PRIETENE FARA TITLU (9)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

helou si pe ziua de azi!
INGRID si JANI vad ca va distrati de zor cu probleme existentiale
Eu nu-mi bat capul ,ca n-am timp de cele multe terestre
Am fost la Kaufland sa aprovizionam si de cum am venit Diana a cerut iaurtel si s-a pus sa se culce ... Cand se trezeste hop iar pe strand.
Atatea voiam sa rezolv saptamana asta si nu apuc,tot se amana ... si iar se vor aglomera toate saptamana viitoare,parca vad.Dar nici la strand nu as renunta pana e vreme buna.
Acum imi iau inima in dinti si sun la instructor,am zis ca o sa iau cateva ore si am tot amanat sa il sun zilele astea,mi-e groazaaa ... In oras se circula groaznic,se lucreaza la sosea pe la tronsonul de le UTA acum,e balamuc ... deci mai eu lipsesc in trafic.
Sunt ingrijorata si cu Diana,mai nou cum urca in masina hop ca ii e greatza!!! De fapt ea zicea de mult ca o doare si arata spre gura,dar nu pricepeam ce are,pana la Predeal pe serpentine a si vomitat! Acum a invatzat sa zica de greatza.Ziceam ca-s ingrijorata ca doarme cate 3 sau chiar 4 ore ziua si de starea de greatza,mai ales ca a cam avut din plin lovituri la cap! La mare la ceafa,la Bran in crestetul capului,iar la Arad in frunte In rest e ca de obicei,mai dormea ea 2,5-3 ore si inainte,dar acum e cam exagerat.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Noa numai ce ma plansai ca doarme mult si acum s-a trezit dupa numai o ora ... asta pentru ca s-a intrerupt curentul si deci s-a oprit brusc muzica de la radio,ea doarme de mica cu muzica ...
Acum o sa mergem ceva mai devreme pe strand,cu toate ca eu tocmai ma apucasem sa lucrez,uite cum pot de ea!!! M-a facut de i-am luat jucarioara din aia de plastic ,cu conuri ce formeaza un turn si cerculetze sa le arunci si sa il nimeresti.Evident ca e plina de nervi acum ca nu nimereste."NU POOOOT!!!!!" Cica le arunca la gunoi ... aoleu,s-a enervat rau gagica

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

.......ce fain ca mergeti pe strand
aici cred ca s-a terminat cu balaceala pe anul asta. Azi dimineaza ii zice mama la David sa mergem in Ro ca acolo e cald (aici sunt asa 21-22 gr cu soare) iar ^David cugetand...."da si acolo putem in fiecare zi sa facem badi"
Astept si eu sa se trezeasca moadmoaselele (sa adoarma mai intai si maimutica mica) sa mergem aici undeva langa noi sa vedem niste sculpuri in nisip, ca nu stiu daca pana saptamana viitoare nu le va lua apa

oare Florinini ne mai citeste??? Florina cred ca ti-am spus de cumnata mea care in ian s-a operat de un fibrom mare de 6 cm si ca de 10 ani nu a ramas deloc gravida. Ei bine ieri am aflat ca e gravida. 6 luni a luat AC pana a fost operatia vindecata, si cred ca a ramas in prima luna dupa ce le-a terminat....pe deasupra are si o trompa infundata pe care nu au reusit sa i-o desfunde la oeratia de fibrom. M-am gandit imediat la tine cand am auzit vestea. Sper sa-l rezolvi si tu cat de curand si sa-i faci o fratioara la Davidutu tau.
....azi am fost la gradi cu fetele. N-am stat decat putin pentru ca nu mai pot merge decat joia urmatoare si cica e prea mult pana atunci deci vom incepe de atunci cu acomodarea. Acum am cunoscut educatoarea (nu e cea pe care a avut-o David) si o parte din colegi. Fetele n-ar mai fi vrut sa plece. De la ora 8 si-au pus rucsacele in spinare (nu ca le-ar f trebuit, dar asa il vad pe David ca pleca la gradi) si n-au zapacit de cap pana la 9.15 cand am plecat

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

....revin Maimutica mica nu dormii, o aud cum chitaie pe aici.

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

Poze noi.....cu noi

Mergi la inceput

MIRA felicitari pentru cumnata!!!
Revin si eu pe seara,acum sting PC ca tocmai plecam pe strand Poate acolo n-o sa mai aud non stop: MAMIIIIII ! E groaznic sa stea Diana in casa, te pisalogeste non stop la cap,tot timpul vrea sa imi arate ceva ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Salut fetele,

INGRID, drum bun maine si distractie placuta. Spor la gasit bicicleta roz pentru Diana!
MIRA, felicitari pentru cumnata, sa aiba o sarcina usoara si sa fie si ea si bebe sanatosi!
MONI, imi pare rau pentru caria Dianei, sper sa se rezolve fara durere si plansete. Ai dreptate la faza cu adormitul cu lapte si cariile, asa e, si noua ne-a zis dr. acelasi lucru dar al meu nu vrea si pace sa renunte la biberonul cu lapte din pat. Iar daca il iau sa il spal pe dinti dupa, mai cere unul, deci nu rezolv nimic. Asa ca ma astept si eu la carii:(.

Pupici, fug la cumparaturi cu baietii mei. Pe mai tarziu.

Anda si Mark (16.01.2006)
www.helpsonia.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Eu acum ma apuc de bagaje, nu stiu daca mai intru pana la intoarcere.
Pisoi, am fost peste tot si n-am gasit bicicleta roz, era doar un verde mai ciudatel, Diana a refuzat culoarea si basta! Mai cautam.
Mira, esti o fericita! Sa o auzi pe Diana cand ii spun ca merge la gradi...dar sa o si vezi ce mutra face, direct pici in depresie. Bravo ca e ok la voi si ca fetitzele se simt bine acolo!
Moni, nu te nelinisti, greata si starea de ameteala sunt de la raul de miscare. Intre 2 ani si ....pot fi 10, se instaleaza acasta stare. Ce sa-ti spun? Multa rabdare, antivomitive...pacat, credeam ca scapi.
Bafta la condus, iti reamintesti tu, e ca mersul pe bicicleta.
Ma apuc de treaba, azi Diana n-a vrut sa iasa afara, a spus: "vreau sa stau toata ziua in casa". Acum am amenintat-o ca nu vine cu noi si a iesit un pic.
Ne reauzim pe luni sau marti, depinde cum ne merge acolo.
Va pe toate!

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

ANDA AI PROMIS POZE NOI CU MARK! Inca astept ...
sa stii ca noi am reusit aseara sa o culcam pe Diana cum ar fi ideal,adica fara bibe in gura.Dar cum ziceam,intai am stat mai mult de jumatate de ora eu sa ii zic povesti,apoi vreo 15 minute taica-su ,s-au gadilat,masagit etc. Asa i-am distras atentia de la bibe,ca il tot cerea (desi bause inainte de spalat pe dinti unul cu lapte). Si asa adormit ca era si obosita ... Dar din pacate nu suntem chiar parinti ideali si ne e greu sa stam in fiecare seara si la fiecare amiaza cate o ora sa ii zicem povesti sau sa ne tavalim prin pat cu ea ...
MIRA nu stiu de Florina daca mai e in tzara sau au plecat in USA,ultima data cand am sunat-o nu era in retea ...
La noi e super cu strandul,sac sac,mai ales ca de sambata cica baga in sfarsit si apa calda in bazine,au intarzaiat din cauza unor probleme cu gazul.Pana acum era cam ca la mare apa,adica incalzita de soare ... Noutatea e ca e "recirculata" si intradevar e mult mai curata ca inainte apa. Saptamana viitoare iar ne facem de cap sper!
In WE nu stiu,ca e mult mai aglomerat,de fapt si acum e,ia sa descarc eu niste poze si revin.Aproape 100 de poze am facut azi pe strand Sunt sony stiu,da' prietenele si neamurile de peste granitza abia apuca sa vada poze cu ce mai e nou prin Arad,deci traiasca dropshots-ul

Mergi la inceput

INGRID spor la bagaje! Si distractie placutaaaa !!!
Eu astept sa se incalzeasca musacaua de vinete
Diana e la mami la bloc pentru vreo ora.Azi ne-a mancat nervii,incepand de la Kaufland,unde de cum am ajuns la coada la casa si pana am iesit a zbierat VEAU LA MASINUTZEE! desi ii ziceam ca o duc,nu avea rabdare.La strand mor cand vad cum alearga de bezmetica pe ciment .Si la iesire iar ca vrea la masinutze,sa le ia naiba!
La noi sunt Zilele Aradului,poate schimbam tactica si iesim seara la plimbare si concerte zilele urmatoare,vad io ce chef am ...

Da' sa va mai zic ce face Diana.In apa cum stropesc copiii - cei ce inoata sau sar aiurea,cum striga la ei (in general baieti mai marisori): "MAAAAI! NU STOPI !!!!" Nu se suoporta stropita.fix ca mine Azi in taxi la intoarcere tot punea aia (era taximentrista) frane bruste si Diana la fiecare frana striga : HOOOU !!!" Imi era o jena de aia
Culmea a fost cand am certat-o pe strand si a zis ca io sa raman acolo si ea pleaca cu tati,Unde? ,o intreb io.Raspuns: "LA MOCOVA!!!" Noa asta e culmea !!!! Mai de Moscova lipsea sa o aud,unde naiba tot aude de orase,tzari,ca noi nu prea vorbim !!!
Fug sa pap ...

Mergi la inceput

Gata mi-e burta plina.
Noa am vorbit cu insructorul incepem orele de sambata! In rest, doar dupa 18 seara poate,asa ca sa vad cum fac cu strandul saptamana viitoare ,mergem dimineata in zilele cu conducere.Si mai am si de mers la birou ,plus luni la dentist,cum zicem se aglomereazaaaaaa Of ce bine e in vacanta,sau in surogatul asta de vacantza prelungitaaa "pe strand" .
INGRID am uitat ,am vreo 4-5 poze cu Militza si S....ova cum naiba o chema ca nu retin deloc ,am promis ca i le trimit,o sa ti le pun pe mail acum,desi era mai comod pe mess ...
La faza cu greatza am noroc ca doar la serpentinele de la Predeal a vomitat si atunci precis pentru ca bause iaurt pe stomacul gol.Dar ramane senzatia aia nasoala ...

Acum mai am o belea,vreau sa imi iau rochie pentru nunta de la tzara din 6 septembrie. Am chef de una rosie si sexoasa rau ca doar acolo e lumea meaaaa Vin toate neamurile si prietenii din copilarie vor fi acolo,abia astept!!!

Mergi la inceput