PRIETENE FARA TITLU (9)
Raspunsuri - Pagina 13
monica70 spune:
INGRID sper sa gasiti bicicleta roz visata de Diana
Deci asa cu educatoarea aia batrana! Imi amintesc de femeia aia de serviciu,cand eu ii zisesem ca as prefera educatoare tanara, a zis ca alea batrane au mai multa rabdare cu copiii,ca "ii lasa sa faca ce vor"
Noa,bine ca a iesit macar una batrana la pensie ...
Apoi sa vina una sa nu o lase pe Diana pe toboganul cel mare, ca se puna asta si zbiara de o auzim pana acasa
Noroc ca nu prea am vazut tobogane mari acolo,sunt in schimb mult altele la care Diana isi face planuri maretze ca va merge,ea crede ca or lasa-o alea p-acolo toata ziulica hi hi ...
Eu am vrut sa ii citesc ceva povesti dintr-o carte,dar cine sa ma lase ??? A luat ea cartea (nu e cu cine stie ce imagini,ca e a mea de cand eram mica) si s-a pus sa ii "citeasca" ea lui taica-su (care se chinuias a vada un film). Citez: " A FOST ODATA CA NICIODATA. A FOST O PLINTZESA.SI PLINTZUL A ULCAT-O PE CAL ..." In momentul ala am inhatzat aparatul sa o filmez repede ... si a lasat-o balta cu povestitul,a inceput sa il calareasca pe taica-su
Evident intentionat face asa! Daca v-as arata ce sesiune de pozat i-am tras aseara,ce strambaturi si pozitii a bagat,pe cum o rugam sa stea la poza,mai rau se scalambaia!!!
Mai baga idei ce povesti noi sa ii spun,ma termina ca toate-s cu mame vitrege,cu crime cu alte alea si nici nu stiu cum sa i le zic mai finutz ,in plus ma omoara cu "de ce"-uri . Vad ca incepe sa prefere povesti cu printese,mai nou ii place Cenusareasa ...
Eu am in plan sa mergem la strand maine,sa vad cum ne trezim.Sunt cam zombie ca azinoapte am citit pana pe la 2 si dimineata m-a trezit domnisoara la 9 (io as fi dormit pana la 12 evident ...) Azi am inceput sa imi reintru in pita,un pic de conta,nu prea mult sa nu ma stric,ca si maine e o zi ![]()
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
Noi azi implinim 14 ani de la nunta ![]()
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
Ingrid S spune:
Moni, LA MULTI ANI PENTRU ANIVERSARE!! 
14 ani e ceva!
Acum mi-am amintit ce vroiam sa te intreb: cum de a facut carie Diana? Se spala de 2 ori pe zi? Ca la mare, a mea n-a vrut decat de 2 ori sa se spele, odata ajunsi acasa i-am cumparat o noua pasta de dinti, asa ca e incantata si acum se spala. Poate o duc si io la control, ca la cata ciocolata baga in ea, e si de mirare sa nu aiba..
Foarte frumos povesteste Diana ta, nu o mai stresa cu filmatul daca nu vrea, tu stii ca eu te cred
!
Diana e pasionata de Hansel si Gretel, are si un puzzle mare cu ei. In fiecare seara, imi cere povestea. Azi-dimineatza, la ora 7 a sarit din pat si mi-a adus abecedarul in limba germana pe care il am de la un nepot. Pt ca are imagini dragutze. Vrea sa invete germana cica...dar la ora 7??? Apoi, a fugit in sufragerie si a zbierat ca vrea sa faca puzzle, dar sa stau eu acolo si sa-i zic: perfect!
M-a intrebat sotul pe cand dormitam cam naucita in fotoliu: "ia zi, mai vrei sa-i luam puzzle?"
Nu mai vreau.
Ma duc sa ma pregatesc ca acusi decolez la epilat. Revin pe seara.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
monica70 spune:
INGRID mersi!
Noi numai ce ne-am intors de pe strand ...
I-am luat Dianei colac din ala unde poate sta in fund si e cu picioarele in apa,e fain ca are si volan si o sfoara de care sa tragi,de fapt zici ca e barca ... Rezultatul e ca aprope n-a mai vrut jos din el
Iar a dormit mult,abia s-a trezit pe la 16,30. pe strand iar a vrut inghetzata,dar macar a mancat pilaf de orez cand am ajuns acasa,dar nu inainte de a zbiera ca vrea ... tortelini! Ca a vazut o punga de paste pregatita pe bufet,abia am potolit-o ... Uite ce face miscarea - pofta de mancare
Si la plecare am convins-o de-a mancat un ou fiert moale.
Ma intrebai de spalat pe dinti,la mare ioc ... Acasa mai nou in fiecare seara morfoleste periutza de dinti,dar problema e ,zic eu, din cauza ca adoarme band lapte,iaurt sau suc !!! De la asta apar cariile! Degeaba o spal pe dinti inainte deci,ca ajunsa in pat iar zbiara dupa bibe cu lapte sau iaurt
Am zis ca o sa ii dau doar apa de-acum,adaca tine figura.Am incercat si sa stau la culcare langa ea sa ii povestesc,doar doar uita de bibe,dar ti-ai gasit ... se jeluieee,fix ca dupa suzeta anul trecut.Eu am scapat-o de suzeta atunci si uite ... acum e mai rau 
O sa ii mai povestesc si eu Hansel si Gretel,dar eu m-am oripilat cand am citit in carte ca de fapt i-au tzapat de-acasa parintii ca nu avea ce le da de mancare
,eu credeam ca s-au ratacit prin padure ... Tu cum i-o citesti Dianei,in original sau cosmetizata??
Ingrid S spune:
Moni, faina distractie ati avut! ![]()
Eu ii citesc absolut toate povestile in original, de fapt i le povestesc, ca stiu o groaza de ele. Pai mama vitrega a lor il indeamna pe tatic sa-i duca in padure...nah! Oricum, trebuie sa priceapa ca nu exista doar oameni buni pe lume.
Diana si-a aruncat suzeta veche: "ca are bube pe ea"! Dar mai avem una, o foloseste, nu-i place, dar nici nu protesteaza. Ma gandesc sa o ciupesc pe asta, sa arate ca si aia veche, cine stie, poate scapam.
A plecat la Billa cu tata-su, acusi trebuie sa vina si sa o culc.
Azi sarea de zor in pat si mi-a spus la un moment dat: "mami, as vrea sa am aripi, sa zbor sus de tot, in cer!". Apoi, deloc nu mi-ar conveni asa ceva...brr.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
monica70 spune:
Vai ce visatoare e Diana ta,pai vrea ca avioanele sa zboare ... ![]()
Si tetinele Dianei sunt varza,sfartecate ,dar la ea nu merge cu aruncatul la gunoi, ca striga dupa noi sa cumparam altele.Stie ca orice se poate inlocui( cumpara, repara ...
) Acum juma' de ora a zbierat dupa iaurtzel i-am zis ca nu avem,ca ii pun in loc lapte,da' ea se smiorcaia si striga: " SA SE DUCA TATI JOS LA MAGAZIN SA CUMPELEEEEEE !!!!"
monica70 spune:
Si eu ma cacaiesc p-aci sa citesc ceva dar ma pisalogeste la cap Diana non stop,acum e cu ceasul de la o numaratoare veche de lemn si tot rasuceste aratatorul, "ACUMA NE CULCAM" , uite ca nu a uitat,acum vreo 6 luni i-am aratat odata chestia cu ceasul gen " la ora x vine tati acasa","la ora y ne culcam" etc si miscam aratatorul,bine ca mi-a dat ideea
,poate sa o sa o invat cifrele ...
monica70 spune:
Iar mi-a facut Diana proba memoriei.Am rugat-o sa gaseasca acea carte si a gasit-o rapid.I-am zis doar Gcartea Hansel si Gretel,aia cu Baba Cloantza" ... O singura data i-am citit povestea acum vreo doua luni cand i-am cumparat-o si nu e desenata baba Cloantza pe coperta,dar tot a nimenit-o!!!
monica70 spune:
Gata evadai,l-am trimis pe taica-su sa stea cu ea ... I-am povestit Hansel si Gretel si pe urma a trebuit sa-i zic si Robinson Crusoe,ca a scos cartea si a insistat ca vrea si cu ... LOBI .La Hansel si Gretel cand i-am zis ca vor sa ii paraseaasca in padure din cauza ca-s saraci si n-au de mancare,era indignata si contrariata rau
Cica "DA DE CE NU-I DAI LA HANSEL MANCALE D-ACOLO DIN CASAAA????"
Acum ii canta lui Ghita Iepuras Coconas si mai stiu eu ce,sa il vad si pe el cat rezista,ca ea daca n-are bibele in gura e neobosita,pana dimineata ar tot bate din gura ...
Si il tot critica ,se pare ca nu stie sa ii faca masaj precum buni ![]()
monica70 spune:
Am uitat sa zic ce mutra a bagat Diana cand a auzit de canibalii ce voiau sa il haleasca pe Vineri (i-am povestit in premiera si de ei) ... iar a comentat ceva,gen ca nu se mananca oameni, ca nu-i buna CALNEA
Sper sa nu viseze urat la noapte!
Io bantuiam la citit presa,vai ce nasol cu accidentul ala aviatic din Madrid.
Mi-am amintit de Mirela,oare ce-o mai face?
Noapte buna,am plecat sa mai citesc ceva inainte de culcare ...