PRIETENE FARA TITLU (9)
Raspunsuri - Pagina 6
monica70 spune:
Buna dimineata.
BEE pai i-am dat antibioticul,nu ma risc acum pe cand mergem la mare sa nu ii dau ... cand are asa febra mare . Nici nu mai tin minte daca a mai luat anul asta vreodata antibiotic,dar nu cred, a mai avut doar vreo 2 faze cu muci mai in iarna.Daca a zis pediatra ca a e rosu rau de tot - si chiar se vede tare - asa o fi! La Diana nu prea e de obicei asa rosu,nici cand a avut la un an alea doua faze de febra 39 cate o saptamana fara nimic altceva,nu avea gatul decat vaaag de tot rosu si pentru ca n-au depistat - 2 pediatrii -nimic altceva,au zis ca de la ala a facut febra.Adevarul e ca e pe stilul nostru ca si eu si frate-meu de la rosu in gat faceam febra mare,in rest nu am avut deloc complicatii de alt gen.Si stiu ca si de la afte se face asa febra mare,chiar ne-a povestit una din vanzatoare ca la fel a patit baietelul ei.
Mersi de ideea cu suzeta,cum noi nu aveam o sa incerc sa ii punem pe bibele de la ceai-suc,ca vad ca lapte nu prea mai bea de cand e asa.Stiu ca aftele trec si singure fara tratament numai ca pana atunci sta cam nemancata
Azinoapte s-a trezit la 2 plangand ca o doare - probabil gatul,dar a adormit repede la loc,i-am dat nurofen si ceai.
INGRID ceva cu C e antibioticul,nu Cefalexin,altul ,nu mai retin.E o sticluta mai mica dcat erau celelelalte antibiotice.Vai ce mai scoate si Diana ta din ea
Merg sa imi pun o cafea si ma apuc de munca ...
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
www.youtube.com/watch?v=weJ4a5cKGZ4" target="_blank">
monica70 spune:
Noa ca deja fusei plecata si m-am si intors,acum mananc.
Am uitat sa va zic cat sunt de bolanda
Ieri ma bag intr-un magazin,full de dresuri de baie,tot aleg,pana la urma iau 4 bucati cu mine in cabina.Eu fericita, ca am gasit modelul dorit si ieftin (35 lei) si bun (sunt facute de o firma din Arad,am mai avut de la ei) pe rosu.Hotarata sa il iau,mai incerc si celelalte asa aiurea si imi pica cu tronc unul de la Triumph cu 100 lei ... Le cumpar deci pe amandoua.Si cand ajung acasaaaaa ... gasesc in sertar dresul de anul trecut super bun de mine,eu incercasem unul mai vechi labartzat de la soare,ala imi era mare
Acum am bine mersi 3 costume de baie
Si de fapt folosesc si io 2 saptamani pe an,cat sunt la mare,ca in rest nu prea apuc sa merg la stranduri ...
Diana n-a mai facut febra acum dimineata,dar a luat niste sirop Panadol preventiv.
MONI SI www.dropshots.com/DIA1#date/2008" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=44e27bc599b84137e848b4" target="_blank"> PRIMII DOI ANI
"Scrie ca sa nu pierzi florile gandului tau, pe care, altfel le ia vantul !"- N. Iorga
www.versuri-si-creatii.ro/poezii/e/serghei-esenin-7zuduho/focul-vanat-7zudpho.html" target="_blank">
monica70 spune:
Ioai ce chef de munca am
Mai stau vreo ora sa mai aranjez cate ceva p-aci si am plecat,mai termin eu ce e de terminat dupa 11 august ...
Am vorbit cu mami,e pe-afara cu Diana deja,ca azi n-a mai facut febra.A si mancat ceva supa si carnita parca zicea.Si s-a uitat la ea in gat,zice ca nu mai e chiar asa de rosie si cele doua afte albe nu se mai prea vad ... 
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Moni, sa fie vorba de Ceclor? E destul de tare, Diana a vomitat de la cefalosporine, asa ca noi tot cu Augmentinul am ramas de fiecare data cand e bolnava. Ma bucur ca e mai bine Diana si la noi pediatra nu dadea de fiecare data antibiotic, dar si cand il prescria stiam ca nu e de joaca.
Bee, zici ca e sotul plecat si ai timp de scris?
Noroc cu el, ca altfel nu stiam ce mai faci
...Testul ala e pe paginile anterioare, cred ca 4 sau 5.
Eu sunt iar necajita, am chemat Salvarea pt tatal meu, a facut hernie inghinala si e tare rau, il opereaza azi ca poate sa necrozeze tesutul. El a mai fost cu ani in urma operat de acelasi lucru, vad ca a recidivat.
Dupa-masa voi pleca la spital s-o inlocuiesc pe mama, asa ca nu stiu cand mai apuc sa intru.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo
monica70 spune:
INGRID imi pare rau de tatal tau,sper sa iasa bine operatia si sa isi revina repede.Culmea ca saptamana asta fix cu hernie inghinala a fost diagnosticat si socru-meu,dar nu e inca urgent pentru operatie.Nu stim ce sa facem cu el,ca are 76 de ani si are si insuficienta cardiaca,trebuie intai sa il ducem la un cardiolog,sa ii dea ala ok-ul pentru operatie,asta colo prin septembrie ...
Antibioticul Dianei se numeste CEDAX si din fericire ea a suportat de fiecare data cu bine antibioticele.Pediatra mea de obicei i-a prescris antibiotic numai cand avea febra peste 39 care nu scadea in doua zile de la antitermice.Azi e super ok,dar i-am dat totusi la 2 nurofen sirop si diseara ii mai dau panadol sirop.
Eu la 13 am venit acasa,am dormit vreo 2 ore,am mers pana la manichiura ,dar m-am simtit nasol rau ,am senzatia de febra desi nu am ... M-am uitat la bioritm,azi am zi critica fizic
Si de curioasa m-am uitat din urma la ziua cand i-au facut Dianei vaccinul,rezultat:avea zi critica fizic
Macar daca ma uitam inainte,amanam cu o zi,pe bune ca se potriveste ,tot am zis ca urmaresc,macar manevre medicale sa nu se intample in zilele critice fizic si tot uit ...
Mai am ceva de lucru,deci azi mai sunt calare pe PC si poate si maine,ca precis nu termin azi . In rest cu bagajele,in pregatiri ...
monica70 spune:
Ceau fetelor,noi suntem pe picior de plecare,cum se trezeste Diana,cum decolam ... Numa' intai sa adoarma ...
Ea e bine,m-a cam scos din pepeni zilele astea - a cam stat in casa ca ploua afara.Bine ca va merge la gradi din septembrie,ca e teroare ce face in casa
O mostra: se pune pe burta pe un taburet si aterizeaza in cap pe covor
Se catzara in picioare pe scaunelul de plastic,pe calutz etc. Daca o certi, rade si continuua sa faca prostii.Asa ca am trecut la urechiat
Am facut bagajele la propriu cu ea in spinare si agatzata de picioarele mele,radea si se prostea ... Alaltaieri seara nu a vrut sa mearga afara cu taica-su sa imi fac si eu treaba linistita,am zis ca tampesc.Ieri sa dus pana la urma cu el in oras de am mai reusit sa respir si sa mai pun actele la punct ... si aseara a dormit la mami.Eu nu-s prea ok,ca a rabufnit iar un abces la dinti de trei zile,asa ca-s inca pe antibiotic
Cred ca si de-asta nu mai aveam strop de rabdare nici cu Diana,sper sa recuperez la mare ...
Va las cu bine,sa fiti cuminti ![]()
INGRID va asteptam,te sun eu cand ajungem.
DANIELA,PUFU,DEEA pazea ca aterizam ![]()
BEE,IRINEL ramane cum am stabilit
, sper sa ne intalnim la Busteni macar "la o cafea"!
miraklucker spune:
...si eu, si eu![]()
Daca nu e Moni nu e nimeni???

Mira mami de DAVID (15.08.2002) DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)
Poze noi.....cu noi
monica70 spune:
Am sosiiiiit din nou acasa 
MIRA
ai avut ocazia si n-ai venit la o intalneala!

http://www.dropshots.com/dia3
POZE MUUUUUUUUULTE DIN VACANTA inclusiv cu
DIANA DE INGRID
VLADIMIR DE PUFUMIC (Oana)
IOANA SI RARES DE MARCHPLAYER (DANIELA)
DARIA DE DEEA
ILINCA DE IRINEL (Monica)
ANUTZA SI RAZVAN DE BEE (Brandusa)
Revin io dupa ce ma dezmeticesc cat de cat,ca nici nu mai stiu tine mouse-ul in mana cum trebuie,darmite sa tastez cate impresii am in cap 
monica70 spune:
Deci cum ziceam am atatea impresii ca nu stiu cu ce sa incep! Ce pot spune e ca am petrecut doua saptamani minunate, fara niciun gand .
Vremea a fost suuuper buna cald si soare, a plouat doar la mare in seara sosirii un pic si la munte in seara de dinaintea plecarii tot un pic - mai bine zis a picurat … Apa marii nu a fost atat de calda precum am fost obisnuita anii trecuti (mai ales in primele trei zile) si in plus au fost si alge anul asta, dar a fost suportabil, le strangeau in fiecare dimineata.Cazarea la mare a fost ok, am avut camera cu vedere la mare, restaurantul era pe terasa cu piscine si vedere la mare, cu muzica live seara si mancare si servire foarte buna. Minusul a fost doar plaja din dreptul hotelului – plaja cu pietre in apa ,ca doar e Cap Aurora … Dar un golf,doua mai inspre Venus era mai ok si mai mult acolo am stat impreuna cu Ingrid si Diana ei evident.
La Busteni am stat la o pensiune mai mare, pe vreo trei nivele, cam multe scari abrupte si galagie – ca era plin de copii … Dar camerele au fost super ok si in fond aerul de munte conteaza..
De circulat la mare anul asta mai putin, am fost doar intr-o zi la Eforie Nord la Daniela si prin imprejurimi,pana in Jupiter-Neptun si pana in Mangalia-Saturn-Venus. Pai n-am avut timp cu programul cel sexy: trezit-mic dejun-plaja- in camera la dush-masa de pranz-somn de amiaza-plaja-in camera la dush-cina-masinutze,carusele/tobogane si alte d-astea …
La munte la fel nu am prea circulat,doar prin Busteni,intr-o zi la plaja si gratare,in alta cu telescaunul,dar mai mult in parcul cu tobogane si plasa de sarit.... Si la plecare am bagat o tura impreuna cu Deea si Silviu spre Rasnov in apropiere de terenul lor , apoi la Castelul Bran,Poiana Brasov si inapoi in Brasov.
monica70 spune:
Mai bine va zic de copii.Intai Dianele … auuuu, mama !!! Abia asteptau sa se intalneasca , tot intrebau una de cealalta si cand se intalneau … invariabil se miorlaiau, ba pe rand ,ba impreuna.Una mai fitzoasa ca cealalta.Diana mea a fost ca o maimutzica, imita absolut tot ce facea Diana de Ingrid.Daca ateriza Diana cu fundul in nisip se arunca si Diana mea.In plus m-am saturat de fraza “ DA’ ASTA E A MEAAAA !!! “ N-au lipsit crizutzele zilnice de isterie, pe-a mea au apucat-o mai mult la mare – nici nu-mi pot aminti ce motive aiurea avea, iar pe Diana de Ingrid au apucat-o la munte – ca nu voia deloc sa mearga decat in bratze si daca i se refuza favoarea, gata circul … Si-au facut plinul la distractie: zilnic la tobogane, masinutze, carusele . Pe plaja Diana mea era cuminte cat era singura ,se juca singurica si cate jumatate de ora cu nisipul si apa in galetusa , facea chipurile LAPTE CU CACAO si punea si “ZAGAR” .Dar cand erau amandoua , automat facau ce faceau si se ciondaneau pe jucariile de nisip, sau pe colac sau pe orice apucau. Dianei mele i-a fost frica de valuri,apa ,i s-a parut “LECE SI ADANCA” – nu si cand si-o turna singura pe ea din galeata. In schimb Diana de Ingrid era pusa bine pe balaceala!
Amandoua pe-acelasi calapod la silueta, au mancat tare prost,cel putin a mea n-a baut lapte deloc,doar litri de iaurt de baut si suc.Din ciorbe si felul doi cate putin,mai mult hranea matzele (erau vreo 7 in parcul hotelului) la masa. Deosebirea a fost la program,a mea ca de obicei se culca pa la 22,30-23 ,in timp ce Diana de Ingrid pe la 20,30-21 deja se cerea : “VLEAU LA NANICA!!!” ceea ce le-a cam retezat avantul de iesiri seara pe la terase … Ghitza a fost happy ca a avut companie, a umblat teleleu zilnic cu Genu a lui Ingrid si dimineata si la amiaza si seara … Ii mai prindeam si noi juma’ de ora sa stea cu mandrele cat sa ne bem linistite cafeaua la o terasa, asta pana nu ne ajungea din urma Diana de Ingrid care voia la mami.Si evident ecoul ei, Diana mea …