PRIETENE FARA TITLU (9)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANDAAA ce dor mi-a fost de tine! Ce faci ,nu te intalnisi cu Jani? Stii ca bantuie prin Bruxelles? Nu te-a sunat? Ca i-am dat numerele voastre ...

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Ce chestie acum aparusi cand ma chinuiam sa intru pe Dc,vad ca merge ca naiba,sau e explorerul meu iar pe duca?
Am fost pana in Metro sa cautam tricicleta noua Dianei si n-am gasit.Mai bine stateam acasa,ca tocmai cand infulecam dintr-o amandina si un cremes (o lingurita din una,una din cealalta ) m-a sunat mami sa ma echipez urgent si eu si Diana si sa coboram ca mergem ... Nici din Selgros nu a reusit frate-meu sa ii ia tricicleta,singura de pe-acolo avea ceva lipsa ...

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

MONI, si noua ne e dor de voi. Sper sa reusim sa ne si vedem curand.
Cat despre Jani nu stiu nimic, nu m-a sunat inca. Nu stiam ca e la Bruxelles, sper sa ma sune si sa ne si vedem, sa o vad si eu pe Carla cat a mai crescut.

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Of ce prost merge forumul!
ANDA nu e Carla cu ea,e singura ... asa ca poate in Bucuresti o sa o vezi doar .. Mai apucati sa veniti pe-acasa anul asta? presupun ca eventual de sarbatorile de iarna...

Diana s-a apucat iar de pictat ,bineinteles ca m-a pus iar pe mine si de data asta nu i-am mai facut pesaje si casutze,ci fructe , fiecare alta culoare,ca sa ma poata imita usor.A facut si ea un oval mov zicand ca e pruna dar dupa aia a facut un pom cica,tot mov zicand ca sunt struguri in pom

Na' ca nu pot scrie e ea,zbiara dupa mine sa ii desenez ... un vampir,m-a pus naiba sa o rog sa il imite p-ala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Moni diana nu doarme inca???.....sa stii ca nici mie nu mi se deschid paginile deact foarte greu .Deci nu e computerul tau de vina.

Anda
chiar ma gandeam la voi zilele trecute ca nu "te-am mai vazut" de muuuult!!

..eu pun niste poze de ieri in album

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

MIRA nu doarme inca Diana,abia acum si-a luat lapticul,pe Bau si s-a dus in pat ... ma tot cheama si pe mine,dar i-am zis ca vin pe urma,acum imi beau si eu lapticul ( pe bune ) Ea cam la ora asta se culca de obicei.
Stiu ca e de la forum dar si de la explorerul meu.Pe hardul de conta merge cam nasol,n-am mai reinstalat windows demult si e obosit,iar acum si pe asta de net l-a apucat rau , nu imi mai merge deloc dropshots-ul Trebuie sa chem iar pe tipul ala ...
Cum a fost la chef?

Mergi la inceput

MONI, stii cat sta Jani la Bruxelles?
Iar Dianei spune-i sa vina sa deseneze cu Mark ca si el tot cu asta se ocupa acum, trage taica-su de el sa il ia la culcare si el nu vrea. :)
MIRA, am vazut pozele, frumusei copilasi ai, sa nu fie de deochi, tare te admir ca ai trei copilasi si esti o mamica asa de curajoasa. Noi ne mai dorim inca unul, de fapt teoretic inca doi dar sincer nu stiu daca voi avea curajul de inca doi, mi-as dori dar ma intreb foarte serios daca m-as descurca cu inca unul, d-apoi cu doi.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

MONI, ca m-ai intrebat daca mai venim acasa anul asta, nu cred ca mai venim. De sarbatori nu venim sigur pentru ca vin prietenii nostri la noi, parintii comoarei mele mici de finut. Abia asteptam sa ii vedem, ne e super dor de ei, iar pe scumpul nostru mic nu l-am mai vazut de multa vreme, adica l-am vazut dar in poze.
Cred ca la anul venim, poate de Paste, sa vedem.
Poate dati voi o fuga la noi intre timp, sa se joaca si Diana si Mark impreuna, ca ai vazut ce bine sa inteleg ei, acum ca au crescut cred ca ar fi super joaca intre ei.

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

I-am vazut in poze si pe Diana de INGRID, pe FILIP de Canda si pe CLARA de Ana de Espana, sunt niste frumosi.
Nu imi vine sa cred ce au crescut copilasii nostri, cand ma gandesc ca mai ieri erau in burtica iar acum au aproape trei ani!!!!

www.helpsonia.com

Mergi la inceput

ANDA nu stiu sigur cat sta,dar presupun ca e inca pe-acolo,abia alaltaieri parca a plecat ... O poti cauta pe mess,ca am vazut-o si azi on line.
Diana a adormit in sfarsit,cam greu.Intai a strigat ca e smantana in lapte,apoi a zis ca vrea la Wc ca face kk si a si facut,apoi fiindca terminase laptele si nu mai tacea sa merg langa ea ,m-am dus Prin urmare a inceput sa "cante" Podul de piatra,apoi sa comenteze ca uite e plin de apa ,uite podul "DALAMAT" ,ca ea vrea sa fac podul la loc,apoi ca vrea sa mearga acolo la apa se se joace cu pietre si tot asa ... Pana la urma l-am trimis pe Ghita sa ii mai umple un bibe mic cu lapte,e singura metoda de a-i inchide gura

Ce mai fac Oscar,Yodi si Cesar?

Mergi la inceput