PRIETENE FARA TITLU (9)
Raspunsuri - Pagina 10
miraklucker spune:
multumesc Moni!!! Uite va servim
si
noi ne chefuim maine. Azi numai la gradi. ....sper numai sa se opreasca ploia asta nenorocita ca altfel nu stiu ce ma fac maine cu o armata de baieti in acasa....a invitat numai baieti la ziua lui. Accidental va fi si surioara unuia dintre ei, si fetele. Atat![]()
Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Mira, LA MULTI ANI LUI DAVID! 
Am citit ca pe la voi tot ploua, azi a fost aici ultima zi de canicula, pana la 19 n-am scos-o pe Diana afara. De maine incepe sa se raceasca si aici, abia astept!
Noi suntem bine, concediul a fost minunat, cu exceptia mofturilor Dianei, dar le aveam puse in calcul asa ca, per total, eu zic ca ne-am descurcat bine. Abia astept sa ma mai intalnesc cu Moni, mi-a placut la maxim cu ea si cu papusica de Diana
.
Deea e o tipa super, Daria e ceva..de nedescris, trebuie s-o vedeti, nu doar ca e frumoasa, dar chiar ca seamana cu o papusa in marime naturala. Si ce par, ce ochi...
Am primit un tablou si niste cercei de la Deea facute de ea, pot sa zic ca m-au intrebat multi de unde le-am cumparat, deci au avut succes. De fapt, Deea, ai talent cu carul
.
Si Pufu e o tipa la fel de super, iar Vladimir de departe a batut recordul la cele mai lungi gene vazute de mine la un copil. Frumos de pica, si iute..mereu trebuia Pufu sa fie atent la el.
Ca sa fiu sincera, nu ma asteptam ca niste persoane vazute pentru prima oara sa fie atat de simpatice, eu de regula sunt mai retinuta, asa...dar cele doua fete mi-au placut la maxim.
Intoarcerea a fost grea, Diana a si vomitat, trecuse efectul Metoclopramidului din pacate, in sfarsit bine ca ne-am vazut acasa.
Irinatuntza, sa inteleg ca pana la urma, dupa toate analizele nu e asa de mare problema, doar o usoara intoleranta la gluten? Stai calma, ca Diana are 12 kg acum (adika sper
), m-am consolat demult, de fapt, am fost in concediu cu niste prieteni cu o fata de 9 ani obeza...asa ca am devenit brusc multumita de greutatea Dianei.
Moni, astept sa mergeti si la consultul acela la picioare, sa va spuna daca e neaparata nevoie de talonet. Noi, prin 17 trebuie sa mergem sa-l luam.
Cu pampersul, Diana a scapat de mult, dar eu in fiecare noapte o trezesc pe la 12 sa faca pishu, de fapt doarme pe buda... Foarte rar mai scapa pe ea.
Ce sa mai zic? Vorbeste, papa, doarme, e jucausa foc, mai nou spune: "nu conteaza daca"...in functie de fraza sau imi pune o intrebare si daca raspund aiurea zice: "raspuns gresit!" cu un aer asa de triumfator...![]()
Ma duc la culcare...am nevoie de somn dupa caldurile de azi.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
monica70 spune:
Hop si io!
MIRA distractie placuta la chef,adica nervi pentru asa tambalau, ca presupun ca acasa il tineti.
INGRID deci ai supravietuit caniculei.Distractie placuta daca nu mai apucam sa vorbim pana plecati!
Noi nu mai plecam nicaieri,azi m-a lovit oboseala si mi-a pierit cheful de bagaje si trambalat,ma multumesc cu strandul local. Mi-am amintit ca oricum aveam nunta la tzara in 6 septembrie,deci ma intalnesc cu toate neamurile.iar in Felix putem merge in orice WE,avem unde sta:o verisoara,o nepoata si un nepot .
Si Diana se mai trezeste uneori noaptea sau spre dimineata ca o somnambula si se cere la pishu',face la WC dormind aproape ![]()
DANIELO acu' ca ti-a sosit husbandu' acasa,dati o fuga in Constanta sa bagati netul ala odata! Vezi ca poate te calca si Jani in septembrie ![]()
PUFU e in concediu,o fi plecat deja in Bulgaria poate ...
Si IRINEL e in concediu,cred ca vor merge in Grecia iar.
Numai DENISA nu stiu pe unde e 
Am plecat la nani ,ca am bantuit destul , noroc ca pot dormi mai mult ca Diana e la mami .
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
Hai ca am intrat pe hardul de conta si va pun cum am promis pozele Acinei,de la botezul Anei: http://good-times.webshots.com/photo/2304860910041700505RrJrfc
INGRID abia acum mi-am amintit de filmuletul ala,am murit de ras,da' nu doar eu ci si Diana ,mai un pic si faceai streaptease
Dupa aia iar a inceput cu "HAI SA MELGEM ACOLO LA DIANA"
Continua cu expresii culese de la noi sau de te miri unde.I-am dat o bucata de cioco alba si,la a doua a venit cu ea la mine.Cica : "STII CEVA? ACUMA S-O TOPIT ..."
La noi a plouat,nu degeaba a dormit Diana aproape 4 ore!!! Asa am apucat si eu sa citesc toata presa locala restanta si sa bucataresc linistita.
Eu sunt ingrijorata de Denisa,vad ca n-a mai scris nici la canadience din 26 iulie,pe mess nu raspunde,or fi plecati undeva? Parca zicea de parcurile alea de distractie ... altceva nu mai retin sa fi zis.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
monica70 spune:
Diana a mancat acum portia de Cavit si a venit pisicindu-se aci zicand : MAI VEAU,NUMA' UNA PE ZI!
ca i-am zis ca asta e medicament ,deci numai una pe zi are voie
Da' io bag vreo 4-5
Si ulei de peste i-am luat cum aveam in plan,vad ca inghite cum trebuie capsula.
monica70 spune:
Sa va zic cu ce ma ocup eu la ora asta
inventez "versuri" de mers pe varfuri si calcaie pentru Diana
"Balerina cea frumoasa
Tot pe varfuri e prin casa
Ca piticii merg acum
Pe calcaie tot pe drum
Hopa tzopa tzopa hop
Si odata zicem stop
Facem pauza si-apoi iar
Ca piticii pe trotuar
Iar pe varfuri ne plimbarm
Si pe urma o sa stam"
... si toot aiureli din astea
Altfel se plictiseste rau,dar versurile o distreaza,mai nasol e ca nu prea are chef sa mearga asa decat daca merg si eu
Acum s-a apucat de pictat,adica mai mult inmoaie pensulele in apa decat in culori ,dar macar sper ca o sa pot aranja actele in dosare de ea,vai cate am iar
M-a strigat: MAMI UITE AM FACUT UN CECULETZ! si vad ca intradevar a facut un cerc plin!
monica70 spune:
Se pare ca Denisa a ajuns in cel putin unul din parcurile alea,am depistat poze noi din august,ia priviti ce seamana Emma aici pe Denisa si ce frumoasa e! http://good-times.webshots.com/photo/2567540370102873354BOYfLy
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Frumoase poze, mersi Moni! Pai Denisa e o plimbareata, nu ca noi, stam acasa si clocim oua.
Macar de-as scoate unul de aur..
Eu ieri am avut draci. Pe unde ma uitam vedeam doar praf si lucru nearanjate, asa ca l-am trimis pe sotz la plimbare cu fata si m-am pus pe treaba. De regula ma ajuta si inca mult, dar acum n-aveam nevoie de el, am fost mai ceva ca Speedy Gonzales...
Diana, intre fitze si nervi si plansete, nu stiu ce-a avut ieri, mereu zice ca e obosita. De ce dracu e asa de obosita, nu stiu. Una-doua isi ia suzeta si pernitza si hop! in pat.
Azi a fost la cumparaturi cu sotul si s-au mai intors cu un puzzle cu animale, de 24 de piese, vad ca scadem in loc sa crestem. A mancat ceva si acum doarme. Bine ca doarme. Mai pot si eu citi ceva pe net...
Sunt faine versurile...mai putin si te vad autoarea unei carti pt copii.
Imi plac si mie expresiile gen: stii ceva? mor de ras cand o aud pe Diana si chiar e serioasa cand le spune...
Ma duc si eu la nani, ca avem musafiri azi. Vai, de cand n-am mai avut musafiri...mi-era si dor de ei! 
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
monica70 spune:
INGRID valeleu,pai vino tu aci sa vezi praf si lucruri nearanjate
Eu am umblat teleleu la strand,vineri cica a fost sarbatoare,sambata am gatit (un prea urias efort deja
) si azi e duminica ... A mai dat husbandu' cu mopu',iar eu am mai strans hainele doar,dar de calcat nici vorba inca,iar cu actele e jale
In loc de ele m-am apucat sa citesc romane
Diana a dormit la mami de doua nopti,doar la amiaza doarme aici.Acum doarme,iar Ghita e la socru.Nu stiu ce facem dupa ce se trezeste,el are chef sa mergem pe undeva,eu am chef sa zac in casa si sa ... citesc ![]()
Faine versurile???
Taci mai,mi-a pierit inspiratia,au mai murit neuronii odata cu varsta,sa vezi prin liceu ce epigrame bagam de se tineau prietenele si colegele de burta de ras ![]()
Deci Diana continua cu puzzle! A mea cere zilnic sa picteze,dar in final ma pune si pe mine sa ii pictez.Imi amintesc cum desena de concentrat Tibi a lui Anasebe ... pai Diana mea nici la pictat,desenat nu sta loclului,intoarce pe foi,se fatzaie cu scaunul,cere mereu sa ii pun apa curata,bate din gura non stop "uite mami ce am facut aicea" si tot asa ...
De oboseala Dianei tale voiam sa mai zic,sigur de la vreme o fi fost,ti-am zis ca si a mea a dorit ieri aproape 4 ore ...
Am uitat sa va povestsc ceva,apropo de imitatul atat de drag Dianei mele:
La Bran prin bazar era unul imbracat in vampir si Diana n-a mai vazut niciodata asa ceva,nici la TV.Si am pus-o de-a dat bot in bot cu el de cateva ori de s-a blocat,da' n-a plans numa' se uita ca la felul paispe.Si mai tarziu cand am intrebat-o (de fatza cu DEEA) cum era si cum facea vampirul, a zis ca e "ULAT" si cand s-a pus sa il imite am ras cu lacrimi!!! A belit niste ochi si nu stiu cum naiba s-a sfortzat de si-a mai scos si cei doi dinti din fatza,era mortala
Nu stiu daca ii mai reuseste vreodata mutra aia sa ii fac o poza ...
Am plecat sa mai citesc,ca si asa bate vantul in zona se vede ca e We si vacanta pe deasupra.
pisoi3 spune:
Salutare fetele,
Am aparut si eu, da, stiu, nu am mai scris demult. :) Motive imi gasesc eu destule, ba am fost ocupata cu jobul, ba nu am avut timp, net etc. Acum am si eu net acasa, wireless, asa ca profit sa intru si sa dau vesti despre noi.
Noi suntem bine, Mark creste, vorbeste si e un scump.
Vad eu cum fac sa pun si poze, sa il vedeti cat a crescut.
Cat despre ce ati mai scris, nu stiu nimic, ca nu am citit, dar recuperez eu imediat ce gasesc putintel timp liber.
Pupici si o zi frumoasa.
Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com