somn usor si mai vorbim miine!
poze Sabina
monica70 spune:
Si eu am zis ca macar in prima zi o sa mai bantuim pe-acolo ,dupa o ora,dupa doua sa vedem ce si cum ... da' femeia de serviciu a zis ca nu e bine ca se va obisnui sa ne tot vada .O sa vedem,depinde de cum va reactiona in prima zi.Eu ma gandesc ca daca e la gradi,ceilalti vor fi mai mari decat ea, deci mai maturi si nu vor plange,deci nu va avea exemple prea multe,sper ... Si vad ca ea se intelege foarte bine cu copiii mai marisori,chiar ii prefera.Da' si cu cei mici,azi a fost o aradeanca de pe forum pe strand cu fetita ei de doi ani si s-au inteles foarte bine - meritul e al fetitei care e super cuminte ... si i-a dat colacul ei Dianei,ca numai in ala a stat!!! Smechera i-a tot oferit colacul ei cu cap de catzel fetitei,deja ma prinsesem ca il vrea pe al ei la schimb
Acum trebuie sa ii cumpar model din ala,ca in el sta mult mai bine singura decat in al ei.
Noapte buna Irinutza,fug si eu la o
si revin dupa aia sa mai bantui "pi net",n-am mai citit presa de-un cincinal pe net ...
... Am uitat sa va zic,pe strand zice Diana : "MAMI NU VINE SI DIANA DE LA TIMISOALA? SUNA PE MAMICA EI"
Noa ce sa fac,am sunat-o ... si nu stiu daca or mai veni sau ba,ca ii e groaza de caldurile astea.La ora 20 ne balaceam la greu,Diana era uda pe cap si tot cald era afara!!! Si maine va fi la fel de cald,sper ca cel tarziu ora 9 sa ajungem pe strand iar 
monica70 spune:
Saluti ... noi ne-am trezit tarziu asa ca mergem doar dupa masa pe strand,iar ...
MIRA LA MULTI ANI LUI GINERICA DAVID 
Diana s-a balacit in piscina la balcon vreo jumatate de ora,dupa care s-a plictisit.Acum mananca capsuni ...