PRIETENE FARA TITLU (9)
Raspunsuri - Pagina 12
pisoi3 spune:
MONI, si voi tot cu lapte ii inchideti gura? Si noi la fel lui Mark cand nu are chef de somn. :)
Motanii sunt bine toti trei, lenevesc, se joaca cu Mark si momentan naparlesc
asa ca ii perii de trei ori pe saptamana. Mai nou, fi-miu vrea un fratior sau o surioara dar la pachet, adica il intrebam: vrei un bebe acasa? Raspunsul lui: bebe et chien (adica bebe si caine). Rezulta ca e musai bebe
+ catel dar catel luam numai daca vom sta la casa.
Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com
monica70 spune:
Ha ha om veni cu primul low cost spre Bruxelles
.V-ati mutat deja?
Deci Mark vrea catzel ... A mea vrea sa hraneasca matzele lui bunu' Ghitza (s-a obisnuit la mare sa hraneasca matzele la terasa unde mancam) si tot ma intreaba cand mergem,cica "TLEBE SA CUMPALAM CALNE DE LA MAGAZIN DE LA BUNI"
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
pisoi3 spune:
Nu, nu ne-am mutat inca, in septembrie ne mutam. Acum facem bagaje, cutii etc.
Ce super zice Diana sa cumpere catel de la magazin de la buni, hai ca venim si noi sa cumparam.
Voi veniti cand vrei voi, noi va asteptam, doar sa ne spuneti inainte cu ceva vreme ca veniti. George oricum nu poate avea concediu pana in decembrie, dar cu mine nu e problema, pot sa imi iau oricand.
www.helpsonia.com
monica70 spune:
ANDA
nu de catel era vorba ci de carne (pt.pisici) ea nu zice R-ul inca,asa ca zice CALNE la carne.
Unde sa venim bre,ca mai astea 2 saptamani sunt libera, pe urma incep hei rup din 2 septembrie la firma noua , voi mai avea liber doar o saptamana de sarbatori.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
pisoi3 spune:
Vai de chioara sunt, eu am citit Caine in loc de calne:))
Asa e, Moni, ai dreptate, sa ziceam ca anul asta nu se poate, dar la anul ce faceti? Nici George nu are concediu pana in decembrie, trei luni. Eu sunt mai norocoasa. 
Trimitem un pupic Dianei de la Mark.
Fug la culcare, somn usor si pe maine. 
www.helpsonia.com
monica70 spune:
Saluti!
Na am fost pana la dentist si am luat-o pe Diana cu mine,i-a facut un control si ei.Si ... are o carie de toata frumusetea la o masea!
Data viitoare,o sa incerce sa se ocupe de ea,acum nu a vrut sa o sperie fiind prima oara.
Pe urma am fost la ortopedie sa o masoare.Rezultat: are o bolta foarte frumoasa,deci nici vorba de picior plat.In schimb umbla ea aiurea,mai "fleoscait" ca asa s-a obisnuit,ii e mai comod .Pentru asta a zis sa ii pun 6 luni talonet ca sa o fortzeze sa umble corect.A zis ca sa nu o pun sa mearga pe varfuri ca nu e bine la ce are,doar pe calcaie si la faza cu inotul a dat din cap ... in sens ca e prea mica.Eu o sa incerc totusi,sa vedem poate dau de profesoara aia privata .
Masura la picior are 24 ,dar a zis ca ii face talonetul 25,un nr. mai mare (de fapt atat au nr. si adidasii ce-i poarta ...)
INGRID come stai?
La voi cand incepe gradin din intai sau din 15? Sunt tare curioasa cum o fi ... Uite ca nu am apucat sa o sun pe Daniela,sa vad cum a decurs si la Ioana cu gradi,o mai fi plans si zilele urmatoare?
Diana n-a mancat nimic azi,doar laptele si doua linguri de ciorba
E obosita rau,ca am stat vreo ora la coada la ortopedie si s-a zbenguit in ultimul hal pe-acolo cu un baietel de doi ani si 4 luni .
monica70 spune:
Gata, Diana are bicicleta noua http://www.dropshots.com/dia4#date/2008-08-18/17:37:10
Asa de fericita era,am iesit eu cu ea sa exersam ,dar nu e inca prea priceputa ca la tricicleta,ii tot scapa piciorul de pe pedala. Si deja s-a pus pe inspectat,oglinda,claxonul,rotile,suruburile,cosul
tare mi-e ca nu rezista mult intacta!
Am lasat-o in continuare sa exerseze cu mami,dar de cum au ajuns in fata blocului a abandonat bicicleta si nici nu-i mai pasa de ea! Cauza? E plin de copii cu care sa se joace! Fix asa facea si cu tricicleta ...
S-a uitat Ghita la ea in gura si a zis ca nu se vede nicio carie,la care Diana zice : SE VEDE NUMA' CU OCHELALII! I-a zis-o
ca demult trebuia sa isi faca ochelari si tot amana
Merg sa mai citesc,asa aiurea e in concediu in Arad fiind! Am tot timpul senzatia ca pierd vremea ... N-am stat de cand sunt in concediu fiind in Arad,decat maxim 3-4 zile si atunci trageam din greu cu actele de conta,inainte de a pleca in departari ...
monica70 spune:
Vai ce porcarie,cred ca forumul asta e pe duca
Dupa ce ca numai subiecte neinteresante prin zona in ultima vreme ,mai merge si ca porcu' 
La noi noutatea e ca Diana se cam plange de greatza si ca nu mai mananca decat lapte si iaurt ,iar pe-afara pufuleti si seminte ! Deci a renceput cu laptele dar acum nu mai vrea mancare gatita!
In rest e ok,doarme 3-4 ore pe zi mai nou si e mai mult pe-afara cu bicicleta si copiii.
In casa s-a jucat azi cu cuburile si are un stil de a se enerva fix ca mine ![]()
" OOOOO!!! DA' NU PICA!! ACUMA ZIC CEVA!"
"OOOO!!! NU TE LASTULNA!"
" DACA TE MAI PIND ODATA ... 
"
Si cand m-a chemat pe mine sa o urc pe WC,s-a dus taica-su rapid si a pus-o la care ea: "TATA! TE-O PUS CINEVA SA FACI ASA???!!" ![]()
Si as putea continua,dar din pacate nu-s tot timpul la birou cand le zice sa-i pot nota expresiile si ... le uit 
monica70 spune:
Na' acum a intrat pe usa,mancand ... inghetata ( a strigat la magazinj,pana i-au dat ...)! Mi-a zis mami ca doar o piersica a mancat si aia probabil pentru ca a primit-o de le cineva,de-acasa nu era buna ....
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Moni, vad ca v-ati conversat tu si Anda ieri seara. Ma bucur ca mai scrie, nu mai stiam nimic de ea.
E super bicicleta, eu i-am promis Dianei ca ii iau cand ne intoarcem de la mare, dar abia acum m-am enervat, ca sotzul tot amana si ea saraca, ar fi vrut sa aiba una. Tot vede prin parc si imi cere. Asa ca maine mergem in ocico, am fost prin magazine si n-am gasit ce cautam.
E misto Dia ta cu replicile
, si Diana mi-a spus azi: "mami, eu cu tine vorbesc, nu auzi?", ba zau ca auzeam, dar vroiam sa dorm si ea tot behaia la uechea mea. Ieri vroia la wc si ii spun: da-mi mana si sa mergem, la care ea: "Nu-ti dau mana, ca-i a mea!" Chiar asa...
Azi am fost harnica, am spalat pe jos km mei de apartament, vineri plecam la Dunare, tot la pensiunea unde am stat si data trecuta. Are si piscina, numai bine. Daca totul e ok, stam vreo 2 zile in plus.
S-a deschis gradinita de stat, am fost cu ea acolo ca sunt tobogane si leagane, ma felicit inca o data ca nu merge acolo din toamna, era o educatoare batrana ce zbiera la un copil: "ce ti-am spus sa nu mergi la toboganul mare? Vino incoace sa te urechez!" M-a vazut si l-a lasat in pace cu urecheatul, dar a tipat iar la el: "ma-ta nu ti-a dat sapca? Unde e? Nu vezi ca stai in soare?"
Asta in timp ce statea pe o banca cu 2 ingrijitoare si bea de zor cafea..
Fi-ar...
Ma duc sa ma spal pe cap, mi-e parul imbacsit dupa curatenia de azi.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo