PRIETENE FARA TITLU (9)
Raspunsuri - Pagina 4
Ingrid S spune:
De puzzle: tot ieri l-a facut singura pentru prima data pe ala de 35 de piese. Pana acum il facea cu mine, eu ii dadeam piesele aleator, cum imi veneau la mana si ea le punea...
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
monica70 spune:
E super mai Dia ta!!! In primul rand ca il poate face,apoi ca sta simgura sa il faca !!!
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
Eu sunt inglodata in lucru,simt ca turbez p-aci ,daca n-am avut azi ... peste 50 de mailuri si in plus telefoanele . Acum cand aveam si declaratiile de facut ,a apucat-o pe mandra din Italia sa reglam soldurile
Momentan rontai cornulete si mai beau o cafea ...
Sunt cam ingrijorata ca si azi a avut Diana un pic de febra,la ala de frunte oscila intre N-37-38.Si am vorbit cu o prietena la telefon si ea mi-a zis sa am grija ca fetita ei (aproape 4ani are acum) la vaccinul asta a facut reactie urata de tot - dupa o saptamana de la vacin , 40 febra si nu stiu ce naiba in gat
Noa ca incep ofertele de dupa,a sunat un italian ca deschide firma noua din septembrie si daca nu vreau sa merg la ei,firma serioasa bla bla - da' e comert,fie si italian Io deja-s "vanduta" .
Noa, frast ca in momentul asta a mai sunat una,cica un post de contabil sef la o ferma ... aaaaa,pai am mai fost candva asa ceva,sorry acum ii apuca pe toti ,fix asa am patit si datile trecute,cred ca o sa sune celularul pe plaja la mare cu oferte de serviciu ,prea tarziuuu
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank"> www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
Doamne ,ca deja m-a apucat rasul, tocmai a mai sunat una de la alta agentie de recrutare
Ingrid S spune:
Moni, nu la toti copiii vaccinul da reactii. Eu zic ca 37 nici nu e febra, daca mai sare de 38 un pic de Panadol..dar nu m-as stresa atat de tare. Dianei!
Parca nu stii ca ocaziile apar dupa ce te angajezi? Lasa mai, eu cred ca ti-e bine unde esti, dar intradevar e nostim ca te tot suna acum...
Eu am fost cu Diana la matusa-mea, s-a jucat pe acolo, apoi a spus: "si acum, acasa la taticu"..Si a trebuit sa plecam...Nu-i bai, ca l-am lasat pe sotz sa aspire si sa scuture asternuturile. Azi a facut si de mancare, asa ca a avut treaba. Ma duc sa pun la spalat, a facut pishu pe ea si a strigat la mine: "nu pune mana pe pantalonii cu pishu, ca e toxic!!" Chiar asa, e toxic rau nene...
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
monica70 spune:
Vai ce nervi am,numai ce am scris un mesaj si s-a luat curentul Dupa ce ca merge ca dracu' DC-ul asta!
Diana a fost cu febra toata ziua,acum are 39 iar,desi i-am dat nurofen si panadol.I-am dat iar nurofen acum,iar la culcare ii bag un novocalmin.Pediatra mi-a zis ca nu prea da reactii vaccinul asta,n-am ce zice
Eu am zacut in pat vreo 3 ore,dar cu Diana prin zona,n-am putut dormi,mai ametita de cap sunt.Si acum ma tot cheama,iar eu trebuie sa fac la contabilitate cat cuprinde
Ce zi de cacao,toxica de-a dreptul vorba Dianei de Ingrid
Sunt prin zona deci,incerc sa lucrez,dar nu stiu cat pot,ca ma tot cheama ,NUMAI EU sa ii aprind lumina la baie etc. Probabil iar oi trage cu lucrul,dupa ce adoarme.Si am de sortat si hainele azi,ca trebuie sa i le las lui mami,a zis ca mi le calca ea maine .
Gata m-am plans destul.
INGRID nostim,nenostim ... oricum nu ma tenta in mod deosebit niciuna din astea 3 firme de la care m-au sunat azi,asa ca nu am de ce ma plange.Alta chestie,am vazut ca de doua zile au pus iar in ziar anunt de angajare la firma aia la care le promisesem ca merg din 15 iulie.
Denisam spune:
ANAM-LA MULTZI ANI FERICITZI CU SANATATE SI FERICIRE!
Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)
monica70 spune:
DENISA
Eu cu cana de lapte in fatza,astept sa se hotarasca Diana sa se culce.Acum s-a inviorat (momentan nu mai e calda) si tot spala in bideu vasele de jucarie.Inainte m-a ajutat cu hainele,eu le alegeam ,ea le ducea pe fotoliu Are mami de calcat en gros maine
Greu i-a scazut febra de la nurofenul ala ... Acum o sa ii pun totusi un supozitor,dar doar cu paracetamol.Sa vedeti circ imediat
monica70 spune:
INGRID uite ce-m gasit: http://www.e-sana.ro/index.php?a=31
"Una dintre cele mai frecvent incriminate vaccinari in aparitia acestui tip de reactii este cea DTP, la care mai mult de 50% din copiii vaccinati fac febra in primele 24 ore de la vaccinare."
Asta e DTP-ul ,ca asta se face la 2,5 ani.Si pediatra aia desteapta zice ca nu prea da reactii Bine ai facut ca l-ati amanat pana dupa concediu,orcium voi sunteti in urma cu o luna.
Vad ca a adormit urgent Diana .
Problema e ca nu mai am eu chef de lucru la ora asta,sa il ia naiba,poate apuc sa vin maine mai devreme acasa ...
Bee spune:
Buna fetele.
La multi ani AnaM!
Moni, si Ana mea a facut febra mare dupa vaccinul asta. Peste 39. Insa Razvi a facut asa dupa fiecare vaccin. Adica febra maaaare.
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia