PRIETENE FARA TITLU (9)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata! Diana tot asa,pe la 4 s-a trezit parca si i-am mai dat nurofen ca era iar calda.A adormit la loc imediat,din fericire.
BEE si Diana a facut febra la vaccinurile de pana la un an mai ales,dar nu mare ca de fiecare data pediatra imi zicea sa ii dau preventiv supozitoare paracetamol,sau sirop panadol.Ea de fiecare data ne zicea cand vor fi reactii si cand nu vor fi,de-aia m-am enervat ca de data asata n-a zis nimic,decat sa ii puna compresa.Iar eu nu m-am gandit defec ca ar putea face febra,altfel ii dadeam iar preventiv.Adevarul e ca la ultimele nu a facut febra,dar imi si zisese pediatra clar, ca alea nu dau reactii.

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Ma pregatesc sa fug la dentist,cu Diana e jale,cred ca are de fapt stomatita (nu stiu daca de la vaccin sau ba ... dar suspect ca fix asa a patit fetita prietenei mele!!!) acum vine sa o vada pediatra.Dar e cam alba in cerul gurii si s-a plans ca o dor ... dintii,desi i-au iesit toti.Azi a zis si de limba ca o doare.Imi vine sa urc pe pereti N-a mancat nimic de doua zile

MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga

www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Of Moni, crezi ca de la vaccin are stomatita? Saracutza Diana, ce greu trebuie sa-i fie, parca Dani de Mirela a avut...nici nu putea sa inghita...Acum trebuiau sa fie toate, inainte de plecarea la mare. Ghinion curat! Sper sa nu fie asta, sa ne scrii ce a zis pediatra. micutzei!

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Am terminat cu dentistul,sunt iar la birou.
Se pare ca nu e stomatita
E "doar" foarte rosie in gat,asa ca i-a dat antibiotic puternic ,din ala ce se ia odata pe zi. Abia s-a uitat la ea in gura ca zbieraaa,e miorlaita rau de la febra
Ea zice ca nu are legatura cu vaccinul,ma rog,dar culmea ca imediat dupa vaccin a inceput sa faca febra ...
Are peste rosul din gat si doua afte,ca se vad mici si albe,trebuie sa ii iau ceva solutie de badijonat.

Mergi la inceput

INGRID acum mi-am amintit de testul cu galetusele.Primul test l-a picat,i-am explicat de ce si apoi am pus invers mingea,in cealalta galeata si ... iar l-a picat. Dar la turele urmatoare n-a mai gresit,s-a prins care-i ideea ,in sfarsit. Tot cu febra peste 39 e,scade de la medicamente si creste iar ... Macar a mancat cate ceva azi,doi cremvusti,aproape un ou fiert si cateva linguri de gris cu lapte,plus lichidele obisnuite - lapte,suc,apa si acum si ceai.
Eu am mai reusit sa pregatesc niste bagaje,"ajutata" de Diana si lucrez la conta - ca sa pot face asta, i-am dat pana si acuarelele sa picteze.Evident ca a tot trebuit sa ma intrerup sa ii pictez si eu,dar totusi a fost relativ cuminte ...

Mergi la inceput

Na bine ca i-am comandat solutia aia,dar cine sa ne lase sa o dam cu ea? Scandal monstru,gura tinuta strans ... Asa ca i-am zis ca ramane acasa cu buni,la mare mergem doar noi,am scos din bagaje si jucariile de nisip,colacul etc. Dupa ce s-a calmat in dormitor cu bibele,a venit dincoace la lingusit ... I-am repetat ca doar noi doi mergem la mare,ea nu,ca e bolnava ,ramane cu buni. Cica ii trece cu SILOP.Nuu,nu trece doar cu sirop! ... IMI DAI DIN AIA ANTOBETIC zise ea serios .Ioai ,cand am auzit cum ii zice la antibiotic Iar se gudura .. DA' LA MALE MELGE SI DABIN? (=VLADIMIR) Daaa,sunt curioasa cat rezista pana ma lasa sa o fac cu dracia aia in gat ... Acum il calareste pe taica-su ...

Mergi la inceput

Aaaa si la medicamente le zice CADIMENTE Daca o pun sa le repete dupa mine,le zice aproape bine si cuvintele astea mai compuse,dar din proprie initiativa cand le zice ... mor de ras ce iese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Moni, Doamne ajuta ca nu fu stomatita! Cu badijonatul e tare greu, Diana a fost mai mica si n-am putut, ii puneam pe suzeta si da-i...O sa-i treaca cat de cat pana plecati. Ce antibiotic ii dai?
Mi-ai amintit de Diana mea cu medicamentele, le spune dinacamente , desi daca o pun zice corect. Dar e asa de dulce, ca o mai las sa le greseasca. La noi n-ar functiona ca n-o mai luam la mare, daca nu vrea ceva, doar cu forta sau ma las pagubasa. S-a facut de-o incapatanare..sa te fereasca sfantu'!
Ti-am spus ca si Diana a picat testul de prima oara...n-avem mai genii, ce sa-i faci..
Ieri seara, inainte de a adormi, se vaita incet: "o sa moara mama si n-o s-o mai vaaad"...n-a vrut sa-mi spuna de unde a auzit asta sau ce i-a venit. A adormit asa...cu suspine. Acum imi pare rau ca n-am retinut loc la tren, tare sinistra mi s-a parut faza.
Ma duc si eu la culcare, am ochii rosii de oboseala, am avut vizite azi.

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Moni, ai bagat-o deja la antibiotic? Nu mai trebuia sa stai un pic poate trece febra? Si eu am avut ceva emotii cu vaccinul, apoi febra, sa fie raceala, sa nu fie. Ca Ana mea are vesnic ba gat rosu fara altceva ( o mai vad intamplator daca zbiara), ori "altceva" (muci de obicei sau tuse usoara), fara gat rosu. Si antibiotic, o singura data, anul trecut fix inainte de mare, de am plecat cu medicamentele dupa noi. Stomatita? Brrrrr. Razvi facu inainte de mare. Ma taram cu ei dupa mine la kineto. Eram cu ambii pe cap singura si nu stiam de ce e baiatul agitat, nervos si fff zbieracios. SI vad joi pe buza 2 puncte rosii: "mai sa fie" si ma uit vineri in gura: buza de sus varza de ulceratii de la stomatita. Asa ca eu o depistasem cand era deja pe trecute. . Am bagat eu ceva glicerina cu nistatit pe suzeta, mai ceva apa cu bicarbonat si regim usor, dar fura "de demo" cum ar veni, ca boala trecea oricum.
Cat despre fizio/kinetoterapie cu copiii.......Mai facem pana face Razvi un an, apoi mai vedem. In centrul unde fac eu cu ei, dupa 1 an se lucreaza doar cu copii care au certificat de handicap. Doamne pazeste de asa ceva! Nu e cazul, ca doar nu degeaba m-am chinuit cu Ana. Desi, asta cu care lucram, mi-a zis ca daca o las cateva luni si o duc s-o vada cine trebuie, imi da certificat ca e parapareza. Dar daca e lucrata cum tb (si e lucrata) nu se vede. Asa ca eu merg pe "sa nu se vada, sa lucram cu ea". Nu stiu cum oi face.
Si ca veni vorba de genii (mai scrieti si pt creierashul meu testul cu galetusa si mingea?), eu zic mereu de a mea ca e geniala. Altfel nu se recupera asa. Doctorii din centru o tot dau cu "tal valg", sau alte balarii, ca nu au vazut parapareza recuperata asa in viteza. Plange Razvi, revin

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Si revenind. Ok fie ca ei, dar daca problema e doar ortopedica (congenitala sau sechele de rahitism)odata corectata, ramane corectata. Atunci cum termin eu cu fata recuperarea in februarie, ca dupa 3 luni, in mai, sa mi-o bage iar in terapie ca merge prost? Pt ca a fost leziune cerebrala, parapareza, dar fata mea cu multi neuroni merge in general mai bine decat era de asteptat. Doamne ajuta! Ma aberez.
Vreau si eu la munte! Vin cu ai mei amandoi puradei. Dar de ce pensiunea aia? Si doar pana sambata stati voi? Ca noi cu sotz/tata al copiilor, am presta in cel maI bun caz de vineri. Oricum Busteni e ffff bine, mult mai bine decat Predeal sau altceva.
Am barbatul in delegatie de 3 zile, de asta-s vorbareata.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput